A+ A-

A női kezek dícsérete

Egy kissé elhanyagolt témáról, egy elhanyagolt aspektusról szeretnék írni, abban a szellemben, melyben már előttem egynémely bölcs értekezett a punci és a férfi rúd orális ingerlésének a technikájáról.
A női kacsók és ujjak legalább anyyi örömet tudnak szerezni a férfiembernek mint csodás puncijukkal, vagy puha ajkaikkal. Lévén férfi ,arról nem akarok szólni, hogy mi is egy értő férfikéz feladata a női test hegyein -völgyein és főleg barlangocskáiban. Erről inkább szóljon egy hölgy, aki illetékesnek érzi magát.
Még régebben a 70--es években létezett egy Párizsban kiadott magazin, a Foreplay, ahol igen színvonalasan tárgyalták és legfőképpen csinos, vonzó fiatal párok illusztrálták )még többnyire fekete fehérben) az előjáték manuális művészetét. Nem tagadom, igen sokat merítettem belőle nem kevés haszonnal.
A mai szex/pornó kiadványok bizony meglehetősen egysíkuak ( 80% "facial cumshot"), sokszor meg sem nyitom, mert az egyik a másikat utánozza a legcsekélyebb eltérés nélkül. Így megörültem múltkor mikor a "handjob" keresőszóra egy egész szépen illusztrált oldalt találtam mely csak azokat a nemi örömöket mutatta, melyet a fiú és lány, vagy férfi és nő egymásnak a kölcsönös maszturbációval vagy külön külön történő kézi ingerlésével okozhatnak. Egyrészt jó látni a kölcsönös gyengédség és szeretet gazdag variációjú megnyilvánaulásait, nem tagadom nem hagytak érintetlenül a képek. Másrészt nem tudom megkerülni a saját ,személyes élmények megelevenedését, ami talán elveszi a tudálékosságát az elkövetkezőknek.
A tévedések elkerülése céljából leszögezném, hogy a kézi előjáték nem csupán egy rövidebb hosszabb bevezető, nedvesítési technika a "valódi" ,"igazi" szexhez , hanem ha nem is gyakran önmagában végig vive igen intenzív orgazmust tud okozni, és színt, változatosságot vihet a párkapcsolatba, frissíthet az egyhangúságon .
Természetesen vannak élethelyzetek, mikor ez a kézi pótkielégülés fontos szerepet vihet; Hogy mikor ? Például ha a lányka még igen fiatal, és a szüzességét talán nem is meri, akarja odaadni legalábbis szilárdnak tűnő házassági ígéret nélkül,(azért még van ilyen !), vagy a fiú is olyan tapasztalatlan hogy jó ideig nem is sikerül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 04. 30. szerda 06:35
Jó lett az írás.
#3 papi 2013. 09. 27. péntek 20:58
Nem rossz
#2 hantaboy 2007. 09. 21. péntek 11:25
Tökéletesen igazad van! Tizes!
#1 Törté-Net 2003. 08. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?