A+ A-

Vaginális közösülés

Részlet a "Mit csinál egy szexológus az ágyban?" című könyvből
Ez a fajta közösülés a leggyakoribb, mivel ez a legegyszerűbb, az elfogadott szokásoknak is megfelel, valamint a férfi és a nő szexuál-anatómiai felépítése könnyűvé teszi. Ezzel a módszerrel a partnerek egy időben érhetnek el orgazmust és ugyanakkor az utódnemzés célja is megvalósul.
Az orgazmus elérésének minden más módját általában "természetellenesnek" minősítik. Ez a szó szorosan vett értelmében valóban igaz, de senkinek nem szabad arra a következtetésre jutnia, hogy az egyéb módok bármiféle perverzitást jelentenek. Akkor válnának perverzzé, ha valaki annyira gyakran alkalmazná őket, hogy ennek a vaginális közösülés látná kárát.
A vaginális közösülés olyannyira természetes, hogy annak módját valamennyi pár - még a nagyon fiatalok is - szinte ösztönszerűen tudja (még azt beleszámítva is elmondható ez, hogy a szexológusok néha találkoznak olyan párokkal, akik nincsenek tisztában a nemi szervek használatával).
A vaginális közösülést megkönnyíti 1. a vagina természetes benedvesedése akkor, ha a szeretkező nő előzetesen megfelelő izgalmi állapotba került, 2. az a tény, hogy a férfi péniszének előbőre úgy működik, mint egy tok, amely ide-oda csúszik a makkon.
Az állatokkal ellentétben, amelyek - a néha fájdalmas - rövid behatolással is kielégülést nyernek, az emberek esetében fontos, hogy a partnerek felkészüljenek a behatolásra. Az előjáték során tehát mindenféle játékosság megengedett (sőt ajánlott). A partnerek egyszerre vagy külön-külön csókolgatják, érintik és simogatják egymást, valamint nyelvükkel izgatják az erogén zónákat: a nyakat, az ajkakat, a füleket, a melleket (beleértve a férfi mellét is), a hasat, a combokat, a feneket.
A simogatások ezt követően egyre határozottabban irányulnak egy-egy helyre. A férfi például maszturbációt végezhet a klitorisz fitymaszerű bőrredőjén, bevezetheti egy vagy több ujját a vaginába, simogathatja a fenék belső oldalát, megérintheti a végbélnyílást, akár finoman be is hatolhat abba. Nyelvével izgathatja a klitorisz nyúlványát, nyalogathatja a kis szeméremajkakat és behatolhat a vaginába. Közben hölgypartnere apró csókokkal, simogatással és kacagással bátoríthatja, illetve arra kérheti, hogy időzzön hosszabban egy-egy érzékenyebb területen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 17. szombat 10:04
Elkezdtem,de el sem olvasom. Nem idevaló. Az oktatást máshol is meg lehet nézni.
#2 Shavo 2011. 10. 18. kedd 00:39
Elmegy.
#1 Törté-Net 2003. 09. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?