A+ A-

A történet úgy kezdődött

A történet úgy kezdődött, hogy nem is olyan rég mindenféle másról beszélgetve a feleségemmel szóba került hogy mi is izgat minket még azon felül amit normális szexualitásnak szoktak nevezni. Persze ez egy igen nehéz és kényes téma hiszen az embernek meg kell küzdenie a saját "szégyenérzetével" és persze azzal is hátha a másik nem annyira viselné jól hogyha bevallanánk milyen perverzek is vagyunk
Valójában, mi van ha undort keltünk a partnerünkben akit pedig annyira szeretünk pusztán azzal, hogy őszinték vagyunk és megvalljuk valós vágyainkat, vagy esetleg fordítva nekünk esik rosszul az amit a másik oly nagyon szeretne titokban. Tehát látható, hogy nem volt igazán könnyű dolgunk és nincs azoknak sem akik ezt a témát felhozzák és megpróbálnak rá őszintén válaszolni, egymásnak és saját maguknak természetesen. Szó szót követve kiderült, hogy több apróságon kívül van egy közös dolog amely mind kettőnket nagyon izgat csak éppen nem merte eddig még egyikünk sem bevallani a másiknak.
Ez a közös pont történetesen az, hogy az én drágaságom, amit már eddig is észrevettem igencsak tűzbe jön főleg ha ivott már egykét kortyot és megvan a bátorsága is hozzá, attól ha nyilvánosan mutogathatja-mutogathatná magát és ezen felül nagyon izgatják az új helyzetek illetve szívesen venne részt egy hatalmas gruppen partiban, és természetesen ezek engem is izgattak, régóta fantáziálok már arról, hogy a feleségemet egy vagy több idegen férfi fogdossa, amikor már kicsit spicces a kedves és hagyja is magát.
Aztán egyszer elmentünk egy buliba. Lassan már keveredtek az emberek jó volt a hangulat és éppen azon vettem észre magamat, hogy nem találom a feleségemet, leülök egy fotelba majd hirtelen ahogy a szemem hozzászokott a félhomályhoz meglátom amint az egyik eldugottabb szegletbe igen vidáman egy idegen pasival cseverészik a pasi lassan közelebb kerül hozzá és megérinti, láthatóan valami pajzán tréfát mesél neki vagy valami ilyesmi, majd egyre közelebb húzódik hozzá és simogatni kezdi a karját, lassan bejárja a férfi keze az általam már olyan jól ismert domborulatokat először csak bizonytalanul, puhatolózva majd érezve hogy a kis ribanc nem hogy engedi de élvezi is a dolgot egyre bátrabban,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 02. 18. kedd 04:51
Egész jó.
#6 papi 2013. 10. 4. péntek 13:06
Nem rossz.
#5 Laci 2005. 11. 15. kedd 20:04
Én is lettem volna a férj helyében és nyaltam volna a felesége gecis punciját. Írjon valaki, ha ilyenre vágyik.
#4 firstex 2005. 02. 23. szerda 08:33
Nos valóban egy kicsit elszaladt veled a ló, de izgató a történet!
#3 Xess 2004. 05. 13. csütörtök 09:14
Jó történet, DE elrugaszkodik a valóságtól! Az írói ábránd elragadtatta a szerzőt és túlzásokba esett! Nem egy lovat dugattak, hogy könyékig járni kell benne. A lány bele is halt volna az ilyen kínzásba. Kis puha mellét amit összegeciztek csak a nyak eltörésével lehet lenyalatni. Tudom ezek részletek mik elvesznek az élvezetes jelenetben, de erre is figyelni kell.
#2 kerstin77 2004. 02. 23. hétfő 22:49
Ekkorát régen élveztem mint most...
Valami hasonlóra a legtöbb nő vágyik titkon...
#1 Törté-Net 2003. 10. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?