Vendég éjszakán

Szavazás átlaga: 5.88 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2003. október 7.
Hossz: 5 870 karakter
Elolvasva: 7 545 alkalommal
Eredeti: Index-Erotikus fantáziáink
Este 10 után kissé ásítozva készültünk az alváshoz, mi is korán keltünk ma, de barátaink 150 kilométeres autózás után érkeztek meg a forró délután.
Már régen nem találkoztunk, újabban csak ritka ünnepeken hívjuk egymást, most kivételesen alkalom hiányában is felkerekedtek, hogy meglátogassanak. Vacsora után a nagyszobában beszélgettünk, közben félszemmel a két lány egy romantikus filmet nézett a tv-ben, természetesen láttuk az elmaradhatatlan kellékeket is, például az ágyjelenetet. Ötletnek sem lenne rossz – gondoltam, csak lennénk ilyen sokan.
Párosával készültünk az alváshoz a fürdőszobában, persze elsőbbséget élveztek vendégeink, mi közben ágyaztunk. A helycsere közben feltűnő volt, hogy barátnőnk Edit az évszaknak megfelelően egy ujjnélküli, rövid, egészen átlátszó hálóinget vett fel. Remek alkalom adódott, hogy vállának szép bőrét, csípőjét, ringó kebleit, mellbimbóját vizitáljam egészséges érdeklődéssel. Különben nem újdonság számomra szépsége, hiszen már több alkalommal is megállapítottam: "igen vonzó lány, átlagon felüli keblei szinte vonzák a tekintetemet. "
Zuhanyozás közben kedvesemet már a felcsigázott férfi vágyával figyeltem. Ugyan sokkal fehérebb bőrű és a mellei sem akkorák, de mint mindig, ma este is igen kivánatosnak tartottam. Később mikor már fésülködött mögé is léptem, s egy átkaroló hadművelettel jeleztem, akár itt és most szeretném őt. Kedves volt és türelmes, és ezt kérte tőlem is.
Az ágyunkban egy takaró alá bújtunk, szépen elhelyezkedtünk, s vártunk, apró mozdulatokkal ugyan simogattam, de ez még előjátéknak sem volt nevezhető, azt hiszem megbeszélés nélkül is tudtuk, hogy ha az alvók szuszogását halljuk, akkor kezdődhet minden. Csend volt a szobában, csak néha ment el a házunk előtt egy autó, de később nyekkent egyet egyet a vendégágy, jelezve, hogy ha talán félálomban is, de mocorognak.
Érdekes nemrég még rettentő álmosak voltunk, azóta pedig elillant, sőt kezdetét vette egyfajta türelmetlenség, de a gondolkodásból egyre sűrűbb neszek zavartak fel. A szomszédban mind gyakrabban nyikorgott az ágy, suhant a takaró, nem lehetett nem érezni, hogy ők is pont azt érzik, s pont úgy tettek. Most örültem egy kicsit, hogy a házigazdák türelme nem okozott kellemetlenséget, s vendégeink vágya szinte még jobban magával ragadt. Egyetlen pillanat alatt a semmiből óriássá vált férfiasságom szinte nyársként szegeződött Eszti oldalához. Kiváncsiságát nem leplezte tovább, rövid mozdulattal már rajta volt keze, s nem tétlenkedett, mire pukkadásig feszültem, s ez elismerést váltott ki belőle. Halkan mozogtunk, de a lágy nesszről nem tudhattuk, hogy mennyi szűrődik át a szomszéd szobába, ahol szinte nem változhatott semmi, mert csak néha jött át kisebb zörej. Persze nekünk ez is még jobb, még izgalmasabb volt. Megöleltem Esztit, aki közben oldalával simult hozzám, hogy hímvesszőm a combjai közé fúródtak, majd egy újabb negyed fordulattal már a popsija között érezhetett. Kezeim "kettéváltak" melleit, combját kényeztettem, de egyre türelmetlenebb voltam, hiszen a kedvező fogadtatás, mint újabb biztatás még erősebb vágyat gerjesztett. Már nem éreztem, hogy halkan élveznénk egymást, bár hangunk nem hallatszott, de nem lehetett némán élvezni melleit, ölét, gyönyörszervét. Intenzív vágy, fokozódó követelést éreztem, de szerencsére élvezte kezeimet, mert egy halk "ne" után kissé előre távolodva lábai között hátra nyúlva megszerezte és magához rendelte, amire vágyott. Nedves volt és feszes, olyan incselkedő, hiszen ilyenkor kissé erővel kell átlépni a küszöböt, mire hálás sziszennés, sóhaj volt a válasz. Élvezetünk már legyőzött minden gátlást, összeforrott testünk már kisebb folytásból szabaduló lihegést, hosszabb sóhajt szakított fel, majd heves mozgásából szorításából éreztem, hogy Ő már OTT jár, mire lassuló lendületével én is ODA jutottam. Hihetetlennek látszott, hogy mennyire nagyon jó volt. Egy pici lihegés után működésbe lépett egyébb érzékszervem is, s hallottam a szomszédból érkező jeleket, bizony Editék is erősebben "zajonganak". Hallgatózni kezdtem, de rövidesen elszégyeltem magamat, s arra gondoltam, hogy erre a néhány percre kimegyek és hozok valami innivalót. "Kérsz...? " – vezettem be a szándékomat, s minthogy jött a várható "igen", így már csusszantam is ki az ágyból. Még majdnem merem fütyimet kicsit problémás volt beigazítani, de a sötét miatti félmegoldás is elégnek látszott, így léptem a konyha felé, de rosszabbik énem a szomszéd szobára nyiló ajtóhoz küldött. Átnéztem.
A Hold és az utcáról beszűrődő fényben rögtön megláttam őket. Gabi a hátán feküdt, Edit pedig hátat fordítva neki "ült" rajta. Csak aprókat moccant, de Gábor lábainak feszüléséből éreztem, hogy csodásan együtt vannak. Jó volt nézni őket, leginkább Editet, hiszen ebben a félhomályban is látszott mennyire kivánatosak mellei. Nem számítottam erre a nyílt látványra, meglepett, annyira, hogy hímvesszőm hatalmasra dudorodott előbukkanva, szinte
k
alf
ín
alf
ál
alf
va
, rimánkodva, hogy valaki segítsen, kapja el. Persze nem volt itt segítség, aki mégis megtehette volna az saját kívánságait teljesítette.
De csak eddig a pillanatig, mert hirtelen felnyitotta szemeit, s most már egymást néztük. Tekintetén az öröm uralkodott, mintha azt mondaná "így tudok szeretni! " és hogy "jó, nagyon jó". Ez utóbbi már hallható is volt tőle, kiszakadt az öröm mondata, nem volt mit palástolni. Furcsa volt érezni, hogy látja előre meredő fütyimet. Én meg mint aki legyökerezett áltam előtte, talán bámultam? Akárhogy is, az arca nem mutatta, hogy "menjek már". Sőt, kissé előredőlt, kezeit Gábor térdéhez helyezve, előreringatódzó melleivel babonázott tovább, de már láttam, hogy ez nem tart örökké, hangjuk erősödött, sóhajok, nyögések vettek körül minket, az élvezet tetőfokának eltéveszthetetlen jeleit sugározták. Ebben az intim pillanatban már nem maradhattam tovább, pedig...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.88 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. július 25. 15:21
#14
Kár hogy nem folytattad.
 
1
feherkalman1
2022. június 23. 17:00
#13
Remélem lesz következő rész.
1
én55
2021. június 26. 22:46
#12
Igen itt még hiányzik a vége.
1
a
A57L
2020. július 22. 04:15
#11
Mintha nem lenne befejezve.
1
Andreas6
2020. július 20. 10:06
#10
A történet így csonka!
1
t
t.555
2017. december 17. 10:03
#9
Nekem tetszett, jó kis írás!
1
vakon54
2017. július 1. 16:03
#8
Hovalett a vége?
1
f
feherfabia
2016. június 7. 05:55
#7
Tetszett!
1
tutajos46
2013. december 23. 06:34
#5
Továbbbbbbb!
1
p
papi
2013. július 28. 07:53
#4
Szemtelenség igy abbahagyni
1
v-ir-a
2012. szeptember 16. 00:26
#3
kár h nincs folytatása...
1
Lofty
2003. október 7. 02:25
#2
folytasd! :)
1
T
Törté-Net
2003. október 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1