A+ A-

Pihenés

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
A fejem éppen két csodálatos szép női mell között pihent. De nem sokáig. Testemben a biológia újabb parancsot adott, és elcsúsztatva a fejemet, kidugott nyelvemmel, megérintettem az egyik, alig látott, inkább csak sejtett, már mereven égnek meredő mellbimbót. Kéjesen felnevetett. A hátán feküdt az ágyban, még nagyon is hagyományos testhelyzetben. Én meg rajta. Kidugott nyelvemmel óvatosan, lassan körbenyaltam a mellbimbóját. Az egyik kezem a háta alatt volt, a másik finoman rácsúszott a hasára. Már nem nevetett, de éreztem, megfeszül a gerince.
Az egyik kezem az egyik mellén, a másikon a szájam, beszívta a mellbimbóját, és éreztem, hogy örül nekem. Beszívtam hát a mellét, aztán kiengedtem ismét a szájüregemben volt, lassan engedtem ki, nyelvem néha őrölt táncot járt. Lejjebb csúsztam a testén. Oldalról a csípőjébe haraptam finoman, játékosan. Erősen átölelte a nyakamat, bőréhez szorította a fejemet. Akkor mindkét kézzel felnyúltam a melleihez. Bőre forró volt, valósággal tüzelt. Hirtelen felemelkedtem, felcsúsztam a fejéhez. Barna haja most feketének látszott ebben a több mint félhomályban. Csak a szeme csillant néha. Közben mindig olyan volt, mint egy narkós, az ágy rettentően fel tudta dobni. Most nagyon közel voltam hozzá, a testemet is érezhette, egyik combja beleütközött valamibe, ettől megint kéjes nyögéseket hallatott.
Megcsókoltam.
Úgy tapadt a számra, akár egy pióca. Hát én is. Nagyon szerettem csókolni. Aztán a nyakát csókoltam végig, majd lejjebb csúsztam. A keze felfedező útra indult, én meg a combját kezdtem finoman harapdálni-csókolni. Bal kezem becsúszott a combok belső oldalára. Erre rögtön elfeledkezett saját akciójáról, kéjesen hagyta magát gyötörni, és én éltem is az alkalommal, folyamatosan, határozottan és sokáig.
Nyelvemmel a combjait szántottam végig, miközben mindkét kezemet elfoglaltam. Az egyik a jobb mellét simogatta, a másik a bal combját kívülről, aztán feljebb, a csípőjét is. Meleg lett minden, akárha tűz mellett feküdnénk. De az a tűz bennünk égett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 08. 6. kedd 05:53
Aranyos
#1 Törté-Net 2003. 11. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?