A+ A-

Élvezet az ablakon át

Dávid belépett a konyhába. Éppen mosogattam, amikor mellém lépett. Mögöttem állt és a karjait körém fonta. Kihasználta, hogy vizes a kezem, így nem tudtam megakadályozni, hogy játsszon a melleimmel és lefelé haladva megmarkolja a fenekem. Kissé előrébb hajoltam, ő pedig lehúzta a nadrágomat és mostmár a csupasz popsimmal játszadozott. Néhány perc múlva abbahagyta és azt mondta, maradjak így, de neki le kell zuhanyoznia gyorsan.
Azzal otthagyott, a nadrágom a térdemig letolva. Ahogy kifelé ment a konyhából, visszaszólt:
- Tudod, hogy ilyenkor, amikor kint sötét van és bent ég a villany, nagyon jól be lehet látni hozzánk az utcáról? - mondta nevetve és kiment.
Én tovább mosogattam.
- Nem hallottad, mit mondtam az előbb? - kérdezte pár perc múlva, amikor visszajött és meglátta a még mindig meztelen fenekemet.
- Hallottam - válaszoltam.
Gyakran, amikor magunkban voltunk otthon éjszaka, ő levetkőztetett. A villanyt égve, a függönyöket kihúzva hagyta. Ez egy egészen új dolog volt, amit felfedeztünk és mindketten nagyon élveztük a gondolatot, hogy néznek engem. Biztosan tudtuk, hogy több "állandó" nézőnk van és imádtunk nekik bemutatót tartani.
Nagyon forró gondolataink támadtak, hogyan mutassuk meg magunkat. Az autóban kezdtük. Egy éjjel hazafelé tartottunk kocsival, deréktól lefelé meztelen voltam, és hogy el se takarhassam magam, Dávid a nadrágomat és a bugyimat hátrahajította, mondván, miért zavarjanak. Amikor hazaértünk és leparkoltunk a ház mellett, kiszálltam, a bejárathoz lépkedtem és gyorsan bementem. Ő utánam jött és felkapcsolta a villanyt.
- Ott szemben áll egy autó az utcában, ül benne néhány srác, szerintem minket vártak.
Dávid az erkélyajtóhoz vezetett engem, háttal az üvegnek. Felemelte a szoknyámat és előre hajoltam, rádővle egy szék támlájára. Elkezdett játszani mindkét lyukammal. Ujjazott. Egy kis fény villant az egyik autóban, mintha valaki cigarettára gyújtott volna, de az autó ott maradt. Mi folytattuk a bemutatót még egy kis ideig, de aztán annyira megkívántuk egymást, hogy nem bírtunk ott maradni tovább. Bezártuk az ajtót és a hálószobába mentünk, ahogy az ágyba estünk, hallottuk, hogy egy autó elindul.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.3 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 devilmanrobi 2012. 03. 22. csütörtök 11:16
jar erte az 1 es nyes
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?