A+ A-

Elsőnek milyen?!

Sosem voltam csajozós típus. Először is nem vagyok magas, erős, izmos, jóképű, szexi kanos fickó; másodsoron nem volt jó a beszélőkém, nem tudtam jól mulattatni a társaságot, nem szerettem a középpontban lenni, nem voltam túl humoros, nem voltam járatos a divatos témakörökben, nem olvastam pletykalapokat, és elitéltem bizonyos viselkedésformákat. Ezekkel a 'képességekkel' éltem életem nagy részét. Barátom kevés volt, haverokból volt több és ezekből a haverokból alig volt 1-2 lány. Szüleim áldozatos nevelésének köszönhetően nem jártam szórakozóhelyekre, discoba, nem ismertem meg új embereket, nem voltam társaságban és elég korán már érett értékrenddel kellett rendelkeznem. Igazi kikapcsolódást régen a karate, a foci és a számítógép jelentette. Általában barátaim is hasonló területekről szedtem össze. 18 évesen még nem volt 1 barátnőm sem. Teljesen tapasztalatlan voltam még lányokkal való beszélgetés terén is. Ez középiskoláig volt így. Ott már első napokban kiütközött, hogy ez a társaság nagyon más, mint az előző. Percek alatt belejöttem a hülyéskedésbe és emlékszem még, hogy az első héten még mennyi ember vett körül akikkel jókat beszélgettem és hülyéskedtem. A beszélgetés kimerült abban, hogy honnan jöttél és honnan kaptad a neved - ezeken mindig sokat röhögtünk. Voltak páran, akik kinéztek a viselkedésem miatt, és lassan elhúzták a többieket is. Kevés haverom és még kevesebb igazi barátom maradt. Viszont a lányok félteni való dolgaik iránt mindannyian érdeklődtünk és kaptunk is elég infót, főleg a médiából, videókról, netről. Vagy ezer trükköt kieszeltünk arra hogy lessünk be a mélyebb kivágású felsők közé vagy épp a szoknyák alá.
Volt egy NŐ is az osztályban. Legalábbis akkor úgy képzeltem, nagyon a topon van! Nem volt túl magas, 165cm körül lehetett, vékony testalkatú mégis sportos, szőkésbarna hajú, de nagyon is okos, és zöld szemű volt. A folyosókon is megfordult mindenki utána. Viszont sajna neki meg több esze volt annál, hogy leálljon velünk hülyéskedni és bedőljön a trükkjeinknek. Nem baj, próbálkoztunk rendesen. Nagyon tetszett szinte minden mozdulata és álmomban már párszor magamévá tettem, módszeresen, nem kapkodtam el semmit. Sokszor reggelre arra ébredtem, hogy mintha tényleg lett volna hancúr az ágyamon... Mivel nem mertem még csak beszélgetni sem vele igazán, ezért először sms-en kérdezgettem mi van vele és érdeklődtem felőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.13 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 02. 1. hétfő 16:07
Nem rossz.
#8 zsuzsika 2015. 02. 9. hétfő 10:27
Nekem tetszett.
#7 listike 2014. 01. 8. szerda 07:14
Olyan gyenge, hogy nincs véleményem.
#6 Csüd 2005. 04. 4. hétfő 23:09
király... aranyos sztori :)
#5 Daft 2003. 10. 31. péntek 13:47
Végre tényleg egy nem olyan típúsu történet ami az az igazi durr-bele..
Sok romantikus elem, és megfogó fogalmazások :)
Csak igy tovább!
#4 Dorenno 2003. 10. 31. péntek 07:54
Igaza van Bettynek! Pont emiatt tetszik a story! Vezsettül életszagú! Írj csak!
#3 Betty 2003. 10. 31. péntek 01:20
Szerintem is jól sikerült. És ha csalódás is a vége, pont az a csattanó benne!
Ne hagyd abba, írj még
#2 Dorenno 2003. 10. 30. csütörtök 12:49
Szerintem egyáltalán nem rossz. Kifejezetten tetszik a stílusod! Nem kevés romantikát fedeztem fel benne, s ez valahogy megfogja az embert. Gratula!
#1 Törté-Net 2003. 10. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?