A+ A-

Megcsalatva - Vágyaim ébredése 2. rész

Ott hagytam abba a történetemet, hogy eredeti elhatározásom szerint egyszer akartam bosszúból megcsalni a férjemet, de Laci, akivel ezt megtettem teljesen új vágyakat ébresztett fel bennem. Sok férfi közül választhattam volna a folytatáshoz, de diszkrécióra volt szükségem, lévén kisváros a mienk és könnyen terjednek a hírek, pletykák, ha valaki nem vigyáz a szájára. Így esett a választásom a vejemre, akit nevezzünk most Attilának.
Sportos alakja van, barna szeme, barna haja, pont a zsánerem.
Persze, most lehet mondani, hogy így a saját lányom meg, úgy a saját lányom és lényegében igaza is van annak, aki ezt mondja. Halvány mentségem egyedül az, hogy a vejem szemében nagyon sokszor láttam a vágyakozást. Természetesen soha nem utalt rá sehogy, hogy akarna valamit is. Amikor azt hitte, nem látom, akkor viszont egyértelművé tette, hogy kíván engem.
Családi házban lakunk. Számtalanszor eljött hozzánk, hiszen családtag. Többször meglestem, hogy miközben azt hitte, mindenki kint ténykedik a kertben a ház körül, ő a szennyesből kihalászta a bugyimat és azt szagolgatva végzett önkielégítést. Sejtettem már korábban is, hogy ezt teszi, de soha nem tudtam rajta kapni. Persze nem is akartam szó szerint, épp csak meglesni. Azután egyszer sikerült úgy beosonnom, hogy nem vett észre. Én a látványtól teljesen felizgultam. Ekkor már nagyon érett az elhatározásom, hogy ő lesz, akivel kielégítem újonnan támadt vágyaimat. Ahogy mondtam, többször is kilestem ezután, de én ennél többet akartam.
Volt olyan is, hogy épp tusolnom kellett, mikor nálunk volt. A kulcslyukon keresztül pont a kádra nyílik rálátás. Gondoltam, hogy többször meglesett már, de erre sem volt bizonyítékom, hiszen mire kimentem, ő már a nappaliban üldögélt a TV előtt, mintha mi sem történt volna.
Időközben kitaláltam, hogyan kaphatom rajta.
Hasonló alkalmakkor égve hagytam a villanyt a fürdő előtt, így, ha odahajolt a kulcslyukhoz, eltakarta a fényt és azt bentről is látni lehetett. Reméltem nem veszi észre a trükköt. Nem vette. Besétált a csapdába. Ekkortól teljes bizonyosságom volt afelől, hogy amikor csak akarom, meg fogom kapni. Nem is tévedtem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 12. 21. szombat 06:31
Nagyon jó.
#3 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:30
Naggyon érdekes smile
#2 sihupapa 2008. 12. 23. kedd 00:05
u.a.mint az elöbb
#1 Törté-Net 2003. 11. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?