A+ A-

Éva, Pali, és Ica

Éva már hónapok óta nem volt férfival, és ez egyre elviselhetetlenebbé vált számára. Az utóbbi idoben egyre gyakrabban voltak vadabbnál vadabb erotikus álmai, és sokszor arra ébred, hogy csurom víz körülötte az ágynemu, és vadul szorongatja a lábai között a takaróját. Már teljesen rendszeressé váltak a maszturbálásai, olyankor sikerül is kielégítenie magát, de ez csak átmeneti megnyugvást jelentett számára, és tudta, hogy csak egy férfival tudna igazán nagyot élvezni.
Amióta a férje elment, nem tudott újabb kapcsolatot teremteni. Ennek persze az az elsodleges oka - amit magának sem vallott be igazán - , hogy igenis nagyon megviselte a dolog. Ezért vállalt egyre több és több munkát, míg aztán úgy elhatalmasodtak a feje fölött a teendok, hogy már szinte csak aludni jár haza. Aztán egyszer, mikor épp ebédidejét töltötte egy, az irodájához közeli étteremben, valaki ráköszönt. Pali volt az, egy gyermekkori ismerose, valaha szomszédok voltak, még iskoláskorukban. Már évek óta nem találkoztak. Meghívta az asztalához, és ebéd közben elbeszélgettek. Kiderült, hogy Pali még mindig ott lakik abban a gyermekkori házban, mert a szülei nemrég meghaltak, így rá maradt a lakás. Pali üzletember lett, és még notlen. Mint mondta, annyit utazik, hogy egyszeruen nincs ideje ismerkedni sem, nemhogy megnosülni. Éva is elmondta, hogy mi történt vele az utóbbi idoben, és miután rájöttek, hogy mennyire egyforma az életük, megbeszélték, hogy hétvégén találkoznak, és sétálnak, beszélgetnek egyett. Mindkettejükre ráfér egy kis kikapcsolódás.
De a találkozásuk hamarabb történt meg, mint gondolták volna, és egész másképpen zajlott le, mint ahogy eltervezték. Már órák óta üres volt az iroda, csak egy asztalnál égett a lámpa. Éva - szokásához híven - ismét sokáig dolgozott. Nyolc óra felé járt az ido, amikor végre úgy döntött, hogy most már hazamegy. Kiérve az épületbol, megcsapta a friss, kellemesen langyos tavaszi levego, és úgy döntött, hogy még nem megy haza, inkább sétál egyet, kiszellozteti a fejét. Sokáig bolyongott az utcákon gondolataiba merülve, észre sem vette, hogy merre viszi a lába. Egyszer csak megtorpant. A túloldalon felfigyelt egy házra. Az volt az a ház, ahol együtt gyerekeskedtek Palival. Ekkor eszébe jutott a férfival való találkozása, és arra gondolt, ha már itt van, felugrik és megnézi, hátha épp itthon van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 06. 27. kedd 13:52
PS: Így jár, aki nem ellenőrzi, hogy mit írt le.
#8 feherfabia 2016. 05. 26. csütörtök 07:15
Nagyon jò!
#7 A57L 2016. 05. 26. csütörtök 05:13
Élvezetes olvasmány,szuper munka.
#6 listike 2014. 04. 14. hétfő 19:23
Nagyon jó.
#5 papi 2014. 02. 4. kedd 23:34
Nem rossz
#4 genius33 2012. 11. 29. csütörtök 07:07
Zsíííííír nyes
#3 tave 2002. 06. 21. péntek 10:17
Király...
#2 PS 2002. 04. 17. szerda 17:57
"simogatva az egyre nedvesedo csiklóit." Valahol lemaradtam... Nem csak 1 (egy) van Nekik?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?