A+ A-

Talpmasszázs (ikertörténet)

2002. év vége, a két ünnep között. Este 9.30 (kb.), a gyerkőcök már alszanak, mi zuhanyzás után, fürdőköpenyben elfoglaljuk a háromrészes kanapét, a TV-t bámuljuk.
Úgy látom, a mai este is olyan lesz, mint sok másik. Én leülök a kanapé egyik végébe, kedvesem hanyatt fekve ölembe teszi lábfejét, hogy krémezzem-masszírozzam meg a talpát. Aztán beszunnyad az erősen hanyagolható műsoron, és külön-külön bejutunk az ágyba, aludni.
Pedig már több, mint egy hete nem szeretkeztünk! Legutóbb nagyon élveztem, ahogy hasra feküdt az ágyon és én a hátát simogattam merev farkammal, aztán a nyakát, finoman oldalt az arcát, és ő megnyalogatott. Aztán lefelé indultam, megemelte popsiját, és becsusszantam nedves puncijába...
Most is látom, már félig csukva a szeme. De akkor miért ezt a rövid fürdőköpenyét vette fel? Ez éppen csak takarja a félgömböket, és így hanyatt fekve elég egy óvatlan mozdulat, és minden feltárul.
Egyik talpával végeztem, és ahogy lábat cserél, szétnyílik elöl a köntös.Imádom, ahogy a talpamat masszírozza! Még jó, hogy ő nem szereti, így nem kell viszonoznom. De majd valamivel kárpótolom. Lenne mivel, mert régen voltunk együtt. De ritkán mer kezdeményezni. Ma este megtréfálom.
Kíváncsi vagyok, meddig lehet provokálni. Félig lehunyt pillám alól lesem. Ahogy lábat váltok "véletlenül" szétnyitom a köntösömet. Este, a zuhany alatt leborotváltam a szeméremajkaimat (nagyon izgató volt!), majd meglátjuk, hogyan reagál.Ezt direkt csinálta, vagy véletlenül!? Felbukkan a fekete bozont, ami valahogy más, mint eddig, de nem jövök rá, hogy miért. Férfiasságom másodpercek alatt tettre kész, de a hosszú köpeny elrejti. Imádom a hosszú combjait, selymes bőrét... és ez az ártatlan kitárulkozás!! Remélem figyel, szeme testem közepét kémleli, ujjai kicsit össze-vissza járnak, úgy tűnik, valami eltereli a gondolatait.
Akkor továbblépünk, remélem nem volt "eredménytelen" ez a kis játék.Szabadon lévő lábfeje finom mozgásokba kezd, úgy tűnik, megpróbál köntösöm alá jutni. Segítek neki, így a következő pillanatban egy lüktető, forró hús-bólyában akad meg kecses lábfeje. És még mindig csukva a szeme!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 06. 14. vasárnap 07:26
Nem rossz
#4 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:33
Elmegy.
#3 Gigolo 2005. 04. 3. vasárnap 23:21
jah egy pasi nem.. egy férfi már annál inkább
#2 Chris 2003. 10. 9. csütörtök 11:01
Kicsit nyálas. Egy pasi nem hsznál ilyen kifejezéseket. "Kedvesem", "párom".:-(
#1 Törté-Net 2003. 10. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?