A+ A-

Június 5.

A nyári vizsgaidőszakban történt. Június eleje volt, kibírhatatlan hőség annak ellenére, hogy már besötétedett. Az óra este kilencet mutatott. Másnap vizsga, de semennyire nem kötött le az anyag: csak ültem a könyv fölött, és gondolataim össze-vissza kalandoztak, miközben szidtam a nyári vizsgázás, és az azzal járó magolás kitalálóját. Képtelen voltam egy helyben megmaradni: fészkelődtem, mászkáltam a lakásban az ideális helyet keresve. Mindenhol hőség, hála a panelnek. Kitaláltam, hogy lezuhanyzok, az majd felfrissít és javítja a tanulási morálomat. Lekapcsoltam a lámpát, lekaptam a kis rövidgatyámat, majd úgy meztelenül kinyitottam az összes ablakot: valamelyest hűvösebb levegő áramlott be.
Bementem a fürdőszobába, kimostam a kádat és nekiálltam zuhanyozni. Nagyon jól esett a langyos víz, elvonta minden gondolatomat, és csak hagytam, hogy ömöljön rám a víz. A kedvenc gyümölcsízű tusfürdőmet választottam. Mikor a farkamat kezdtem mosni, az első érintéstől megmoccant, és abban a percben elöntött a vágy. Gondolkoztam, hogy kiverjem-e, de nem sok kedvem volt hozzá. Egy ideje már nem volt barátnőm, és az ilyen kis "magánszám" nem volt ritka nálam, ennek ellenére most mégse vágytam rá. Kiszállva a kádból megtöröltem magam, s farkam még mindig a félig kemény állapotban volt. Nem törődtem nagyon vele, és a derekam köré csavarva a nagy fürdőlepedőt kimentem az erkélyre elszívni egy cigit.
Szerettem kint időzni, mert forgalmas út lévén mindig sokan sétáltak arra, még így este fél tíz felé is. Ráadásul a földszinten lakok, így mindent jól megfigyelhetek. Természetesen főleg a lányokat. Most is jött pár, némelyikük magányosan, sokan párban a fickójukkal, és néhányan csoportosan, másik csajokkal. Aztán messzebb kiszúrtam egy leányzót, rövidnadrágban, rövid pólóban, mely csak a melleit takarta, megmutatva lapos, barna hasát.
Érdekes módon a mi házunk felé tartott, azért is tudtam szemügyre venni. Megállt a lépcsőház bejáratánál, amely mellett pont az én erkélyem van, és a csengősort kezdte tanulmányozni. Hosszú barna haja a vállára omlott, ahogyan a félsötétben próbálta kibetűzni a neveket. Ezt nem lehetett kihagyni, és megszólítottam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 08. 20. szerda 18:07
Nekem is tetszett,jól megírták.
#4 papi 2013. 11. 3. vasárnap 12:11
Nagyon jó
#3 vogel 2003. 07. 23. szerda 14:21
Nekem tetszett, kicsit reszletesebb lehett volna az akcio leirasa, de osszessegeben kerek kis tortenet.
#2 TheChronic 2003. 07. 22. kedd 21:02
Nagyon tetszett benne a személyes hangvétel,tényleg hitelessé teszi,és a leírások,a történetvezetés is jó,de kicsit a végén már összezavarja a dolgokat...persze a dugás hevében én se tudnék tiszta maradni agyilag :)))
#1 Törté-Net 2003. 07. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?