A+ A-

Letámadtam

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Még távol van tőlem, önkéntelenül körülpillantok. A fennsík szélén senkit sem látok. Idekinn nem csókolhatom meg, nem borulhatunk egymás nyakába, az ördög nem alszik, valahol bujkálhatnak alkalmatlan szemtanúk is.
- Nagyon kívánlak - mondtam, és berántottam a házba.
Nem kell segíteni neki a vetkőzésben, nagy gyakorlata lehet, mire megfordulok, ő már majdnem meztelen. Csak egy kisnadrág van rajta, s úgy tesz, mint aki szégyelli magát. Karjait keresztbe fonja a mellén, eltakarva éppen azt, amire most vágyom.
Én is levetkőzöm, és máris támadok. Nem fekszik föl az asztalra, pedig szóval, mozdulattal invitálom, hozzám bújik, aztán kifordul a karjaim között, háttal van nekem. Letérdelek mögötte, és lassan nagyon lassan húzom le a nadrágot, elődomborodik feneke, beleharapok. Felkiált, szabadulni szeretne, hátranyúlva játékosan üti a fejemet, ez is felkorbácsolja a vérünket. Nemhiába találták ki a keletiek az aktus előtti játékos, félig komoly párnaharcot. Ez pezsdítően, sőt serkentően hat. És hat most ő is rám, én is rá. Birkózunk, parfümillat csap az orromba, sötét haja már majdnem olyan, mint a születő éjszaka, és amikor végre megfordul, ágyéka háromszöge is fekete. Odanyúlok, meleg-nyirkos területre lelek, érzem közben, hogy hozzám simuló nő egészen beleborzong ebbe az ártatlan érintésbe.
Hóna és térde alá nyúlok, felemelem. Nem nehéz, de ő most alighanem igen erősnek hisz. Felteszem az asztalra. Az asztalon fekszik meztelenül, észrevétlen mozdulattal közelebb penderítek egy széket, ráülök, hűvös lapja hamarosan megmelegszik a bőrömtől. Széttolom combjait, mindenesetre nem kellemetlenségre, hanem kéjre vár, és meg is fogja kapni. Ez most az én dolgom. Testén végigfut a borzongás. Érzem, ennek én vagyok az okozója, afféle kicsiny teremtőnek is képzelhetem magamat, most majd megmutatom, hogyan kell örömet adni anélkül, hogy a kezeimet is használnám. Nyelvem a testébe mélyed, ő meg valósággal felkiált örömében, és attól kezdve felfokozott állapotban van végig. Így kell lennie.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 03. 15. kedd 09:17
Nagyon rövid.
#4 A57L 2014. 09. 5. péntek 06:09
Elég jól megírtad.
#3 papi 2013. 08. 6. kedd 05:52
Ügyesen irsz.
#2 genius33 2012. 10. 9. kedd 07:27
Picit rövid.
#1 Törté-Net 2003. 11. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?