A+ A-

Hogyan lehet leküzdeni a fizikai és pszichológiai jellegű problémákat?

Részlet a "Mit csinál egy szexológus az ágyban?" című könyvből
A párkapcsolat során előforduló problémák nagy része általában nem súlyos. Amennyiben azonban nem oldják meg őket rögtön, úgy felhalmozódnak és összegződnek, ami viszont már a pár felbomlásához vezethet.
Félelem a fizikai tényezőktől
Ez azt jelenti, hogy valaki fél levetkőzni és meztelenül mutatkozni partnere előtt. Az illető esetleg azt gondolja, hogy túlságosan kövér, vagy túlságosan sovány. Az ízlések azonban szerencsére különböznek. Egyes férfiak kedvelik a kerekded, érett asszonyokat, mások viszont a karcsú és nyúlánk nőket részesítik előnyben. Ha egy férfi tehát kiválaszt egy nőt, az azért történik, mert olyannak szereti, amilyen. Ezért a nőnek nem kell mindenáron lekapcsolnia a villanyt, amikor szeretkezik. Nem szabad elfelejteni azt, hogy a szerelem - különösen egy nő számára - bemutató is. A nő tehát szokjon hozzá saját testének látásához, beleértve nemi szerveit is.
Ehhez nézze meg magát először a tükörben. Simogassa meg a testét a nemi szervekkel együtt. Miközben ezt teszi, gondoljon arra, hogy önmagának örömöt okoz. Ha ezt el tudja fogadni, akkor felismeri azt, hogy partnere szintén szeretheti és örömmel képes megajándékozni őt.
A pszichológiai problémák kezelésére a legjobb módszer a megbeszélés. Ha az nem lenne elegendő, a problémákat orvosnak vagy pszichológusnak kell elmondani, és meglátja mindenki, hogy a gondok hamar megoldódnak. Ugyanez a férfiakra is vonatkozik.
Amit nem szabad elfelejteni az az, hogy nem exhibicionizmus az, amikor valaki meztelenül van partnerével. Exhibicionista az az ember, aki idegen előtt vetkőzik le.
Félelem attól, hogy valaki rossz szerető
Ez a félelem leállítja a kezdeményezéseket. Az ebben szenvedő egyén nem tesz semmit, mert fél, hogy mindent rosszul csinál. A könyv már az eddigiek során leírta azt, hogy egy férfi mit vár egy nőtől. Ez az első lépés. Az elméletet gyakorlatba kell ültetni. Ilyen probléma esetén szintén nagyon fontos a megbeszélés. A nőnek meg kell kérdeznie a férfit, hogy kedvére van-e az, amit a nő csinál. Ezt a megbeszélést az ingerlés közben kell folytatni és ezalatt figyelni kell a férfi reakcióit. Ha az ingerlés nem kellemes, abba kell hagyni és mással kell próbálkozni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Shavo 2011. 10. 18. kedd 00:39
Elmegy.
#1 Törté-Net 2003. 10. 11. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?