A+ A-

Érettségi előtt

Egy 18 éves fiatalnak májusban semmi máson nem járhat a feje, mint a nőkön, a nőkön, az érettségin, meg a nőkön. Szerencsés egybeesés, ha valakinek olyan irodalomtanára van, mint nekem volt, aki nem csak felkészített az érettségire, hanem másban is a segítségemre volt...
Magdinak hívták az én drága, jó tanár nénimet. Fekete hajú, fekete szemű, szemüveget viselt, és szoláriumba járt, ez látszott a bőrén. A középiskola első osztálya óta tanította az osztályunkat. Már akkor Róla ábrándoztam, és bizony sokszor gondolatban szeretkeztem is vele, és ilyenkor gyakran rárántottam. Egyébként is bukom a fekete szemű, fekete hajú nőkre Évzáró volt, kiosztották a harmadikos bizonyítványokat, és az osztályfőnökünk felhívta a figyelmünket, hogy a következő év lesz a legnehezebb középiskolai évünk. Jön az érettségi!
Megkerestem Magdit, és megkérdeztem tőle, hogy a nyári szünetben kidolgozom az érettségi tételeket, megnézné - e. Azt válaszolta, hogy vigyem csak fel hozzá, majd együtt kielemezzük. Július végére már elkészültem a felével, gondoltam felhívom az én kedvenc tanárnőmet. Másnapra beszéltünk meg időpontot, én pedig, mint jó diák reggel nyolckor már csengettem nála. Álmosan, pongyolában nyitott ajtót. Sűrű bocsánatkérések közepette léptem be a lakásba, mire ő azt mondta, hogy nincsen semmi baj, csak már hozzászokott a késői keléshez. Bement a szomszéd szobába átöltözni, én pedig egyből rátapadtam a kulcslyukra. Gyönyörű barna bőre volt, asszonyosan telt mellei, és borotvált puncija. A dákom egyből égnek meredt. A farmerem eleje erősen kidudorodott, még akkor is, amikor Magdi belépett az ajtón. Póló és rövidnadrág volt rajta, amiből egy picit kilátszott néha a puncija szőre. Kiraktam az asztalra a tételeket, ő pedig elkezdte átnézni azokat. Ahol hiányosságot talált, mindig szólt, és együtt kiegészítettük a hiányzó részeket. Dél körül járhatott már az idő, amikor csengettek. Magdi felállt, kinyitotta az ajtót. Kisidő múlva visszajött és egy levelet rakott az asztalra. - Csak a postás volt. Kérsz valamit inni? - Egy üdítőt elfogadok, köszönöm. Kiment a konyhába, én pedig mentem utána. Lehajolt, kinyitotta a hűtőszekrényt, és abban a percben kiestek a tojások, és a szalámi a hűtő oldalából. Leguggoltam, hogy segítsek neki feltakarítani, de ahogy ott guggoltam a szemem odatévedt a puncijához. Kilátszott az egész, a rövidnadrág pántja eltűnt a punci vágásában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2017. 04. 8. szombat 06:17
Fiatalos álmodozás.
#5 zsuzsika 2014. 11. 21. péntek 07:25
Gyerekes fantázia.
#4 feherfabia 2014. 03. 20. csütörtök 05:54
8P
#3 Ati 2008. 02. 1. péntek 21:59
Ja borotvált punci , a rövidnadrágmellet kikandikál pár szőrszál?
#2 joy01 2002. 07. 29. hétfő 17:22
lol
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?