A+ A-

A kórház angyala

A betegfelvételnél egy nagyon csinos, szőke nővér asszisztált az orvosnak. Tóth Krisztina 'hirdette' a felirat a köpenyén. Körülbelül egyidősek lehettünk. A gyógyulásom rögtön elkezdődött, hiszen még egy szót sem beszéltem vele, mégis fájdalmaim mellett egyre jobban kezdett zavarni, hogy ez a lány ilyen elesettnek és gyengének lát. Csak a sértett férfiúi hiúságomnak nehogy külön kezelésre legyen szüksége. - gondoltam.
Amikor az orvos végzett a vizsgálatokkal utasította, hogy segítsen nekem elhelyezkedni. Megvillantotta gyönyörű, kedves mosolyát és elindultunk a szobába. Szerencsére egy üres, kétágyas szobába kerültem. Rövidesen megérkezett az orvos és mindkét kézfejembe infúziót szúrt. Többször is a lelkemre kötötte, hogy egyáltalán ne mozgassam a kezem!
Magamra maradtam. Jól telt az idő, amíg egyszerre csak éreztem ki kellene mennem. Dehát még a kezemet se mozdíthatom. Megnyomtam a nővérhívó gombot és imádkoztam. Fohászom nem érte el a célját: Kriszti nővér lépett be az ajtón. Ilyen nincs! - gondoltam: Sikerül a legjobb formámat hoznom, most aztán meghódítom.
- Pisilned kell? - kérdezte teljes természetességgel.
- Igen.
Felhajtotta a takarót és gyakorlott mozdulattal lejebb húzta a pizsamát. De ahogy kézbefogta a péniszem pár pillanat alatt merevedni kezdett.
- Elnézést! -mentegetőztem. - Mindjárt elsüllyedek szégyenemben. - tettem hozzá.
- Azt ne! El kell számolnom a betegekkel. Mit mondanék az orvosnak? - fejezete be az igazgatást mosolyogva. - Ha végeztél, csengess!
Így is tettem. De megint, az előbbihez hasonló malőr történt.
- Nehogy megint mentegetőzz! - jegyezte meg. Vissztakart és leült a másik ágyra: - Maradok egy kicsit beszélgetni.
Rövid időn belül kiderült, hogy mindketten szeretjük a Forma1-et, ráadásul ugyanannak a csapatnak szurkolnuk. De más is kiderült: mindketten érdeklődünk a japán kultúra iránt. Alaposan kitárgyaltuk a tusfestményeket, porcelánokat. Egy óra, talán több is eltelt, amikor nagyot sóhajtva felkelt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2015. 12. 13. vasárnap 21:18
Folytasd!!!
#6 listike 2014. 08. 1. péntek 14:22
Jó lett volna egy folytatás.
#5 feherfabia 2014. 07. 18. péntek 05:40
Folytasd!!!
#4 A57L 2014. 05. 14. szerda 05:23
Egynek elmegy.
#3 papi 2014. 04. 11. péntek 08:17
Egész jó
#2 Karvel 2003. 11. 18. kedd 23:10
Ühüm...:)
#1 Törté-Net 2003. 11. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?