A+ A-

A lányok megbolondultak?

Avagy mi történik, ha három kielégítetlen lány...
Nemrég fedeztem fel ezt az oldalt és beleolvasva a történetekbe, meghozta a kedvemet, hogy én is leírjam nem egészen szokványos kalandomat. Az időpont tavaly nyáreleje, az érettségi díjkiosztó után nemsokkal. Unalmas, meleg napnak ígérkezett a mai. A délelőttöt kellemes tespedéssel töltöttem és a továbbiakra is ez volt betervezve.
Azonban délutánra Ágnes barátnőm áthívott hozzájuk. Úgy egy óra után el is indultam. Meglehetősen közel lakik, gyorsan odaértem. Gyakran átugrok egy kicsit dumcsizni. Jó nagy házban laknak. Mostanában szinte mindig üres, jóformán ő van otthon a legtöbbet a családból. Csengetnem sem kell, kint várt már az erkélyen. Bemegyünk a házba. Beszélgetünk és mondja, hogy elhívta Angelikát is (Mi hárman jóbarátnők vagyunk. Ha belegondolok Ágival már óvodás korunk óta ismerjük egymást, de Angelika is jópár éve barátnőnk). Ahogy ezt kimondta már meg is szólalt a csengő. Beengedte őt is. Hármasban folytattuk a dumálást.
Kis idő múlva azt ajánlotta Ági, menjünk ki a kertbe és fürödjünk egyet! Az ötlet nagyon is jónak ígérkezett, mivel kellemes meleg volt. De nincs itt a fürdőruha! - mondta erre Angi. Ugyanmár! - Ági. Kimentünk a kertbe. Nekem nagyon tetszik a kertjük. Tele van ültetve mindenféle fával meg bokorral, amiknek a takarásában egy kis medence van. A kert folytatása egy nagy gyümölcsös, azon túl pedig a szántóföld (szomszédjuk is csak egy van). Szóval nagyon nyugis a környezet, nemhiába mi megyünk mindig hozzá. Ági ment elől, odaérve a medencéhez már dobálta is le magáról a ruhát. Egy-két mozdulat és már meztelen is volt. Gyorsan bement a vízbe - Hát ti nem jöttök? Összenéztünk Angival, mi is levetkőztünk és bementünk hozzá. A víz nagyon kellemes volt, kellemesen hűsítő. A medence nem igazán nagy, olyan 2*2m lehetett, azért még hárman elfértünk benne.
Pacsáltunk, nevetgéltünk, élveztük a jóidőt. Kb fél óra múlva kijöttünk és lefeküdtünk a kint lévő pokrócra. Éppencsak elfértünk rajta. Ott feküdtünk hárman, a három 18 éves lányka, teljesen meztelenül. Szerintem elég jó alakjuk van, remélem én sem vagyok elmaradva tőlük. Hármónk közül Angi a legizmosabb - köszönhetően az aerobiknak - és hát meg kell mondani ő rendelkezik közülünk a legnagyobb mellekkel is. Na jó azért Áginak, meg nekem sem kell zoknit rakni a melltartóba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 11. 29. szombat 12:39
Mivel nem folytattad, ezért 0
#8 A57L 2014. 04. 9. szerda 07:02
Nekem is tetszett.
#7 papi 2013. 12. 30. hétfő 20:45
Tetszik
#6 genius33 2012. 10. 12. péntek 06:42
Fincsiiiii nyes
#5 sihupapa 2008. 10. 8. szerda 03:17
jöhet
#4 suzy 2008. 07. 24. csütörtök 01:50
én csak pettingeltem lánnyal, de kipróbálnám, csak nincs kivel:(hol a folytatás?:P
#3 eznemigaz 2008. 04. 15. kedd 17:01
Hát akkor mesélj!Melyik a folytatás?
#2 MűvészÚr 2003. 10. 9. csütörtök 10:03
Tetszett a történet. Ilyenkor irigykedem a lányokra. Ez van.
#1 Törté-Net 2003. 10. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?