A+ A-

Hogyan vette el az angoltanárnőm

11. osztályba jártam, amikor év végén sajnos az utolsó angol dolgozatom nem sikerült és sajnos megbuktattak angolból. A szüleim tudomásom nélkül beírattak angolra, aminek nagyon nem örültem, egészen addig, amíg meg nem ismertem a tanárnőt, aki egyszerűen gyönyörű volt. 24éves 170cm magas, szőke vállig érő haj, kék szem, formás mellek és a szűk nadrágon keresztül látszó gyönyörű popsi.
Harmadszor voltam nála, amikor ismét egy szűk nadrág volt rajta és egy vékony póló, amin keresztül tisztán látszott Kriszti mellbimbója. Éppen egy bonyolult feladatot csináltam. Amikor először kérdeztem tőle, áthajolt az asztal felett és tisztán beláttam a pólójába. Már ettől a látványtól felizgultam. Szerintem már azt is látta, hogy nem éppen azt néztem, amit mutat, hanem bűvölten bámultam a melleit, és abból is feltűnhetett neki, hogy utána semmire se tudtam figyelni, de ez láthatólag nem zavarta.
Ennek köszönhetően hamar jött a második kérdés, amikor azt mondta, hogy onnan nem tud segíteni, ezért odaül mellém a kanapéra. Amikor oda ült, teljesen zavarba jöttem és bevörösödtem. Ekkor rátette a combomra a kezét, és azt mondta, hogy ne izguljak és elkezdte simogatni a combom belső felét, amitől teljes merevedésbe jöttem. Ez a vékony rövidnadrágon keresztül azonnal észrevehető volt. Rám nézett és csak mosolygott. Pár másodperc múlva megfogta az arcom, magához húzott és megcsókolt. Én csak ez idő alatt tértem magamhoz, ezt észrevehette, abból hogy egy idő után vissza tudtam csókolni.
Ekkor megfogtam gyönyörű mellét és nekiálltam masszírozni. Először picit ügyetlenül ment, de hamar ráéreztem, amit apró nyögésekkel jelzett, és nadrágon keresztül ő is megfogta a farkam. Nekiállt masszírozni, ami csodás érzés volt, majd egy szempillantás alatt lekapta rólam a rövidnadrágot és a boxert.
Ezen a lépésem picit megint meglepődtem, de nem ellenkeztem. Ahogy neki állt húzogatni felejthetetlen érzés volt. Majd pedig én is levettem a pólóját. Fantasztikus mellei voltak. De nem sokáig tudtam nézegetni, mert letérdelt elém, és azt mondta, hogy "ezt sosem fogod elfelejteni"- és ez így igaz. Ekkor megfogta a farkam és adott egy apró csókot a makkra. Utána zacskóm kezdte csókolgatni, nyalogatni és az egyik golyóm bevette a szájába, és szívogatni kezdte. Majd végignyalta a rudam és utána bevette a szájába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 09. 27. kedd 08:15
Egy tini fantáziája.
#6 listike 2013. 12. 31. kedd 07:24
Jó ábránd.
#5 PEGS_59 2013. 02. 27. szerda 16:07
Megint egy csúcsbika,kamasz smile ) De azért jó képzelgés.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 6. vasárnap 14:56
Jó közepes.
#3 Craig 2009. 03. 19. csütörtök 22:14
köpenyben
#2 Craig 2009. 03. 19. csütörtök 22:14
Bírom, hogy itt mindenki, formás, vállig érő haja van, szexi, és szűk testhez simuló ruhákban jár, legyen az angol, matek, magyar, vagy bármilyen tanárnő.

Érdekes, az Én tanárnőm, csúnya volt kövér és randa és állandóan egy fehér köppenyben flangált.
#1 Törté-Net 2003. 08. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?