A+ A-

Fürdés után

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Belépett az ajtón. Nem volt rajtam más, csak egy fürdőköpeny, és áradt belőlem az iménti fürdő illatszereinek párássága. Egész testtel hozzám simult. Elvált tőlem, bementünk a szobába. Ahogyan előttem ment, hirtelen szorosan mögéje ugrottam, és két karja alatt átnyúlva, magamhoz szorítottam melleit markolva. Felnyögött, de kiszabadította magát, nevetett. Ujjai már a blúzát gombolták. Levette a blúzt, és megfordult. Hátranyúlt, kikapcsolta melltartóját, ledobta. Közben nem vette le rólam a szemét. Kilépett a szoknyájából. Én ledobtam a fürdőköpenyt, nem volt rajtam semmi. Férfiasságom éppen kezdett éledezni. Egyetlen szót sem szólt. A hátára feküdt, és csak mozdulatokkal utasított, mit tegyek. Térdre ereszkedtem. A térdeim között csúszott hátra, mind hátrább, mát fenekem alatt éreztem a melleit, aztán még egy ügyes kígyómozdulat, és már csak a fejét láthattam magam alatt, majdnem a nyak fölött voltam. Combjaim fölött átnyúlt, kitátotta a száját- Átjárt a kéj!
Ez olyan mintha benne lettem volna, és benne is voltam a testében. Nyelve körbefutott számtalanszor, érzékelő idegsejtek közvetítették a mennyei érzéseket. Felszegett fejjel térdeltem teste fölött, ösztönösen ügyelve, nehogy túlságosan ránehezedjek. Lenézve láttam arcát. Behunyt szemmel élvezte ő is. Mert valóban élvezte. Férfiasságom közvetlen jele úgy felizgatta, hogy szinte a csúcsra jutott azokban a rövid percekben is. Végül én téptem ki magamat a szájából egy cuppanással - hiszen, ha még egy percig tart ez a dolog... De egyedül ezt nem akartam.
Menekülök előle. Lecsúszom a testén. Kicsiny melleit egy-egy pillanatra valósággal betakarom meleg tenyereimmel. Szeme ismét behunyva, kéjesen liheg, de nem szól. Ám ügyesen kisiklik kezem-lábam közül, és oldalazva csúszik el a szőnyegen. Olyan, mint egy kígyó, fehér combjaiba markolnék, de kemény a húsa, és máris négykézláb menekül a szoba sarkába, ahol utolérem, nincs kiútja, csapdába esett. Játékosan védekezik, még homlokát-orrát ráncolva rám is fúj, akár egy tigris. De leteperem, ellenkezése megtörik. Szétfeszítem hát a lábait, testköze védtelen tárul fel, és most hagyja is, hogy én következzem. Orrom szőrszálak sűrű erdejébe téved, parfümillat csap meg. Most nem ellenkezik, ernyedten hever a szekrény és az ágy között, háta alatt a faltól falig szőnyeg. Két kezem kétoldalt felnyúl, ismét a melleire pályázok, de elkapja mindkettőt, ujjai ujjaimat szorítják. Hagyta, hogy belemerüljek, szaporán nyögött, és érthetetlen szavakat susogott. Szőrszálak között tapogatott a nyelvem, kissé ismertem már eme testtájékát, most tovább fedezhettem fel. Füleimre simult illatos combja, meleg bőre, a világ eltávolodott. Nyelvem előre nyomult, tapogatózott. Az erdő alján nyirkos talajra leltem, érzékeny talajra. Nyelvem lágyan kutakodott, már beletalált a maga barázdájába, oldalra is ki-kicsapongott. Aztán apró kis hegységet éreztem a nyelvem alatt. Teste megrándult. Megvan, megvan hát, gondoltam, és gyorsuló lélegzetek tudatták velem az állapotát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 4. vasárnap 08:17
Rövid.
#3 papi 2013. 08. 6. kedd 05:49
Nagyon jó, csak rövid.
#2 genius33 2013. 04. 24. szerda 09:17
Nem is rossz smile
#1 Törté-Net 2003. 11. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?