A+ A-

Az unokanővérem 2. rész

Másnap reggel tíz óra felé felébredtem. Bea ugyanúgy feküdt mint mikor elaludtunk. Békésen aludt. Nem akartam megzavarni, ezért szépen lassan kibújtam a takaró alól és kiültem az ágy szélére. Az éjjel történteken gondolkoztam. Több volt ez nekem mint szex, olyan érzésem támadt, mintha beleszerettem volna.
- De hiszen az unokatestvérem - gondoltam magamban, aztán eszembe jutott, hogy azért rendesen túlléptük azt a határt ami az unokatesók között szoktak lenni. Visszanézetem, és úgy gondoltam lehet hogy többet nem lesz ilyen alkalom, és inkább visszafeküdtem. A faszom éppen a popsilukába próbált belefúródni, hagytam, hagy tegye a dolgát. Közben benyálaztam két ujjamat és lenyúltam a hamvas kis puncihoz. Elkezdtem rajta kenegetni, aztán újra a számhoz emeltem a kezem, de most már bővebben nyálaztam be. Lenyúltam megint, de most már bemerészkedtem a barlangba is. Megpróbálom széjjebb húzni, közben már érzem, hogy egyre jobban nedvesedik a kis punci. Aztán sikerül megtalálnom a csiklót. Egy ujjal elkezdem izgatni, közben egy másik ujjammal is be-be nyúlok, és ott túrok egyre mélyebbre. Eközben a faszom egyre keményebb lett, és most már a kezemmel is segítek utat nyitni, míg meg nem találja a kis nyílást. Érzem amint a vér pumpálódik bele. Ekkor Bea forgolódik egy sort, végül a hátán köt ki. Most már feltérdelek, széjjelebb húzom a lábait, így pont látom a fenekét, és persze a lukát is. Odahajolok és egy picit benyalok a seggébe, érezni benne a puncija ízét, ami még az előbb folyhatott le. Sebaj - gondoltam így legalább íze is van. Próbáltam mélyebbről nyalni, hogy megízesítsem még jobban, közben néha befurakodtam a nyelvemet is. Ide sokkal nehezebb volt, de annyira nem, hogy feladjam. Mivel lentebbről nyaltam így tudtam legalább tartani a benne lévő kéjt. Minél tovább nyaltam, annál beljebbre sikerült bejutnom. Egyszer csak éreztem, hogy megmozdul, és a lepedő tiszta nedv lett. Elélvezett, de most nem ébredt fel. Ezek szerint tegnap nagyon kifárasztottam. Viszont bennem még mindig kongott az üresség. Vágytam egy kis élvezetre, így jobb híján saját kezembe vettem a dolgokat. Ott térdeltem felette, és mikor már éreztem, hogy hamarosan elmegyek közelebb mentem és amennyire csak tudtam belefurakodtam a segglyukába, és beleélveztem. Erre már megint elkezdett mocorogni, de ahogy elnéztem nem fojt ki a fenekéből az ondó. A hátára fordult és kinyitotta a szemeit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 12:02
10 Pont!
#8 papi 2016. 01. 23. szombat 09:27
Ez is jó volt.
#7 listike 2014. 09. 1. hétfő 11:02
Jó volt.
#6 A57L 2013. 08. 3. szombat 04:52
Nagyon jó.
#5 Kaszkadör 2012. 01. 13. péntek 13:11
10 pont.
#4 sztbali 2011. 07. 8. péntek 12:21
Kedves inci!

Szerintem igazad van, mert én is unalmasnak találom ugyanazt a sorrendet.
#3 Hmm 2006. 06. 10. szombat 03:59
Át hajtott az unokanővérén, mint egy úthenger és azért aggódik, mert talán beleszeretet? Érdekes.
#2 incifinci 2003. 09. 26. péntek 14:30
Lehet, hogy ma már csodagyerekek vannak, de 16 évesen én még nem voltam szexbajnok (szerintem más sem), mert hiányzott a tapasztalat. Ha lehetőségem volt rá, akkor bizony nem a lány fenekébe, hanem az imádott cuncikájába dugtam. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül gusztusos, ahogy előbb megujjazza a lány fenekét, majd lenyalogatja az ujjait. Az már csak hab a tortán, hogy az utolsó forduló után a lány kinyalja a gumiból a spermát.

Szóval lehet, hogy maradi vagyok, de rendkívül unom már, hogy szinta minden történet análisan végződik, szinte mindegyikben csupaszra van borotválva a puncus és a lány leszopja-nyalja a fiú farkát, amit épp akkor vett ki a fenekéből! Az írásért 1p.
#1 Törté-Net 2003. 08. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?