Laura állást keres

Szavazás átlaga: 7.14 pont (190 szavazat)
Megjelenés: 2003. július 23.
Hossz: 12 632 karakter
Elolvasva: 44 770 alkalommal
Fordítás
Laura egész évben arra készült, hogy a vakációban majd talál majd valami jó kis nyári munkát, valami olyat, mint ez. Nem is hitte, hogy felveszik egy művészeti galériába. Nem csak azért volt jó, mert tanulhat valamit a művészetről, hanem azért is, mert igy mindennap felöltözhet olyan csinosan, ahogy csak a kedve tartja. Már alig várta, hogy megszabadulhasson a konzervatív ruháktól, amiket a középiskolában viselnie kellett. Szeretett szoknyát és magassarkú cipőt viselni, nylonharisnyát és rövidke blúzt, és persze csipkés fehérneműt, amitől olyan nőiesen érezte magát.

Igazán ízléses ki blúzban érkezett az elbeszélgetésre, egy rövid szoknyával és nagassarkú cipővel kiegészítve. Már tizennyolc éves volt, kezdte kibontakoztatni nőiességét. Szigorú, konzervatív családból származott, és és egész tinédzserkorában igen szoros pórázra fogták. De ez nem akadályozta meg a lábait, hogy szép, hosszú műalkotásokká fejlődjenek, nem is szólva a gömbölyű, csinos kis fenekéről. A mellei nem voltak nagyok, de a bimbócskák mint valami rózsaszín ceruzahegyek, büszkén ágaskodtak. Talán az édesanyjának igaza volt. Lehet, hogy visszafogottabban kellett volna öltöznie. De a galéria a belvárosban volt, és Laura lehető lejobban akart kinézni.

Egy vonzó nő fogadta, a negyvenes évei végén járhatott. Miután kitöltötték a szokásos papírokat, felvezette Laurát a lépcsőn, egy kis, kellemes irodába. Itt a két nőhöz egy magas, jóképű férfi cstlakozott, úgy ötvenéves lehetett, visszafogott öltönyt viselt. Nyugodt volt, határozott, és kedves. Laura leült a fotelbe, és mosolygott.
– Laura, a miénk ez a galéria – mondta a nő. – Én Kathy vagyok, ő pedig Steven.
Laura érezte, hogy itt valami nem stimmel. Nem egy átlagos állásinterjú.
Kathy folytatta.
– Őszinték leszünk, Kathy. Egy csinos lányra van szükségünk, mint amilyen te is vagy, hogy szexuálisan kielégítsen bennünket, míg itt dolgozunk, a galériában. Húsz dollárt fogunk fizetni neked óránként, plusz jutalmat. Nem lesz túl sok dolgod. Steve-nek és nekem is elég nagy a szexuális étvágyunk, és arra fogunk használni, hogy egy kis örömet szerezzünk – néha külön-külön, néha egyszerre. Tisztelettel és figyelmesen fogunk bánni veled – de szexuálisan fogunk használni. Érted?

Legnagyobb meglepetésére Laura azt érezte, hogy a bugyija egyre nedvesebb lesz az izgatottságtól. Ijedt volt, ideges és izgatott egyszerre. Meg se tudott szólalni. Steve vette át a szót.
– Laura, az állás a tiéd, ha akarod. Persze szükség lesz rá, hogy először is levedd a ruhádat – és azt tenned, amit mondunk –, hogy eldönthessük, jó leszel-e. Nevezzük ezt afféle meghallgatásnak. Ha átmész rajta, lesz nyári munkád – és pénzed a sulira.
Laura szédült, a mellbimbói megdagadtak, a barlangja pedig felforrósodott. Aztán megszólalt, de reszketett a hangja:
– Mondják meg... mit kell... tennem...

Steve, aki egész idő alatt állt, nekilátott, hogy kioldozza az övét. Kathy Laurához lépett, gyengéden arconcsókolta, és segített neki felállni.
– Gyere, Laura – mondta – be szeretném mutatni neked Steve-et.
Kathy a vállánál fogva tolta Laurát a férfihez. A lány Steve elé állt, aki az övet a kezében tartotta.
– Most kipróbáljuk a szíjamat – mondta Steve. Laura nem volt biztos benne, hogy jól hallotta-e. – Kathy és én nem csak szeretkezni fogunk veled. Megbüntetünk a szíjammal is.
Laura nagyra nyílt szemmel, ijedten, félve hallgatta. Kathy folytatta:
– Van pár bónuszunk is a számodra, Laura. Steven és én is szeretünk csinos kislányokat elfenekelni, ahogy néhány ügyfelünk is. Néhány fontosabb vevőnket kell majd így kielégítened, és persze minket. – Steven a tenyeréhez csapta az övet. Laura a hangra összerezzent. – Laura – mondta a férfi –, most fordulj meg, és told le a szoknyád!
Noha alig értette, ami vele történik, Laura azon kapta magát, hogy engedelmeskedik. Azt tette, amit Steve mondott. Lassan megfordult, előrehajolt, a blúz alá nyúlt, kiczipzározta a szoknyáját. A ruha a sarkához hullott.
Laura Kathy-re nézett. A nő bátorítóan mosolygott a fiatal lányra, és bólintott. Laura nagy levegőt vett. Aztán egy lassú mozdulattal a bugyiját is lehúzta, feltárva meztelen fenekét Steven szemei előtt.

Kathy előrelépett.
– Nagyon szép – mondta, és megsimogatta Laura kerek, fiatal, hófehér fenekét. – Most vedd le a blúzodat is.
Laura megijedt és Steven-hez fordult. Nem bírta elviselni a férfi tekintetét, inkább becsukta a szemét. Lassan, remegve gombolta ki a gombokat, s a blúz végül szabadon hullott a padlóra. Csipkés, pushupos melltartó vette körbe fiatal, édes kis melleit. Kathy Laura mögé lépett, és levette róla a melltartót is. A lány fiatal, telt húsa valósággal előreugrott.
Steve mosolygott. Figyelmesen nézte a lány melleit. Laura azon kapta magát, hogy a lélegzete gyorsabbá vált. Könnyűnek érezte magát.
– Oh! – sóhajtott fel, s mostmár csak a harisnya és a magassarkú cipő volt rajta.
– Most pedig kezdjük el a meghallgatást! – mondta Steven. Kathyvel mindentudóan mosolyogtak egymásra. A férfi kiczipzározta a nadrágját.
Kathy kézenfogta Laurát. Négykézlábr aállította a fotelben, arccal Steve felé. A férfi átadta az övet Kathy-nek, a nő pedig Laura mellé ült.

– Nézz fel, Laura – szólt Steven. És Laura megtette, Steven pedig leengedte a nadrágot magáról. A farka előbukkant, egy hatalmas húsdarab, mindössze centikre Laura arcától.
– Szopd a husit, Laura – suttogta Kathy a lány fülébe. – Mutasd meg, hogy tudsz, bánni a férfiakkal.
Laura kinyitotta a száját, hogy befogadja Steven farkát. Hosszú volt és kemény, egész szép darab, gondolta a lány – különösen a gyöngyöző nedv a végén. Laurának nem volt túl sok tapasztalata a furulyázásban, de eszébe jutott, mit mondott egyszer az egyik barátnője: "Ne is gondolj rá. Ez megy magától. Hagyd, hogy előjöjjön belőled a nő. Már azóta szopunk, mióta világ a világ. Láss hozzá, ízleld meg, szippantsd be a golyók illatát. Egy perc alatt profi faszszopó leszel. "
Laura folytatta, először a nyelvével simogatta a makkot, aztán körbenyalta az egész dákót, majd pár perc múlva már szenvedéllyel emelgette a fejét fel-le a rúdon.
Steven gyöngéden megszorította a lány fejét:
– Nagyon jó ribanc vagy, Laura.
– Az biztos – tette hozzá Kathy, aki éppen a lány punciját vizsgálgatta.
– Milyen a lyukacskája? – érdeklődött Steven.
– Mint a krémes barack – válaszolta Kathy sóhajtva, s a középső ujját Laurába döfte. – És Steven, várj csak, amíg megkóstolhatod!

Ekkorra Laura már teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal. A barlangját próbálgatták, míg a szájában egy hatalmas férfitestrész munkálkodott, s a lány úgy érezte, egyszerűen belé kell hatoljanak – minden lyukába. Kiengedte Steven farkát:
– Steven, kefélj meg, kérlek, kefélj meg. Dugd a pinámba.
Steven és Kathy felnevetett.
– Hát persze, hogy meg fog kefélni – válaszolta Kathy. – Mindketten meg fogunk. De előbb Steven és én szeretnénk egy kicsit többet a nedvedből.

Laura nem nagyon értette. Látta, hogy Kathy egy székre ül, a fotel mellé. Megragadta a szíjat, és a keze köré tekerte.
Steven most megfogta kétoldalt Laura fejét, megragadta, és hozzálátott, hogy módszeresen megbassza a torkát. Aztán, minden figyelmeztetés nélkül, Laura nagy, fájdalmas csattanást érzett a fenekén. Megijedt.
– Ne aggódj, Laura – mondta Kathy. – Te is élvezni fogod. Nyisd nagyra a szádat Steven-nek. Egy kissé elfenekellek, amíg Steven bedugja a farkát a torkodig.
Újabb csapások hagytak vörös csíkokat LAura hátsóján. A lány alig kapott levegőt Steven farkától. Könnyek csorogtak az arcán. A feneke fájt – de kellemes volt. Jó érzés.

Kathy vetkőzni kezdett, egyik ujját a lábai közé dugta, és a csiklóját simogatta. Egyik kezével Laura fenekét paskolta. A másikkal pedig simogatta. Közben Steven tovább dolgozott a farkával LAura torkában.
– Nézd meg újra a punciját – mondta Steven Kathy-nek. Kathy ellenőrizte.
– Igen, mostmár folyik – jelentette. De lássuk, hogy tudunk-e többet is kicsikarni.
Laura nem értette. DE nem is számított. Jól érezte magát. Érezte, hogy végre él.
– Tudom, mi kell nekünk – mondta Kathy, és átment a szoba másik felébe. Egy perccel később LAura erős fájdalmat érzett a mellbimbóiban. Kathy fából készült ruhacsipeszeket biggyesztett rájuk. A lány mellei előre-hátra hullámoztak, ahogy Steven a torkát baszta. Ebben a percben Laura úgy érezte, valami kifolyik a lábai között. Folyadék csöpögött a barlangjából.
– Steven – szólt Kathy – mostmár Laurának nagyon vörös a segge. A farkad lenn van a torkában. A kislány remekül felkészült, mindkettőnknek. Kinyaljuk együtta kancsót, mielőtt seggbebaszom?
Steven bólintott. Laura mögé helyezkedett, aki már négykézláb allt, a fotelen térdelt. A férfi megnyalta a lány csiklóját, szopta, és játszadozott vele. Laura felnyögött. A punciját Steven arca felé nyomta. Kathy csatlakozott Steven-hez, együtt nyalták és szopták Laura fenekét és punciját.
Amíg Kathy Laurát nyalta, Steven levette a lány melleiről a csipeszeket. A két száj mozgása, a mellbimbók megkönnyebbülése valósággal a szakadék fölé lökte Laurát. Rángatózva élvezett el. Akaratlan sikolyok hagyták el az ajkait. Forró nedv áramlott a két nyelvre, amik a lyukait kóstolgatták.
Steven és Kathy úgy ivott a lányból, mint két szomjas hegymászó a hegyi forrásból. Aztán Steven a száját Laura szájához tartotta, összeérintette a nyelvét a lányéval, hogy a lány is belekóstolhasson a saját nedvébe.

Laura többre vágyott. Ezúttal Steven vette kézbe a lányt. Felemelte a fotelről, és leült a helyére. Aztán egy határozott, erős mozdulattal Laurát felhúzta a dákójára.
Laura Steven vállaiba kapaszkodott. Minden eddig elfojtott vágyát kiadta magából, vadul lovagolta meg a férfit, sikoltva és nyögve az élvezettől.
Miután Laura kiélvezkedte magát, Steven és Kathy megint négykélábra állította. Laura nyelt egy nagyot. Nem is vette eddig észre, hogy Kathy közben levetkőzött, és most egy felcsatolható műdákó volt rajta.
Kathy mosolygott. Gyakorlott mozdulatokkal kente be Laura fenekét masszázsolajjal. Aztán megragadta a gömböket, félrehúzta, a dákó végét a lány szűk kis lyukához illesztette. Még több olajat csorgatott oda. Az édes barna barlang lessen megnyílt, és a farok becsúszott Laura szűz popsijába.
A lány először rettenetesnek érezte a fájdalmat. Felsikoltott. Steven a vállaira vonta a lány fejét, kis ribancnek nevezte, a legvadabb ribancnak, akit valaha is látott, megígérte neki, hogy egész nyáron ihatja majd a gecijét, amitól Steven szerint minden fájdalom el fog majd múlni.
Míg Kathy a fenekét dugta, Steven megint a lány torkát kezdte baszni. A trió efységes ritmusba csapott, a kefélés, nyögés és élvezet külön kis világában.
Így keféltek egy órán át. Később Laurát mindenféleképpen kipróbálták. Steven megdugta Laura fenekét kuyapózban, míg Laura Kathy pináját nyalogatta. Aztán Laura Steven arcára ült, szemben Kathyvel, miközben az asszony a férfi farkán lovagolt, és a lány melleit gyúrta.
Egy ideig be is dugták a lány száját, hogy elnémítsák a sikolyait, amiket a fájdalomtól és a gyönyörtől felváltva üvöltött, míg Kathy és Steven a fenekét csapdosta a férfi szíjával, és közben a cickóit gyömöszölték.

A végén Laura már teljesen elvesztette az idő – és helyérzékelését, újra meg újra elélvezett, és már az ájulás szélén állt, mikor elérkezett végre Steven ideje is.
A nyomás a férfi golyóiban már hihetetlen mértéket ért el. Ez nem egy szokványos spriccelésnek ígérkezett. Kathy a padlóra vezényelte Laurát, a fenekét a fotelre, a fejét hátrahajtotta, nyitott szájjal. Steven a lány fölé állt. Kathy bekente a kezeit masszázsolajjal, és megragadta Steven farkát. Nagyon hevesen kezdte verni.
– Itt az idő, Kathy – jelentette Steven. A nő egyik kezével Laura fejét ragadta meg, felemelte, hogy készen álljon. A, ásik kezével még gyorsabban verte Steven hatalmas, pulzáló, lila makkját. A férfi nyögni kezdett. Kathy a dákót Laura fejéhez tartotta, mindössze pár centire.
– Igyál, Laura, igyál – mondta Steven. Ezekkel a szavakkal már ki is robbant, vastag sugárban tört ki belőle a forró, fehér, finom lé, egyenesen Laura szájába.
– Igyad Steven tejét – tette hozzá Kathy –, ez a legjobb ital, amit valaha is kóstolni fogsz.
Laura alig tudta nyelni, hogy lépést tartson a kitöréssel. Steven csak tovább eresztette a levét a fiatal lány torkába.
Végül, mikor már Steven teljesen kiürült, a három test elernyedt. Összeölelkeztek, megszorították egymást, gyöngéden csókolóztak, reszkettek a tröténtektől.

Pár perc múlva megszólalt Laura:
– Átmentem a meghallgatáson?
Kathy és Steven összenéztek, elmosolyodtak, aztán nevetésben törtek ki. Egyszerre válaszoltak Laurának:
– Mikor tudsz kezdeni?

FIN
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.14 pont (190 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. szeptember 29. 10:46
#50
Nem rossz de olvastam már jobbat.
1
Andreas6
2022. február 6. 05:48
#49
A veszély reális! Katonaidőm egy részét Lentiben töltöttem, ott hallottam, hogy egy főhadnagy farkát a vágy hevében roma barátnője leharapta, és a szerencsétlen el is vérzett...
1
Ez egy válasz Hajnal-lány 2003. július 24. 22:40-kor írt üzenetére.
feherkalman1
2022. január 26. 22:53
#47
Hát ha valakinek ez jól esik. akkor csinálja.
1
én55
2021. június 5. 11:36
#46
Nem az én világom.
1
z
zoltan611230
2020. szeptember 30. 04:59
#45
Jó szado.....
1
sztbali
2019. október 16. 17:11
#44
A legjobbak között van a helye!
1
zsuzsika
2019. március 10. 10:15
#43
Szado-mazo
1
cscsu50
2019. január 16. 06:27
#42
inkább szado-mazo mint grupi
1
Pavlov
2017. november 20. 22:03
#41
Örülök, hogy ennyi olvasónak tetszik!
1
t
t.555
2017. november 19. 01:28
#40
Bevezetés a munkába!
1
barbi81
2016. június 25. 09:05
#39
Egész jó
1
feherkalman1
2016. február 3. 08:04
#38
Szépen bevezették a nyári munkába.
1
honey85
2014. augusztus 6. 10:11
#37
Ez brutál jó!!!!
1
Pavlov
2013. december 31. 03:15
#36
Köszönöm a dicsérő szavakat!
1
p
papi
2013. december 29. 12:03
#35
Egész jó
1
tutajos46
2013. december 20. 07:06
#34
Egy alig 18 éves lányka bele csöppen az életbe??
1
a
A57L
2013. december 13. 05:53
#33
Nem rossz.
1
Jutcsi
2013. április 19. 12:55
#32
Nekem ez kicsit túl durva.De jól írsz, csak maga a törtènet nem jött be.
1