Biszex sógornő

Szavazás átlaga: 7.52 pont (391 szavazat)
Megjelenés: 2003. október 17.
Hossz: 13 138 karakter
Elolvasva: 75 507 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
-Ha gondolod szívesen adok neked egy fürdőruhát. – fordultam Kristához, aki a rekkenő hőségben vágyakozó pillantásokat vetett a medence halványkék vize felé. Éppen túl voltunk egy kerti barbecue-partyn, amit Tom, az idősebb bátyám és az ő eljegyzésének tiszteletére rendeztek a szüleim. A ceremónia végeztével a család nagy része árnyékba húzódott vagy bemenekült a ház légkondícionált belsejébe, mi ketten pedig kint maradtunk segíteni anyámnak a romok eltakarításában. Krista persze boldogan kapott az ajánlatomon és szinte futva indult meg a bejárat felé. Leendő sógornőm fehér sortot és felsőt viselt és ahogy haladt előttem a lépcsőn, nem tudtam nem megbámulni a feszes minden mozdulatra megfeszülő fenekét és izmos barna combjait. Az emeletre érve bevezettem a szobámba és bezártam magunk mögött az ajtót.

Kinyitottam a ruhásszekrényt és némi keresgélés után kimarkoltam a fiókból három fürdőruhát. Egy egyrészest, egy kétrészest és egy elég merész szabású szintén kétrészes tangadresszt. Krista szeme felcsillant a tanga láttán, és az ablak felé tartva nevetve megjegyezte.
– Hiszen ez nem is fürdőruha, ennél már zsebkendőt is láttam nagyobbat.
– Ez az én pasizó ruhám, – feleltem mosolyogva – olyankor viselem amikor fel akarom hívni magamra a figyelmet.
– Gondolod, hogy jól állna nekem?
– Próbáld ki, Tom értékelni fogja majd, ebben biztos vagyok. De csak akkor vedd fel, ha alul rendesen fazonra vagy igazítva. Már ha érted mire gondolok...
– Ó ez nem probléma. – mondta vidáman, és egyetlen gyors mozdulattal megszabadult a sortjától és a bugyijától.
– Wow. – csodálkoztam rá a simára
b
alf
or
alf
tv
alf
ál
alf
t
puncijára.
– Mi az? – kérdezte még mindig a tangát vizsgálva..
– Te csupasz vagy odalent!
– Ja ez? Igen, a szalonban ahol dolgozom ingyen megcsinálják nekem.
– Még sosem láttam senkit... tudod... így leborotválva. – nyögtem ki nagy nehezen.
– Ó ez nem borotválva van. – nevetett fel – Én gyantáztatni szoktam, tudod utálom a kiütéseket amik a borotválkozás után előjönnek. A gyanta után viszont sokáig szép sima marad a bőr.
Szórakozott mozdulattal végigsimított szeméremdombján és furcsa, álmatag tekintettel megkérdezte:
– Meg akarod nézni közelebbről?
– Köszi, de elhiszem én neked így is. – feleltem rákvörös arccal.
– Te nem vagy borotválva?
– Nem igazán. – ismertem be – Oldalt le szoktam nyírni a bikinivonal miatt, de különben elég nagy a bozontom.
– Végig a puncid körül?
– Ahogy mondani tetszik...
– Hát ez nem az én stílusom. Ráadásul te barna is vagy, így gondolom a szőr is sötét odalent.
– Nagyon jól látod a helyzetet. – nevettem el magam.
A következő mondata azonban belémfagyasztotta a kacagást..
– Mutasd meg, hadd nézzem, mit lehet belőle kihozni. Ne félj, nincs olyan amit ne láttam volna már ebben a témában. Hetente tíz puncit kezelek le gyantával.
– Igazán? – kérdeztem tompa hangon, de közben lassan elkezdtem kigombolni a nadrágomat. Letoltam és hagytam, hogy Krista egy hosszú pillantást vessen a fehér bugyimon átsejlő sötét háromszögre. Majd egy eltökélt mozdulattal megszabadultam az altestemet fedő utolsó ruhadarabtól is.
Krista ezúttal elviselhetetlenül hosszú ideig meredt az ágyékomra.
– Hallod-e te lány, tényleg rád férne egy trimmelés. – mondta végül – Fordulj csak meg.
– Micsoda?
– Fordulj meg szívem, látni akarom, hogy nézel ki hátulról.
Engedelmeskedtem és vállam fölött egy zavart pillantást vetettem rá. Még mindig a fenekemet és a puncimat bámulta azzal a tekintettel, amivel egy szobrász járja körül a még nyers, megmunkálatlan kőtömböt.

– Édesem, – mondta végül – elhiszem, hogy némelyik fiúnak tetszik ez az "a la nature" kinézet, de neked egy nagyon csinos kis puncid van amit csak elrejtesz ezzel a rengeteg szőrrel. Én sokkal szexisebbé tudnám tenni. Ha nem szeretnéd, nem kell teljesen lecsupaszítani, meghagyhatunk egy kis csíkot, pontot, vagy akár egy háromszöget is. Jézusom, ha akarod akár még Texas állam körvonalát is belenyírom neked ebbe a bozontba...
Felnevetett és játékosan rácsapott a fenekemre.
– Ha meggondolnád magad, gyere le egyszer a szalonba és szívesen a gondjaimba veszlek, ha pedig nem tetszik a dolog, legfeljebb visszanöveszted.
– Hát nem is tudom, majd meglátjuk. – mondtam, szórakozottan babrálva a szeméremdombomon burjánzó szőrzetet.
– Figyelj, borotváld le az egészet, és nézd meg jól a tükörben. Neked gyönyörű cicád van, csak eltakarja az az átkozott dzsungel. Miután levágtad, hagyd nőni egy hétig, és ha tetszik a dolog, akkor eljössz hozzám és legyantázzuk. Addigra már tudni fogod, hogy bírod-e ezt a kopasz fazont vagy sem. Nekem nagyon bejött, szeretem látni ahogy Tom farka ki-be jár bennem, és valahogy mintha még érzékenyebb is lenne, mint azelőtt. Sokkal szexisebbnek érzem magam, és imádom ahogy nekidörzsölődik a bugyimnak. Van, hogy nem is veszek fel alsóneműt, csak egy szűk fehér sortot. Szeretem ha a férfiak az ágyékomat bámulják, teljesen az őrületbe tudnak ezzel kergetni. Tudom, nagyon rossz kislány vagyok... – az utolsó szavakat szinte nyögve ejtette ki. Kezével a lába között matatott, ujjai a csiklóját cirógatták.

– Oké megpróbálom. – kaptam el a szememet az altestéről. Az ágyékom őrülten bizsergett és éreztem, hogy lassan nedvesedni kezdek.
Krista is felriadt a révületéből és mosolyogva simította végig a blúza alatt meredező mellbimbóit. Felvette a tangát és kissé elfúló hangon megjegyezte:
– Gyerünk, csobbanjunk egyet gyorsan, mert ha még öt percig kettesben maradok veled ebben a szobában, nem állok jót magamért.

Azon az éjszakán némi tépelődés után megtettem amit javasolt. Vettem egy hosszú forró fürdőt, majd visszamentem a szobámba, kulcsra zártam az ajtót és nekikészültem a műveletnek. Egy törülközőt terítettem az ágyra, rátelepedtem és
o
alf
ll
alf
óv
alf
al
lenyírtam az ágyékomat fedő szőrzet nagyját. Ezután széttártam a combjaimat és bekentem a szeméremtáji részeket Tom borotvahabjával. Meg kell mondjam igencsak élveztem a dolgot, a habot előzőleg felmelegítettem egy ügyes kis szerkentyűvel és nagyon kellemes perceket töltöttem azzal, hogy rendesen bedolgozzam a bozontomba. Ezután egy kézitükörrel leellenőriztem a hibátlan lefedettséget, majd elővettem a borotvát és vigyázva nekikezdtem a nagyajkak körüli sűrűbb részeknek. Csönd telepedett a szobára, amit csak az a finom sercegő zaj tört meg, ahogy a penge újra meg újra végigfutott a még megtisztítatlan területeken. Lassan haladt a munka, mert időről-időre meg kellett állnom, hogy egy edény forró vízben eltávolítsam az élek közét eltömítő habo
t és szőrt, de lassanként meglátszott az eredmény is, mert a szeméremtestem egyre nagyobb része szabadult meg az őt fedő bundától. Még jobban széttártam a lábaimat és a szőrzetem utolsó hírmondóit is eltüntettem a szeméremajkak két oldaláról, majd a kézitükörben alaposan szemügyre vettem a csupasz puncimat. Igaza volt Kristának, tényleg dögösen nézett ki.
Letöröltem a maradék borotvahabot az ölemről, többször érintve a törülközővel a csiklómat, ami a váratlan ingerlésre, megduzzadt, és a vége előbukkanva az őt fedő kis bőrcsuklya alól, úgy meredt előre, mint egy miniatűr pénisz makkja. Megremegett a kezemben a tükör, még sosem láttam a klitoriszomat ennyire tisztán izgalmi állapotában, valószínűtlen volt az egész, mintha nem is az én puncimat nézném, hanem egy idegen lányét.

Képtelen voltam uralkodni magamon, valahogy le kellett vezetnem a délután óta bennem gyűlő feszültséget. A fejem alá gyűrtem egy párnát és miközben egyik kezemben a tükröt tartottam, a másikkal kitapogattam és ujjaimmal dörzsölni kezdtem a szeméremajkaim találkozásánál lüktető szarvacskát.
Kezdetektől gyors ritmust diktáltam, mert mohón vágytam a kielégülésre. Az intenzív ingerlés hatására hamarosan végig is futottak az orgazmus első hullámai a testemen, fenekem elemelkedett a lepedőről, ölem megfeszült én pedig remegő lábakkal, levegő után kapkodva zuhantam vissza a matracra, jobb híján a pólóm anyagát kapva a fogaim közé, hogy elfojtsa a nyögéseimet.
Miután magamhoz tértem újrakezdtem a puncim simogatását, élvezettel járatva a tenyerem az újonnan feltárt csupasz formákon. Kezeim újra és újra rátaláltak a klitoriszomra és éreztem, hogy minden érintésemre gyorsabban kezd benne lüktetni a vér. Perceken belül újabb vágtába kezdtek rajta ujjaim, miközben egész testem vonaglott a gyönyörtől és majdhogynem teljes önkívületben dobáltam magam az ágyon.
Amikor a második orgazmus is végigsöpört a rajtam már képtelen voltam elfojtani a torkom mélyéről feltörő sikolyt.
Aznap éjjel még egyszer nekilendültem a felfelé vezető útnak, és miután rövid időn belül harmadszor is elélveztem, ájulásközeli állapotban dőltem végig a gyűrött lepedőn.
Emberemlékezet óta nem dolgoztam meg ennyire a cicámat.

Két hét múlva amikor már kezdte újra elborítani az ágyékomat a finom barna szőrzet, úgy döntöttem, hogy mégiscsak kipróbálom a Krista javasolta kezelést. Felhívtam hát a szalont és megbeszéltem vele egy időpontot másnapra.
Amikor megérkeztem látható örömmel és izgalommal fogadott, bekísért egy kis zárt helyiségbe ahol
p
alf
ez
alf
sg
alf
őv
alf
el
és borral
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
, majd az italát kortyolgatva nézte ahogy ledobálom a ruháimat és felveszem a
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
puha, bolyhos köpenyt.

– Oké édesem, lássunk munkához. – mondta miután alaposan végigmért. Hanyatt fektetett az asztalon, kioldotta a köpenyem övét és megszabadította a takarásból meztelen puncimat.
– Tudtam. – mondta – Milyen szép vagy. Vétek volt elrejtőznöd amögött a bozont mögött.
– Ha te mondod...
Krista gyakorlott kézzel gyúrta végig a combjaimat, érintése egyszerre volt gyengéd és határozott. Ahogy a bor kezdett a fejembe szállni, úgy tártam egyre szélesebbre a lábaimat, hagyva, hogy közéjük álljon és munkába vegye a combtő inait is.
– Húzd föl a térdedet. – parancsolta.
Miközben engedelmeskedtem eszembe jutott, hogy eddig csak férfiak láttak ilyen kitárulkozott helyzetben, nő soha, még a nőgyógyászom is férfi...
Krista most a medenceizmokat vette kezelésbe, könyörtelenül gyúrva és gyömöszölve őket. Ujjai néha hozzáértek a szeméremajkaimhoz és finoman leszánkáztak a vágás mentén.
– Milyen szép vagy. – ismételte tompa hangon, miközben feje lassan lebukott a combjaim közé. Amikor megéreztem a lehelletét a puncimon, felnyögtem és ha lehet még jobban széttártam a lábaimat, szinte
o
alf
da
alf
alf
alf
lva
ágyékomat a szájának. Csiklóm is ezt a pillanatot választotta ahhoz, hogy kidugja a fejét kis méretreszabott kapucnijából és büszkén megmutassa magát a külvilágnak.
– Gyönyörű. – hallottam Kris hangját valahonnan lentről, majd kisvártatva éreztem, hogy egy forró nyelv nyalja végig a lábam között tátongó rózsaszín szakadékot. Hangosan felnyögtem, szívem a torkomban dobogott, felkönyököltem és néztem amint Krista nedves arca felbukkan a combjaim közül és csendre int. Ezután újra rábukott a cicámra és a klitoriszomat kezdte vadul ostromolni. Olyan erősen dobáltam magam, hogy időnként félő volt, hogy lezuhanok az asztalról. Még sosem éltem át ilyesmit, igaz, a mostanihoz hasonló virtuóz szájmunkában sem volt eddig részem.
Mialatt a nyelve újra és újra végigszopogatta a csiklómat ujjai a szeméremdombomon köröztek és az ajkak mentén lecsúszva megpróbáltak behatolni a popsim lyukába. A szám szélébe haraptam, hogy ne kiáltsak fel hangosan. Eközben Krista feje szinte eltűnt az ölemben és nyelvével egyre közelebb vitt egy észveszejtő orgazmushoz.
Igen! – sikoltottam fel, miközben nedveim eláztatták az arcát és medencém egy utolsó görcsös rándulással visszaroskadt az asztalra. Egy ideig mozdulni sem tudtam. Úgy feküdtem ott teljesen kifacsarva, mintha csak most érkeztem volna meg egy tíz mérföldes hegymenetenből.

Krista nem várta meg amíg összeszedem magam, lehúzta a bugyiját, felmászott mellém és az arcom fölé guggolt a kopasz cicusával.
– Rajta szivi, lássuk tudsz-e olyan jól nyalni, mint a bátyád? – lihegte elfúló hangon miközben lassan ráeresztette magát a számra. Az egyetlen punci amit eddig megkóstoltam az a sajátom volt, de el kell ismernem, hogy sógornőm íze sem volt kellemetlennek mondható. Újra és újra végignyaltam a remegő hasadékot, miközben Krista keményen markolta a köpenyén keresztül apró, hegyes melleit, és valósággal meglovagolta a vaginájára tapadó számat. Hirtelen megmerevedett, halkan felkiáltott és kezeivel olyan vadul szorította az asztal sarkát, hogy egész elfehéredtek bele az ujjai.

Leroskadt mellém és hosszú ideig egyikünk se szólt. Végül ő törte meg a csendet:
– Meg kell mondjam, Tom sehol sincs hozzád képest édesem. Amikor a múltkor megláttalak a szobában deréktól lefelé meztelenül, igencsak erőt kellett vennem magamon, hogy rögtön le ne támadjalak. Akartalak téged ott és akkor...
– Igen, én is éreztem valami ilyesmit... – ismertem el zavartan, nehezen térve magamhoz az elmúlt percek történéseiből.
Aznap már nem is beszéltünk erről többet. A gyanta felmelegedett és Krista végre munkához láthatott.

Azóta eltelt egy kis idő. Általában havonta egyszer találkozunk és a puncim fazonjának karbantartása mellett egyéb kellemetes apropója is van az együtt eltöltött időnek.
Tom nemsokára elveszi, és akkor döntenünk kell, hogy mihez kezdünk egymással a továbbiakban, de addig is amennyire lehet kiélvezzük a mi kis leszbikus afférunkat.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.52 pont (391 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. március 5. 02:31
#54
Jó leszbi írás.
1
sportyman (alttpg)
2023. július 21. 11:18
#53
Kellemes leszbi történet. Még jobb lenne, ha nő írta volna, női stílusban...
1
j
juharobert2
2023. április 19. 06:31
#52
tényleg nagyon jó
1
feherkalman1
2022. június 27. 17:21
#51
Ngyon jól megírt történet , reméle, lesz tovább hármasban.
1
én55
2021. július 1. 16:46
#50
Remek munka.
1
a
angel234
2021. május 19. 03:32
#49
Kellemes leszbi történet.
1
Andreas6
2019. június 27. 14:25
#48
Ritkán fog meg egy leszbi történet - most ez történt!
1
A
Almoska5
2018. augusztus 13. 01:22
#47
Kedves "santiago" ! A fordításod kiemelkedően magas színvonalura sikeredet, de ehhez e kedves "izgatóan megfogalmazott témakör is" nagyban hozzájárult. Én vén ember vagyok (sajnos), de ez a leszbikus történet olyan finomra sikeredett, hogy simán, gondolatban, a húszas éveimben álmodoztam, mint ffi! Megértem az alant beíró hölgyeket: nyalni, vagy nyalattatni szeretett volna az olvasmány hatása miatt... Nagyon jó volna egy hármas folytatás is hozzá?
1
t
t.555
2017. december 13. 03:48
#46
Jó sztori, 10 pont!
1
z
zoltan611230
2017. március 20. 02:17
#45
Nagyon jó sztori..
1
barbi81
2016. június 20. 07:49
#44
Nagyon jo 🙂
1
f
feherfabia
2014. október 12. 06:44
#42
8P
1
p
papi
2014. június 9. 14:03
#41
Nem rossz
1
tutajos46
2013. december 23. 07:01
#40
Jó kis rokonság lesz.
1
z
zotya55
2012. április 24. 20:06
#39
Teljesen hihető a történet. Nekem tetszett.
1
misalek
2010. április 12. 15:49
#38
szerintem egy piciket eltulozza de azert elhihető
1
fiesta14
2009. július 31. 16:12
#37
nem rossz lehetne folytatni mint 3as játék stb..
1
sihupapa
2008. november 9. 19:51
#36
volt már jobb is
1
Maya
2008. augusztus 11. 21:43
#35
én*
1