A+ A-

Néha, álmodban 1. rész

Veronica fáradtan mászott ki az ágyból.
- Maradj még! Csak még egyszer akarom! - húzta vissza Marcus.
- Nem lehet, szerelmem, Jean Francois szörnyű jelenetet csap, ha nem leszek mellette -sajnálkozott a nő, és elkezdett öltözni. Marcus kedvtelve legeltette szemeit a kívánatos domborulatokon, és érezte, akár egymás után ötször is magáévá tudná tenni. Viszlát egyetlenem, majd hívlak - csókolta meg a férfit. Marcus egyike volt számos szeretőjének, és már megszokta, hogy mindnek a szemébe hazudja, hogy szereti. Erősen a Porsche gázpedáljába taposott, mire a motor felbőgött, és az autó elindult. Tudta, hogy a haja kócos, és az arcán egyértelműen látszik, mivel töltötte a múlt éjszakát, és ettől ideges volt. Ekkor a mobiltelefonja éles hangon csörögni kezdett.
- A francba - szitkozódott - miért nem tudnak békén hagyni?
- Szia szivi, itt Anthony - üvöltötte a telefonba egy hang.
- Úristen, melyik is Anthony? - gondolta Veronica. Á, igen, Anthony! Nagyon hiányoztál, tudod? Mikor találkozunk?
Hát, legjobb lenne most. De persze bármikor készen állok! Amikor akarod. Ma este, a Café Parisban - csapta le megkönnyebbülten a telefont. Éles fékcsikorgással fordult be a ház elé, és sietve felszaladt a lépcsőn. Készítsen nekem egy erős kávét, Matilde - vetette oda futtában a házvezetőnőnek. Hirtelen valaki átölelte hátulról: Már egy puszit sem adsz? - duruzsolta Jean-Francois. Más nők kapva kaptak volna a jóképű, negyvenes férfin, Veronica azonban a maga huszonkét évével öregnek és visszataszítónak találta. Mikor kölyökként,tizenhat évesen hozzáment, még nem tudta, mi vár rá, de ha tudta volna, akkor is hozzámegy, hisz számára
ez volt az egyetlen kiút. Hagyj békén, fáradt vagyok - tépte ki magát a férfi öleléséből. Veronica ajkán még ott égtek Marcus szenvedélyes csókjai, és nem akarta megtörni a varázst, de mikor férje arcára nézett, tudta, nincs más választása. Rendben van, de csak egyet! - simult hozzá, karjait a nyaka köré fonta, és megcsókolta, hosszan, szenvedélyesen. Ez volt az egyetlen, amihez értett, és már tizenhárom évesen megtanulta, ha boldogulni akar, gátlástalanul kell kihasználnia legnagyobb adottságát, a testét. Hány és hány öreg, perverz férfit csókolgatott Jean-Francois előtt, reménykedve, hogy herceggé változnak, de mikor kinyitotta a szemét, mindig csalódás várta. Aztán jött ő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33 2012. 11. 22. csütörtök 09:03
Egész jó smile
#2 Törté-Net 2003. 08. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?
#1 Törté-Net 2003. 08. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?