A+ A-

A bugyi

Huszonnyolcadik születésnapomra feljött hozzánk barátnőm anyukája, hogy együtt ünnepeljünk.
Szombaton délután elmentünk vacsorázni egy étterembe. A kaja nagyon finom volt, ittunk rá egy kis bort, majd elmentünk sétálni a városba. Este nyolcra értünk haza Én gyorsan lefürödtem, amíg a lányok a tévét nézték. Amíg ment a híradó leendő anyósom is lefürdött, utána megágyaztunk neki a vendégszobában, majd barátnőm, Móni is elment zuhanyozni.
Már elég régóta ismerjük egymást Mónival, és az anyával, Zitával. Móni most húsz éves, és egy vidéki egyetemre jár. Apja tíz éve hagyta el Mónit és Zitát egy másik nő miatt. Sokszor van úgy, hogy mind a hárman összefutunk, vagy hogy hét közben Zita feljön hozzám esténként beszélgetni. Ezek alatt a beszélgetések alatt figyeltem fel a most harmincnyolc éves Zita érett asszonyi bájaira, és esténként, amikor elment sokáig maszturbáltam arra gondolva, hogy vele szeretkezem. Ez volt az első alkalom, hogy nálunk aludt. Miközben Móni zuhanyozott, megszólalt bennem a kisördög, és odalopakodtam a vendégszoba ajtajához, hogy meglessem Zitát vetkőzés közben. A szobába bepillantva pont a legjobb alkalomkor érkeztem. Éppen akkor vette le a törölközőt, amit magaköré csavart, amikor kilépett a fürdőszobából.
Gyönyörű, érett hatalmas melleit voltak, de ezt már láttatni engedte a ruhája is. De ahogy felém fordult megláttam, hogy a pinája kopaszra van borotválva. Ettől annyira felizgultam, hogy elkezdtem az alsónadrágomban matatni. Éreztem, ahogy megmerevedik a látványra a farkam, elővettem, és elkezdtem húzogatni a bőrt rajta.
Zita felvette a hálóingjét, és elindult az ajtó felé. Visszaosontam a nagyszobába, leültem a fotelbe, és vártam. Belépett Zita leült a kanapéra, és együtt néztük a tévét. Kis idő múlva bejött Móni is és leült az anyja mellé. Aznap éjszaka úgy szeretkeztem Mónival, mintha az anyját keféltem volna. Vasárnap elmentek vásárolgatni, én otthon maradtam, és bementem Zita szobájába. A földön ott volt a tegnap levetett bugyija. Felvettem, és átvittem magammal a hálószobába, lefeküdtem az ágyra, farkam köré tekertem a bugyit, és elkezdtem verni a farkamat. Az összes gecimet belefolyattam a bugyiba. Amikor végeztem, beleraktam a bugyit a szennyes kosárba, úgy gondoltam, hogy majd kimosva adom vissza.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.01 pont (147 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2017. 06. 29. csütörtök 22:49
Én 10 pontot adok.
#7 feherkalman1 2017. 05. 24. szerda 11:14
Ha megtörtént, gratulálok.
#6 zsuzsika 2016. 09. 28. szerda 08:44
Kissé sablonos.
#5 A57L 2014. 05. 6. kedd 07:03
Jó lett.
#4 feherfabia 2013. 12. 15. vasárnap 07:56
Kellemes kis történet,bár szerintem a fantázia szüleménye!9P
#3 Tivadar 2013. 10. 21. hétfő 17:12
Zavart sztorí! Ott a fiatal szép lány a Móni, és az öregebb Zita bugyijára veri??? Na ilyen nő sincs(hacsak nem kurva) aki igy odaadja magát! A helyes az lett volna egy anyától hogy egy ilyen perverzet a lánya közelébe se enged többet.
#2 tiborg 2010. 03. 9. kedd 04:09
Rovid,de velos....
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?