A+ A-

Én és az osztályfőnököm

Az én történetem 2000-ben játszódik. 19 éves voltam elvégeztem a gimnáziumot és a volt osztály- és évfolyamtársaimmal nosztalgianyaralást tartottunk.
De azt hiszem a történet valahol korábban kezdődik. Talán a kamaszkorom kezdetén, mikor szexuális fantáziáim szárnyra keltek. Sokat maszturbáltam a kádban, a vécében, a szobában, a sportegylet öltözőjében, anyám munkahelyén, nyilvános vécékben, a suliban, egyszóval mindenhol ahol lehetőség nyílt rá. Mikor a fantáziálásba már egészen belejöttem kezdtek visszatérő fantáziák kialakulni. Fogalmam sincs miért, de valahogy mindig is az idősebb nőkre buktam, az olyanokra, akiknek már gyerekük van, de mégis jól tartják magukat, akiknek a bőre nem olyan feszes tán, de a szexről mindent tudnak, akiknek nem kell csapni a szelet, nem kell kábítani őket a csajozó dumával, nem kell bambit vinni nekik a strandon. Ha őket becserkészed, nincsenek felesleges körök, melyeket meg kéne tenned, mielőtt ágyba bújtok. Álmaimban olyan vadítóan szexiek voltak, hogy szinte megvesztem a gondolattól, hogy egy olyan nő, aki az anyám lehetne korban, mondjuk az én farkam előtt "imádkozik".
Mikor a gimnáziumba mentem, egyből kiszúrtam magamnak a csinosabb tanárnőinket és este, vagy még ott az iskola WC-ben kivertem. Az osztályfőnököm nem volt egy tökéletes szépség, sőt a többi jó bőr tanár mellet igazán nem rúghatott labdába. Nekem mégis -titkon- ő volt a befutó. Sokat beszéltünk a haverokkal, hogy melyik tanárt hogyan húznánk meg, de én róla sosem beszéltem senkinek, mert tudtam, hogy az iránta érzett szexuális gerjedelem különleges, kissé talán már bizarr is volt. Ha jobban visszagondolok elég kegyetlen és egy kicsit ideggyenge nő volt, órán sokszor hisztérikusan kiabált, aztán minden átmenet nélkül a következőkben kedves és megértő volt. Osztálytársaim nem igazán kedvelték. Ettől volt fantáziáimban még különlegesebb, mert úgy éreztem, hogy az enyém. Eme furcsa érzést az is segítette, hogy valahogy olyan érzésem volt, hogy én is jelentek neki valamit, persze inkább csak szimpátia szinten, nem szexuális vonzalomként, de valahogy vibrált közöttünk valami. 3.-os lehettem, mikor szexuális fantáziálásom olyan áramütést kapott, mely még sokáig repítette képzeletem. Az egyik órán hozzám ért...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 26. kedd 14:51
Nagyon de nagyonjó!
#4 listike 2014. 03. 31. hétfő 15:40
Mese habbal.
#3 papi 2013. 10. 23. szerda 08:03
Hihetetlen , de jó.
#2 je 2005. 09. 18. vasárnap 09:18
nem rossz nem rossz. Yo sokáig birta ahhoz képest h szuz.
#1 Törté-Net 2003. 10. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?