A+ A-

Fantázia

Az egyik kirándulásunk alkalmával egy kastély mellett robbant le az autónk. Este 8-at mutatott az óra és arra gondoltam, mennyit kell vajon gyalogolni a szervizig? A barátnőm ekkor egy mentő ötletet súgott a fülembe, mint egy múzsa. Arra gondolt, miért nem kopogtatunk be a kastélyba? Ahogy elnéztem a helyet nem igazán tűnt lakottnak. Sőt nagyon lepusztult állapotban volt,
- Tán nem is laknak bent - szóltam kedvesemhez
- Azért egy próbát megér, nem? Így kézen fogva egymást, sétáltunk a ház felé. Séta közben átöleltem a tündéri leányt, s a kezem automatikusan elindult szokásos útjára a szerelmem testén.
Ez a szokás már régi játék volt közöttünk, én simogattam, fogdostam, ahol értem, a szívem megpróbált védekezni a kezem ellen. Természetesen csak annyira védekezett, nehogy abbahagyjam a fogdosást, mert őt is izgatta ez a játék. Elértük a bejáratot s kopogtattunk, nagy meglepetésre egy idősödő apó nyitott ajtót s invitált be minket.
- Igen van telefonom - válaszolt kérdésemre majd hozzátette, - de sajnos nem fog kijönni a szerelő, ugyanis babona övezi e házat! Ne is reménykedjünk, csak holnap reggel legkorábban - szólt házigazdánk. És valóban így is lett. A szerelő elmondta, ne is reménykedjek, majd holnap - és letette a telefont.
- Mi ez a maradi babonaság? - fordultam házigazdánkhoz.
- Tudja uram, annak előtte itt egy földesúr lakott, - kezdett bele a mesébe az öreg, s mi ámulva hallgattuk a történetet.
Az uraság nagyon de nagyon szerette a nőket! Szerette őket cirógatni, simogatni, meg ugyebár a kupakolást is igen díjazta. Ha egy csinos leány férjhez akart menni, számolnia kellett az első éjszaka jogával. Ha csúnyácska volt a leány az se volt bíz biztonságba! De az máshogyan járt! - na gondoltam valami perverz földesúr, de csodák - csodája máshogy alakult a történet. A csúnya lányok idejöttek, majd illatos fürdőt vettek. Miután alaposan megfürödtek, mert ugye abban az időben ez "néha" elmaradt, a földesúrral bezárkóztak a szobába. Na azt tudniuk kell, hogy a földesúr szeretett kísérletezni a nők erogén zónáival. Arra akart rájönni, hogy a nemi szervek érintése nélkül el tudja-e juttatni a nőket az orgazmusig. Hát ez a nagy titok, de nem hiszik el az emberek. Inkább valami titkos kínzókamrára gondolnak, meg mindenféle butaságra!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2017. 11. 15. szerda 15:31
Természetesen hogy lehet.
#5 zsuzsika 2015. 01. 6. kedd 07:40
Közepes.
#4 papi 2013. 11. 13. szerda 07:41
A válasz igen.
#3 Imre 2003. 10. 14. kedd 15:56
Ki költötte át az írásom?
Imre( Na jó. Csak hülyültem! Remélem tetszik mindenkinek!) Van még!!!!!!!!!
#2 vogel 2003. 08. 4. hétfő 15:52
Nagyon tetszett a kis mitikus szal a tortenetben, meg aztan nagyon izgato volt az izgatas reszletezese is. Talan en is kedvek kaptam egy kis probalgatashoz...
#1 Törté-Net 2003. 08. 2. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?