A+ A-

Ahogy visszaemlékszem 1. rész

Ahogy vissza emlékszem, mindig jó kislány voltam. Teljesen esemény nélkül telt el gyermekkorom, már ami a szexualitást illeti. Most nagyon őszinte leszek mindenkihez, legfőképpen magamhoz. Ez objektivitást jelent az eltelt idő távlatából. Szexuális életem nyolc évre tekint vissza. Most 23 éves vagyok, egyetemre járok. 15 éves koromban történt meg az első ilyen jellegű dolog. Érdekes, hogy nekem addig barátom nem volt, az életet nem ismertem, főleg nem a nemi életet. Én azok közé a lányok közé tartoztam - szerintem a fiúk közt nincs is ilyen és a lányok közt is baromi kevés - akik nem nyúltak magukhoz egyszer sem. A saját szexualitásom teljesen el volt nyomva bennem. Nem neveltek nyíltan és magam is roppant zárkózott és gátlásos voltam. Természetesen ahogy értem, többször előfordult, hogy egy furcsa maró-zsibbasztó vákuumot éreztem a lábaim között. De ezzel tudatosan nem mertem foglalkozni, mindig megvártam, míg magától - néha roppant lassan - elmúlt. 15 éves koromra elég fejlett lettem. Már az általános iskolában is szép formás melleim voltak, de erre a korra, osztálytársaimhoz, meg a nagy átlaghoz képest egészen fejlett ciciim lettek - egyszóval nagyok, úgy 96-osak. (Furcsa leírnom még most is ebben az első, őszinte vallomásban az ilyen szavakat mint cicim, és a többi; de ígérem úgy fogom leírni, mintha kívülről szemlélném a dolgokat és nem leszek gátlásos, sőt...) Ezt leszámítva nem voltam egy túl nőies megjelenés. Fiúsan, hétköznap farmerben jártam, fiús egyenes csípőm volt, alt hangom, és a szőrtelenítés rendszertelensége miatt bizony lábamon és pinámnál elég bozontos voltam. Egyébként úgy 170 magas 62 kilós barna hosszú hajú csaj voltam akkoriban, és ha rám néztek, azt mondták rám, hogy tök átlagos tini csaj nagy dudákkal.
Szóval akkor történt, amikor sítáborba mentünk a gimnáziummal. Gyakorlatilag végig a csajok és a fiúk egymással flörtöltek, talán egyedül engemet kivéve. Honnan is tudtam volna én azt, hogy hogyan kell. Talán tipikus, hogy utolsó este, ugye mindenki akkor jön össze a másikkal, az egyik elég jó képű osztálytársam Tamás, aki az egész tábor alatt az egyik barátnőmnek csapta a szelet, nem tudom miért, de elkezdett rám nyomulni. Nagyon furcsa érzés volt, de nagyon jó! Életemben először lobbanhatott fel, igaz szerény mértékben bennem, a női tudatalatti.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 11. 5. vasárnap 21:32
Ezt sem veszem fel a kedvenceim közé.
#6 deajk2008 2016. 11. 27. vasárnap 16:54
nem lett rossz... mindenesetre érdekes lett 7p folytasd
#5 A57L 2014. 05. 29. csütörtök 06:00
Nem lett rossz.
#4 listike 2014. 03. 31. hétfő 14:00
Nem a jobbak közé tartozik.
#3 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 20:11
kissé logikátlan
#2 tiborg 2003. 09. 27. szombat 07:08
Szívesen cseréltem volna a Tomival...naaaaaaagyon jó ez a történet. a legjobb a végén a "folyt.köv." csak ne várass sokáig!
gratula
#1 Törté-Net 2003. 09. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?