A+ A-

Réka, kicsi Réka

Azon a nyáron ismerkedtem meg Rékával, amikor a huszonnyolcadik évemet töltöttem be, éppen velem egykorú gyerekkori barátnőm - és tényleg "csak" barátnőm - Ivett és az én születésnapunkon tartott partyn láttam őt először. Ő Ivett húga volt, a buliba nem is igazán vett részt, de ekkor különösebben nem is keltette fel az érdeklődésemet, szinte észre sem vettem, hiszen a medence partján fekvő vágykeltő lányok társaságában a tizennégy éves kislány nem hatott különösen izgalmasnak.
Már nyár vége volt, amikor bár semmilyen buli nem volt kilátásban, ismét Ivettéknél vendégeskedtem, és mivel Réka ekkor is a folyóparti házban töltötte a hétvégét, a nyugalmas napok alatt sokszor beszélgetésbe elegyedtünk. Szép lassan eszméltem rá fiatalos szépségére, annyira elütött a már telten nőies, szőke és mindig tökéletesen sminkelt nővérétől, egyre izgalmasabbnak tűnt, amikor el-elnéztem ahogy koromfekete göndör haja a gömbölyű vállaira hullik, izgató volt óvatos pillantásokat vetni szép kebleire, amelyek a nyárvégi hűvös estéken a medencéből kiemelkedő libabőrös testén izgatottan remegtek, láttam, hogy hosszú, napbarnított combjai nőies teltségük küszöbén, még fiatalos keménységükben és rugalmasságukban izegtek-mozogtak.
Egy este a lányok elmentek úszni és futni, én egyedül maradtam otthon, és az egész napos izgató gondolatok hatására magamban mosolyogva határoztam el, hogy magam könnyítek a zacskómban feszítő érzésen. Gyorsan lezuhanyoztam, és törülközés nélkül egy napozólepedőt leterítve ültem le a TV elé, ahol a lányok szüleinek korábban megtalált régi pornókazettáját toltam be a videómagnó ablakán. Örültem, hogy végre egyedül nézhetem meg, hiszen korábban csak egyetlen alkalommal láttam, akkor is csak néhány kockába beletekerve, Ivettel nézegettük, de félve attól, hogy a szülők észreveszik, gyorsan visszatettük a rejtekhelyre. Az, hogy a bennünk felzúduló vágyakat egymással csillapítsuk, fel sem merült, hiszen gyerekkorunktól vagyunk jó barátok, inkább testvérként, mint nőként és férfiként tekintünk egymásra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 2. szombat 17:19
Nagyon de nagyon jooó írás!!!
#6 listike 2014. 04. 29. kedd 15:30
Jó volt, de mi volt később?
#5 A57L 2014. 01. 6. hétfő 03:54
Jó írás.
#4 Olivér 2003. 09. 24. szerda 18:40
hm egy orgazmustól elaludni nem semmi :) ennyire kimeriti a szeretkezés?
1 pont
#3 Karvel 2003. 09. 20. szombat 12:01
komoly kis történet , nekem tetszik !
nade zizi nyögésekből sosem elég!!!! :)
#2 zizi (f) 2003. 09. 19. péntek 19:45
HI! Nem rossz csak ez a sok bárgyú nyögés... e egyébként meg vagy dicsérve:)
#1 Törté-Net 2003. 09. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?