A+ A-

Tábori találka

Ez a történet velem esett meg, még zsenge ifjúkoromban. Tulajdonképpen ez volt az elsö szexuális kalandom, és szerencsére szép emlékeket hagyott maga után.
Röviddel a rendszerváltozás után, még általános iskolás koromban az iskola szervezett egy 2 hetes nyári tábort. Szüleim persze befizettek, hisz az ilyen táborok nem csak a gyerekeknek jelentenek némi kikapcsolódást.
A tábor a Mátrában volt, igen szép helyen. Néhány nagyobb faház és kis úszómedence tartozott hozzá. Az tábor egyik oldalát müút, a többit erdö és egy patak határolta. A napjainkat felváltva a patakparton és az úszómedencében töltöttük. Volt ugyan néhány foglalkozás, de szerencsére a tanárok sem vitték túlzásba a dolgot.
Én örültem végre a szabadságnak, évközben elég leterhelt voltam ugyanis, nem is beszélve ébredezö - illetve már egy ideje ébren lévö érdeklödésemröl a másik nem iránt.
Tulajdonképpen viszonylag konkrét tervekkel érkeztem a helyszinre, mivel elhatároztam, most már elég érett vagyok, hogy kipróbáljak egy-két dolgot. Úgy tünik, az embernek 12 éves kora körül megnö az önbizalma. Útólag magam is meglepödtem, amikor visszagondoltam, milyen hideg és számító voltam abban az idöben. Ma már nem tudnék így gondolkozni...
Az úszómedence remek hely volt az "alany" kiválasztására. Néhány napi lubickolás után feltünt, hogy az egyik lánnyal elég gyakran találkozik a tekintetünk. Fiatal kora ellenére neki volt a legfejlettebb teste a táborban, nagy és igen fromás mellei voltak, mindezt zöldeskék szeme, vállig érö barna haja és formás alakja tette -szememben- vonzóvá.
Kiskamasz hódítoként persze nem lehetett egyböl lerohanni a léányzót, szép lassan, lépésröl lépésre sikerült megtudnom a nevét (nevezzük Anitának), hogy nem a mi sulinkba jár (ennek örültem, valahogy ösztönösen) , és hogy ö már 14, és a barátnöi azt is megsúgták, hogy nem vagyok közömbös a számára.
A tábor utolsó harmadában rendezték a szokásos "tábori diszkót" (inkább így nevezném egy tucat tizenévs gyerek táncikálását elég hervatag zenékre), de én kapva kaptam az alkalmon, mértékletes eleganciával öltözve, elég izgatottan üldögéltem a terem egyik szögletében. Nemsokára megérkezett ö is, néhány barátnöje kiséretében: kék farmer (naná, abban az idöben) és egy fehér kötött pulcsi volt rajta, amik diszkréten emelték ki elöbb már említett pozitív tulajdonságait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2017. 09. 20. szerda 06:24
Kezdésnek nem lett volna rossz!
#6 vakon53 2016. 04. 26. kedd 15:15
Ellehetett olvasni!
#5 A57L 2014. 10. 16. csütörtök 06:22
Ez gyenge írás.
#4 listike 2014. 03. 6. csütörtök 15:15
Egy hülyegyerek fantáziája
#3 papi 2013. 10. 17. csütörtök 09:25
Elmegy.
#2 Szmrekó 2003. 11. 24. hétfő 08:37
Nem Degecen laktál véletlenül akkoriban?
#1 Törté-Net 2003. 11. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?