Szexuális étvágy

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.29 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2003. augusztus 13.
Hossz: 6 230 karakter
Elolvasva: 1 989 alkalommal
Az, hogy mit eszel, nagyban befolyásolja a szerelmi teljesítőképességedet. Egy éhes ember útmutatója, mely megmutatja, hogy lehet az étkezésből előjáték...
Az idők kezdetétől a férfiak természetes afrodiziákumokat keresnek, amit ha megesznek, szexuális erőművé változnak. A legtöbb dolog ártalmatlan, és általában rossz ízűek. Biztosan hallottál már egy élő legendáról, egy ottani meztelen csigából készült ételről, mely "garantáltan" gyógyír a potencia-problémákra. Más kultúrákban lefejezett hím foglyot kell enni víziló orráról, vagy valamilyen fallosz alakú dolgot olajban, paprikában és csalánban kell megmártani, és oda dugni, ahová az ember leginkább kívánja – és mindezt azért, hogy a szexuális teljesítőképességet fokozzák.
Nos, nem kell ezeket kipróbálnod. A szexuálpszichológus azt mondta, teljesen bármilyen ételnek – lehet az külföldi vagy akármilyen alapanyagból készült – lehet placébóhatása. Felpörgethet, ha elhiszed róla. De próbáld ki ezt a módszert (kellemesebb az ízlelőbimbóidnak): Készíts az ízlésednek megfelelő vitamin-, ásványi anyag és gyógynövénybombát, ami felpörgeti a szexuális gépezetedet. Kezdd az előjátékot ezekkel.

A tökéletes szex-ásványok
Természetesen minden vitamin és ásványi anyag segít. De a cink végzi a nehézsúly-emelést. Ennek van a leginkább köze a megtermékenyítő-képességhez, a potenciához, a szexuális ösztönhöz és a hosszú távú szexuális egészséghez. Elengedhetetlenül szükséges a spermium-termeléshez, és az alacsony cink-készletek felelősek a sperma mennyiségének csökkenéséért, és a tesztoszteron-szint lecsökkenéséért is. Minden ejakuláció 5 milligramm cinket von el a szervezetből, vagy a napi megengedett mennyiség egyharmadát. Szerencsére a cinket könnyen lehet pótolni. 120 gramm disznóhús a napi ajánlott cinkmennyiség felét tartalmazza, és egy osztriga a napi teljes mennyiséget biztosítja. A pulyka, különböző pelyhek és a bab szintén nagyon jó források.

A zeller csábereje
Felejtsd el azokat a feromon-sprayket, amelyek a nők elhódítását szolgálják. A kutatók egy valódi bepörgető arcszeszt fejlesztenek, melynek az alapanyaga az androszteron férfihormon, mely megtalálható a zellerben. A tudósok úgy gondolják, hogy az androszteron evés után az izzadtsággal távozik a szervezetből.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.29 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. február 3. 04:07
#6
Egy kis gyenge tanítás.
1
zsuzsika
2014. november 15. 08:22
#4
Nem idevaló.
1
jani
2009. szeptember 24. 11:50
#3
Vacsora nincs ??????
1
T
Törté-Net
2003. augusztus 13. 00:00
#2
Mi a véleményed a történetről?
1
T
Törté-Net
2003. augusztus 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1