A+ A-

Vacsora után

A kertben a lemenő nap bíborpirosra színezte a fák lombját és a virágokat. A madarak már csendesebben csiviteltek mint napközben, ők is készültek az éjszaka eljöttére, amely jótékony hűvöset hoz a forró nyári nappalok után. A teraszon egy mécses adott kellemes félhomályt és biztosította a jó levegőhöz szükséges illatot, az illóolaj égetésével. A lány a hintaszékben ülve lehunyt szemmel élvezte a házból kiszűrődő zenét, amelyet talán Vangelisre tippelt, de mindenképpen egy nagyon kellemes andalító muzsika hangjai ringatták és erre a ritmusra mozgatta a hintaszéket...
A vacsora végeztével egy pohár bor volt a kezében és néha kortyolt belőle, minden cseppjében érezte ahogy a finom vörösbor szétárad a sejtjeiben és megbizsergeti. Várta a férfit aki csak pár perce állt fel az asztaltól, de már most érezte hiányát, a nevetést amit a vacsora alatt oly sok tréfa váltott ki és kölcsönösen tudtak felszabadultan nevetni... A vendégek távozásának a nyomai még láthatóak voltak, de már nem tudtak megálljt parancsolni a testüknek.
Hallotta a lépteket de nem nyitotta ki a szemét mert tudta, hogy úgyis egy érintés vagy egy csók fogja a testét kényeztetni rövid időn belül. A léptek közeledtek, majd egészen a közelében megállt a férfi és a lány érezte ahogy a nyakán a pihe szőröket és a hajának szálait egy forró lehelet emeli meg, majd a férfi csókja adta meg az érintés gyönyörét, amit több órája nélkülözni volt kénytelen. Két kezét a feje fölé emelve megkereste a jól ismert nyakat majd tovább simogatva az archoz ért és a saját ajkához húzta, hogy egy csókban fejezze ki vágyakozását. A férfi elszakadt az ajkától és megkerülve a szék elé térdelt, így könnyen elérve a lány arcát, hogy cirógatni tudja illetve magához húzva további csókokat tudjon kedvesének adni. A könnyű nyári ruha több lehetőséget is biztosított a kezeinek, hogy megint bejárja és egyre jobban feltüzesítse a lány testét, ami így is már jelezte, hogy némi érzéki hullám már végigfutott rajta.
Kezébe vette a karcsú női lábat és a vádlit simogatva, gyengéden masszírozva elmerültek a csendben, kiélvezték egymás közelségét, a hangulatot amit nagyon nehezen nélkülöztek eddig. Ahogy mozgatta a kezét észrevette, hogy a lány levegővétele kezd mélyebb és sűrűbb lenni, amit tovább fokozott azzal, hogy a comb belső oldalát is elkezdte bevonni a simogatások területére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 zsuzsika 2014. 11. 8. szombat 07:38
Gyenge.
#1 Törté-Net 2003. 08. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?