Titkos kapcsolat

Szavazás átlaga: 6.29 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2003. szeptember 19.
Hossz: 7 246 karakter
Elolvasva: 2 375 alkalommal
Két évvel ezelőtt kezdtem Internet függő lenni. Persze azokat az oldalakat részesítettem előnyben, amelyeken chat-elni lehet. Össze is ismerkedtem néhány – elég érdekes – emberrel. Az akkori barátommal is éppen szakítottunk, így szabadon randizgathattam akárkivel. Az egyik netes pasival végül is összejöttem. Első látásra elég szimpatikus volt, főleg azért, mert én akkor 18 éves voltam, O pedig 26. Szép lassan alakult a kapcsolatunk. Szerintem O nem akarta elsietni. Közben véget ért az iskola és következett 3 hét szakmai gyakorlat, amit annál a cégnél töltöttem, amelyiknél a bátyám is dolgozott. Körülbelül két nappal az után, hogy elkezdtem ott dolgozni, jött egy új kollega. Az íróasztalunk egymás mellett volt, így elég sokat beszélgettünk. Aztán egyre többet flörtöltünk. Közben kiderült, hogy már 3 éve együtt él a barátnőjével, de a szexuális életük nem a legjobb. Én is elmondtam neki az éppen alakuló kapcsolatomat, de úgy tűnt nem igazán zavarja. Egyre kihívóbban és egyre csábítóbban viselkedett. Én eleinte visszafogtam magam tekintettel arra, hogy mindkettőnknek volt partnere.

Aztán már én játszottam a csábító lány szerepét. Mini szoknyákat és falatnyi felsőket kezdtem hordani. Tetszeni akartam neki. És tetszettem is. Egyik délután felajánlotta, hogy elvisz a Nyugatiig (onnan ment a vonatom haza). A kocsiban is csak fűztük egymást. Megemlítette, hogy van egy kis nyaralójuk medencével és, hogy milyen jó lenne ott meztelenül fürdeni. Erre én megkérdeztem, hogy ilyen egyszerűen megcsalná a barátnőjét? A válasza :-)Veled bármikor! – és sokat sejtetően mosolygott hozzá. Amikor a Nyugatihoz értünk következett a búcsú és elcsattant az első csók. Finoman csókolt, nagyon finoman. Vágyat ébresztően finoman. Másnap délutánra beszéltük meg a fürdőzést a nyaralójuknál. Reggel betettem a táskámba a kis bikinimet, felvettem a legszexisebb szoknyámat egy kis fekete szandállal és egy kis fekete felsővel. Belenéztem a tükörbe: készen álltam. Az irodában csigalassúsággal teltek a percek. Alig akart eljönni a délután. Persze a kollegák közül senki nem tudta, hogy mi van köztünk. És ez így volt jó, mert senki nem értette volna meg. Aztán eljött a délután. Beültünk a kocsijába és irány a kis nyaraló, ami kb. 60 km-re volt Budapesttől. Már út közben nem bírt magával, elkezdte simogatni a combomat egyre feljebb csúsztatva a szoknyámat. Leállítottam. Minél tovább akartam húzni a dolgot. Végül odaértünk a házhoz.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.29 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. június 20. 09:29
#6
Ez ma a harmadik remek írás amit olvasok.
1
J
Jani47
2018. augusztus 19. 08:13
#5
Szerintem kitünő. Nem kell minden szeretkezést annyira részletezni, mert ez több mint egy dugás. Itt az érzelmek jönnek elő. Ez igy jól van leírva.
1
a
A57L
2018. augusztus 19. 05:34
#4
Szerintem is csak közepes.
1
Andreas6
2017. december 24. 07:07
#3
Az elírásokat kigyomlálhattad volna. 6 pontot megér.
1
Amina1
2003. szeptember 23. 05:45
#2

Kedves Bogó!

Aki járt már "hasonló cipőben", az nagyon is meg tudja érteni történetedet.

Nekem nagyon tetszett, gratulálok és 10 pont: Amina
1
T
Törté-Net
2003. szeptember 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1