Váratlan látogatás...

Szavazás átlaga: 7.07 pont (158 szavazat)
Megjelenés: 2003. szeptember 25.
Hossz: 15 884 karakter
Elolvasva: 46 226 alkalommal
Eredeti: Index-Erotikus fantáziáink
Panni eppen teregette a mosott ruhat amikor a fiu hazaerkezett. Lanyon csak egy vekony otthonka volt, es ahogy a napsugar atsutott rajta, kirajzolta vekony de gombolyded formaktol nem mentes alakjat. Zoli hatulrol atolelte es vegigsimitotta a testet. A mellbimbok a finom simogatastol eledni kezdtek, megfeszultek, a vekony szovetet majd ki boktek.
– Varj mig befejezem – sugta lany, majd lagyan eltolta a fiu testet magatol.
A fiu tettetett sertodessel bement a szobaba. Vetkozni kezdett, ruhait lezseren egy szekre dobva.
– Egy hete nem voltam vele – gondolta es vagyakozva nezett a furdoszoba fele. A fiu kikuldetesen volt egy masik varosban es hazafele gondolatban mar nagyot szeretkezett a lannyal.
Nyari forrosag volt. Alsonadragban vegig heveredett az agyon es elovette az ujsagot. Olvasni kezdett.
A lany vegzett a teregetessel es az elobbi simogatastol ego vaggyal ment be a szobaba. A fiu nem vette eszre (vagy csak nem akarta eszrevenni) amint a lany az agyhoz ert.
– Meglepem – gondolta a lany es a fiu labanal kezdett felkuszni az agyra.
Vegig csokolta Fiu mindket combjat es lassan lehuzta a nadragot. A vagytol feltuzelt fallosz ott meredezett a szeme elott. Gyorsan levetette az otthonkat es feljebb tornazta magat a fiun. Hosszasan csokoloztak, majd a fiu forditott fekvesukon o kerulven felulre. Belecsokolt a lany fulebe, majd lejjebb csuszva a nyakat csokolta korbe. Lejjebb es lejjebb csuszva eloszor a melleket nyalta korbe majd egyenkent szopni kezdte a bimbokat. A lany elvezettel sohajtott mikozben a fiu hajat es hatat simogatta. Visszaemlekezett, hogy volt mar alkalom amikor a mellszopas kozben elelvezett. Most azonban a fiu lejjebb csuszva a lany hasat, koldoket csokolta. A szorzethez jutva finoman megharapdalta a szemerem dombokat, majd az ajkakat szethuzva belenyalt a nyilasba. A lany remego hangon sugta:
– Fordulj meg. En is szopi akarom a farkad! Olyan reg volt a szamban.
A fiu megfordult, igy farka a lany fejenel volt, majd gyorsan vegigcsokolva a testet ujra viszatert a szemeremajkakhoz. Vegignyalta a nyilast, majd ujjaival szethuzva nyalni kezdte a meredezo csiklot. A lany lehuzva a makkrol a
b
alf
or
alf
t
nyalogatni, majd szopni kezdte azt. A fiu is szopni kezdte a csiklot, es ujjat bedugta a lany huvelyebe, mely mar nedves volt egyreszt a fiu nyalatol, masreszt a lany vagyatol. Az ujja egyre melyebben hatolt a huvelyben simogatva a huvely falat. Jatekosan korbesimogatta a mehszajat, majd mintha egy fallosz lenne, elkezdte ritmikusan ki-be mozgatni. Nyelvevel szajaval a csiklot szopta, dorzsolte. Kis ido mulva a lany, szajaban a fiu farkaval, elvezni kezdett. Egyre melyebben hatolt szajaban a fiu farka es ez is nagy oromot okozott szamara. Imadta a fiu farkat a torkaban erezni, s szerette volna ha fiu a szajaba elvez. Szinte mindketten egyszerre kezdtek alsotestuk ritmikus mozgatasat. A lany osszeszoritva combjait huvelyeben fogva tartotta a fiu most mar nem is egy ujjat. A fiu erezte a huvely ritmikus osszehuzodasait es megjobban szopni kezdete a csiklot. A lany elelvezett, de szajabol nem engedte ki a fiu farkat. Kezevel segitve a meretes falloszt, simogatva a hereket, – mellyel nagyon nagy elvezetet okozott a fiunak – kielegitette azt. A meleg sperma luktetve omlott a szajaba, torkaba. Alig tudta nyelni.
A fiu pihegve fordult le a lany melle. Megcsokolta annak combjait majd hanyatt fekudt. A lany kezebe vette a fiu farkat es az utolso csoppeket is lenyalta rola.
– Tiszta vagy! – mondta mosolyogva, majd atfordult a fiu fejehez es spermaizu szajaval megcsokolta.
– Szeretlek – mondta, majd fiu vallahoz simult es kisvartatva mindketten elaludtak.

Lany ebredt elobb. Ujra megkivanta fiu testet. Lenezett a lankadt himtagra.
– Ezt most gyorsan fel kell allitani – gondolta es lejjebb csuszott. Kezevel a
b
alf
or
alf
t
lehuzta a makkrol, es finoman szopni kezdett. A lankadt himtag kezdett noni kemenyedni a szajaban. A lany felguggolt a fiu farka fole. Kezevel beillesztette huvelyebe a meg csak felig merev peniszt, majd huvelyet mozgatva teljesen elnyelte. A teljes merevedest mar a huvelyeben erezhette. A fiu arra ebredt, hogy szinte
m
alf
eg
alf
er
alf
os
alf
zakoljak
. A lany konnyeden mozgott a fiu farkan hol le-fol, hol korkoros mozdulatokkal. A fiu erezte hogy makkja a mehszajat dorzsoli. Simogatni kezdte a lany mellet, bimboit.
A lany elore hajolt, hogy a fiu a szajaba vehesse a melleit. A fiu felvaltva szopta a bimbokat, majd a kezevel ossze nyomta mindket mellet, s meg-probalta a ket bimbot egyszerre bekapni. Sikerult. Most mar egyszerre szopta mindket mellbimbot. A lany nagyokat nyogott az elvezettol. Megjobban magaba nyomta a fiu farkat, szinte a meheben erezte. Huvelye neha gorcsosen osszerandult, megjobban szoritva a fiu farkat. Orgazmusa kisse hangosra sikeredett, bar tudta, hogy a vekony falak vilagga kurtolhetik szerelmeskedesuket de nem torodott vele. A fiu gyengeden lesegitette magarol a lanyt, de nem hagyta, hogy elteruljon az agyon, hiszen o meg nem kapta meg a szeretkezestol a teljes beteljesulest. Hatulra kerult a lany farahoz es nyalni kezdte a seggvagast egeszen a lany puncijaig. Megprobalta nyelvet a vegbelnyilasba dugni. A lany probalt segitni, de a fiu nyelve nem volt eleg kemeny, igy csak kicsi tudott behatolni a lany segglukaba. Nyalta a forro huvelyt is, itt nem volt akadaly a nyelv puhasaga. Addig tolta elore a nyelvet ameddig csak birta. A lanynak a nyalastol sikos lett minden bejarata. A fiu felterdelt es a forro huvelyt kitapogatva besegitette a farkat. Nagyot lokott a lanyon, hogy minel melyebbre hatolhasson. Ujjait benyalazta es a lany vegbelnyilasat kezdte simogatni. A lanynak most mar szinte folyamatos orgazmusa volt. Erezte, hogy a fiu keze finoman szetfesziti a segget es ujjai lassan behatolnak a vegbelebe. A fiu egyszerre mozgatta a farkat es az ujjait.
– Basszal seggbe! – lihegte a lany. A fiunak ezt nem kellett tobbszor mondani. Kihuzta farkat a lany huvelyebol es lassan benyomta a seggebe. Ez a lyuk kicsit szukebb volt az elozonel ezert nehezebben tudta tovig nyomni.
Lanynak ez a fajta behatolas egy icipici fajdalommal jart, hiszen a fiunak le kellett kuzdenie a gyurus izmok szoritasat, de amikor ez sikerult, es a fiu elkezdett mozogni a seggeben, ujabb orgazmust elt at. A fiu lassu mozgatassal tovig nyomta farkat a lany seggebe, herei a lany huvelynyilasat es csiklojat simogattak. Erezte, hogy lassan feltornek belole a kej feher folyadekai. Lassan, egyenletesen arasztotta el a lany belsejet. Horgott az elvezettol. A lany labai kozott hatranyult es finoman simogatni kezdte a hereket, ezzel is konnyitve azok kiuruleset. Elvezte seggeben a lukteto falloszt, a forro spermat amely lassan folyt befele a vegbelebe.
Egy ido utan a fiu lassan kihuzta farkat a lanybol. Mindketten elpilledtek.
– Nincs kedved furodni velem? – kerdezte kisvartatva a fiu a lanyra nezve.
– Jo otlet – mosolygott cinkosan a lany – Es ott folytatjuk? – kerdezte.
– Ki akarsz belolem mindent preselni? – kerdezte a fiu.
– Hat ha meg van mit! – mondta lany es vegig simitott a fiu farkan.
– Haaaaat! Majd meglatjuk – vigyorgott a fiu es a lanyt a furdoszoba fele huzta.

A furdokadban leszappanoztak egymas testet, majd a forro zuhannyal leoblitettek egymast. A fiunak ujbol agaskodott a farka mialatt tobbszor vegig simogatta a lany testet. A lany kezebe vette a kemeny szerszamot es a szajahoz emelte, amikor csengettek.
– Ki lehet az? Es pont most? – morgott a fiu.
– Majd en kinyitom – mondta lany es kilepett a furdokadbol. Felkapta magara a furdokopenyet es az ajtohoz szaladt. Mari allt az ajtoban, Panni testi lelki baratnoje.
– De jo, hogy itthon vagy! – kialtotta es ket puszit nyomott baratnoje arcara.
– Kepzeld, a buszon szemeztem egy nagyon helyes sraccal es... hat tudod meg a puncim is nedvezni kezdett olyan izgalomba jottem. De, te csurom viz vagy. Csak nem a furdokadbol ugrasztottalak ki?
– De igen. Epp furodtunk. – mondta a lany es cinkosan kacsintott a masikra.
– Akkor most nem eppen a legjobbkor jottem. – mondta Mari kicsit szomorkasan.
– Nem vagyok en abban olyan biztos, kerdezd meg a parom – valaszolt a lany, es sokat mondo pillantast vetett baratnojere.
– Ezt komolyan mondod? – kerdezte Mari csillogo szemmel. Emlekezett ra, hogy neha beszelgettek baratnojevel arrol, hogy Panni milyen jo fogast csinalt a fiuval, sot gyakran irigyelte is ez miatt, amit szova is tett a lanynak. Panni erre sokszor csak annyit mondott, hogy ezt a fiuval kell megbeszelni es o egyaltalan nem lenne feltekeny a legjobb baratnojere, akivel eddig is megosztott mindent. Sot egyaltalan nem lenne ellenere, ha harmasban szeretkeznenek.
– Amig megmosod a hatat addig en csinalok valami harapnivalot, jo? – mondta Panni jo hangosan, es szinte betuszkolta baratnojet a furdoszobaba. A fiu csodalkozva nezte a belepo lanyt.
– Hat ezt ti jol kitalaltatok! Es csak te mosod az en hatamat, vagy en is a tiedet? – kerdezte mosolyogva.
Mari, arcan meg mindig a dobbenettel szinte szolni sem tudott. Szerette o iranyitani a sajat dolgait es most, hogy Panni kesz helyzet ele allitotta, teljesen lemerevedett.
– Hat en ugy gondolom, hogy ha en megmosom a tiedet akkor neked is meg kene mosni az enyemet. – mondta es zavarat lekuzdve felreerthetetlen mosolyt kuldott a fiu fele, majd ledobalta magarol a ruhait es a fiu melle lepett a furdokadba.
Zoli vegig cirogatta a lany testet, keze elakadt a mellbimboknal melyeket tobbszor korbesimogatott. A bimbok felebredtek alvo allapotukbol. A fiu rahajolt a lany mellere es szopni kezdte a duzzado bimbokat.
– De jo a szad! – sohajtott a lany es megsimogatta a fiu fejet. Majd puhan eltolta magatol es igy szolt.
– Szerintem gyorsan furodjunk le es folytassuk az agyban!
A fiu bolintott es gyorsan leszappanozta Marit, nem hagyva ki semmilyen testreszet. Mari egyre jobban felizgult es a torolkozes utan csaknem futva huzta maga utan Zolit a szobaba. Levetette magat az agyra es szinte magara rantotta a fiut. Tobb mint egy honapja szakitott a baratjaval es azota legfeljebb estenkent, onmagat simogatva jutott effele elvezethez. A fiu ujbol szopni kezdte a bimbokat. Nem tudta, csak sejtette, hogy ezzel nagy elvezetet okoz a lanynak. Es csakugyan, Mari imadta ha a mellevel foglalkoznak. A fiu lejjebb akart csuszni a de a lany nem engedte.
– Imadom ha szopjak a mellemet, folytasd! – kerlelte
Egy ido utan magahoz szoritotta a fiu fejet es halkan nyogdecselve elvezett.

Panni ekkor lepett a szobaba kezeben egy tal szendviccsel. Gyorsan letette az asztalra es a Mari melle fekudve munkaba vette a lany szabadon hagyott mellet. Most mar mindketten harapdaltak szoptak Mari melleit. A lany az elvezettol majdnem sikitott. Zoli, most hogy mar egyik keze szabadon volt, elkezdte simogatni Mari csiklojat, majd Pannira bizva a ciciket lejjebb csuszott es belefurta fejet Mari combjai koze. Nyalni, szopni kezdte a lany csiklojat, nyelvet becsusztatta a lany huvelyebe es nyalogatta ott is. Panni mindket mellet kezelesbe vette, hol az egyik hol a masik bimbot szopta, majd osszenyomva a ket cicit mindket mellbimbot egyszerre izgatta.
Mari totalisan elvezett. Soha nem volt meg resze ilyen elmenyben. Egy ido utan mar nem birta tovabb.
– Hagyjatok egy kicsit abba, mert belehalok az elvezetbe! – nyogte es mindket testet finoman kezdte eltolni magatol.
Panni elengedte a lany mellei es egy puszit nyomott baratnoje arcara. A fiu is feljebb csuszott es megcsokolta a lany szajat.
– Eleg volt? – kerdezte.
– Hat egy kis idore igen. – valaszolt Mari es megsimogatta mindkettojuk fejet. Eszre vette a fiu agaskodo farkat es megkerdezte.
– Mi lenne ha most teged vennenk kezelesbe?
– Allok elebe! – valaszolta Zoli.
– Azt latom. – mosolyodott el a lany es megsimogatta a fiu farkat.
Lecsuszott a laba koze baratnojenek hagyva a fiu felsotestet. Finoman lehuzta a
b
alf
or
alf
t
a makkrol es nyalogatni kezdte. Picit bevette a szajaba azutan kiveve vegig nyalta a falloszt meg sem allva a herekig. Korbenyalta a herezacskot majd ujra szajaba vette a fiu farkat, de most meg sem allva a toveig. Lecsusztatta a torkan, ezzel nem kis meglepetest okozva a fiunak. Panni mikozben simogatta a fiu testet, figyelte baratnoje akciojat es meglepetten felkialtott:
– Hat ezt meg hogy csinaltad?
– Nem mindegy, hogy hogyan? Csak csinald mert nagyon jo! – mondta a fiu.
– Te, vigyazz mert raulok a szadra! – mondta haragot tetve Panni.
– Ez nem is rossz otlet. – sugta a lany fulebe a fiu es kezdte magara huzni.
Panni a fiu feje fole terdelt ugy, hogy lassa baratnoje tenykedeset. Fiu pedig nyalni kezdte a lany puncijat.
Mari ujra tovig szopta a fiu farkat, majd fejevel ritmikus mozgasba kezdett. Ajkaival hol elengedte, hol megszoritotta. Tudta, hogy a farok tovet megszoritva nagyon nagy elvezetet okoz a fiunak. Kezevel simogatta a herezacskot es ujjaival elkalandozott a fiu seggluka fele is. Fiu remegett az elvezettol es erezte, hogy mindjart tele spricceli a lany szajat. A lany is erezte, hogy mindjart luktetni kezd torkaban es kijjebb huzta szajabol a falloszt ugy, hogy mar csak a makkot szopogatta, nyalta, ritmikusan mozgatva a fejet. A hereket a kezevel simogatta, megemelte. Fiu, mikozben szaja Panni csiklojat szopta, farka nagy loketekkel kiadta spermajat Mari szajaba. Mari fel-le huzva kezet a falloszon segitette a teljes kielegulest illetve kiurulest. A fiu lihegve szolt Marihoz:
– Fantasztikusan tudsz szopni.
– Es fantasztikusan el lehet elvezni ugy, hogy mikozben egy orbitalis szopast latsz, akozben kinyaljak a pinadat. – lihegte Panni az elvezettol.

Mari meg egy kicsit szopogatta a fiu farkat, majd feljebb huzodott a fiun es huvelyebe iranyitva azt beleult. Nem hagyta, hogy Zoli lekokadjon es egyebkent is nagyon kivanta puncijaban erezni azt ami eddig a szajaban volt.

A ket lany egymassal szemben helyezkedett el a fiun. Mari – mikozben a fiu farkan lovagolt – elkezdte simogatni Panni mellet, majd kisse elore hajolva a szajaba vette az egyik mellbimbot. Panni a kezevel segitett, megemelte melleit, hogy a masik lany konnyebben tudja szopni. A fiu egyik kezevel megkereste Mari mellet es simogatni kezdte, a masikkal Panni segget simogatta, kozelitve segglukat. Miutan benyalazta a vegbelnyilast, ujjait lassan bedugta Panni seggebe, kozben faradhatatlanul szopta, szivta a lany csiklojat. Panni remegett az elvezettol. Mari egyre gyorsabbra fogta az ugetest a fiu farkan. Le, fol mozgott majd csipojet riszalta, huvelyet teljesen betoltotte a fiu farka. Erezte, hogy a makk a mehszajat dorzsoli es ez hatalmas elvezetet okozott neki.
Miutan mindket lany a vegletekig elvezett a fiu ugy dontott, hogy fordit a pozituran. Finoman kibujt Panni alol, majd lesegitette magarol Marit is. Mindket lanyt megkerte, hogy terdeljenek egymas melle. O a hatuk moge maszott es eloszor Marit majd utana Pannit dugta meg. Felvaltva kefelte mindket puncit es amelyik lany eppen kimaradt, ott a kezevel segitett az elvezetben. Mivel mar elegge kiuritettek a lanyok, sokaig nem tudott elelvezni a lanyok nem kis oromere.
– A seggemet se hagyd ki – lihegte Panni.
– Az enyemet se – kontrazott Mari.
A fiu orommel csusztatta be szerszamat a szukebb nyilasba. Kis ido mulva erezte, hogy mindjart eljon a sperma lovelles ideje.
– Melyikotokbe elvezzek? – horogte elhalo hangon. Mari megfordult mivel most eppen Panniban volt a fiu.
– Szerintem razd ki mindkettonkre. – javasolta.
– Az jo otlet. – lihegte Panni, es kihuzta a fiu szerszamat a seggebol, majd o is megfordult. Mindket lany szeme Zoli farkara szegezodott. A fiu harmat negyet huzott szerszaman, majd hangos nyogesekkel kiserve lespriccelte a lanyok arcat.
Mari az ujjaira kente a spermat es onnan nyalogatta le majd baratnoje arcat is hasonloan tisztitotta meg.
– Imadom az izet – mondta.
Fiu lerogyott a ket lany melle.
– Teljesen elfaradtam es kiurultem – mondta es szinte azonnal elaludt.
A ket lany egymas mellett fekudt. Kezukkel cirogattak egymast. Mari szolalt meg eloszor:
– Ezt maskor is kiprobaljuk? – kerdezte halkan nehogy a fiu felebredjen.
– Ha te is akarod – sugta Panni es kozelebb huzodott baratnojehez. – De most aludjunk egy kicsit jo?
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.07 pont (158 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. június 23. 14:04
#26
A történet jó, de a leírás.
1
Andreas6
2020. december 17. 11:35
#25
Rendkívül bosszantó, hogy az író sajnál kiadni egy nevetséges összeget egy magyar klaviatúrára, ha már egyszer magyarul ír. Büntetésből 1 pont!
1
z
zoltan611230
2020. október 2. 04:24
#24
Jó élvezetes.
1
f
feherfabia
2020. szeptember 4. 06:49
#23
Tetszett!
1
B
Bluedevil
2020. szeptember 3. 19:39
#22
Egész jó, de zavaró az ékezetek hiánya.
1
kivancsifancsi
2020. május 23. 12:12
#21
Egész jó, csak a sok ékezethiány zavaró.
1
B
Bluedevil
2020. május 23. 11:46
#20
Nem rossz. Az ékezet hiánya zavaró.
1
cscsu50
2019. január 20. 23:51
#19
nincs ékezet és ez zavaró
1
t
t.555
2017. október 19. 01:18
#18
Kitűnő, 10 pont!
1
feherkalman1
2016. február 26. 11:29
#17
ÓÓÓ áll a farkam, hibátlan történet.
1
l
listike
2014. április 29. 16:59
#16
Nagyon tetszett.
1
a
A57L
2014. február 9. 07:18
#15
Nagyon jó.
1
tutajos46
2013. december 22. 08:49
#14
Jóóóóóóóóóó.
1
p
papi
2013. április 27. 08:33
#13
Jól megírt történet, teljesen mindegy, hogy megtörtént-e.
1
Freed
2008. augusztus 3. 09:21
#12
sok a duma benne...de ok!
1
pistike
2008. március 11. 21:52
#11
Szeretnék a helyébe lenni
1
biharos
2007. június 27. 17:22
#10
Ügyes, jó írás, bár ekkora kapacitás...hány éves is a fiú? 14 -17 ? Ettől egy kicsit meseszerű...
1
alin
2006. augusztus 19. 13:52
#9
Hagyuk az ékezeteket, igy is nagyon jó!
1
Kritikus
2005. május 23. 10:03
#8
Nem rossz, elég részletes, de nincs ékezet és ez zavaró. de olyan 7-es.
1