Ellógtam egy napot

Szavazás átlaga: 5.82 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2003. július 19.
Hossz: 6 541 karakter
Elolvasva: 7 068 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Késő tavasz volt. Tele volt a fejem a munkahellyel, a családdal. Már gyerekkoromban is a Kiserdőbe jártam, ha magamban akartam maradni. Koboroltam a megszokott ösvényen és egy tisztáshoz értem, ami eddig emlékezetem szerint nem volt itt. Igaz, 15 éve nem jártam erre.
Ahogy kiléptem a fák közül, a nap elvakított. Pár pillanat kellet, mire a káprázat eltűnt a szememből. A tisztás másik szélén megpillantottam egy pokrócon egy lányt. Innen messziről csakannyi látszott, hogy napozik. Próba szerencse, gondoltam, és közelebb léptem hozzá.
A kezdeti suta kérdések:
– Szia, jó meleg van! Napozol? Leülhetek?
A lány kedves volt.
– Persze, mit csinálsz itt hétköznap? Ilyenkor nem szokott erre járni senki.
Szép lassan beszélgetni kezdtünk. A szeme fogott meg. Érdeklődő, mosolygós, kék szeme. A testén csak egy bikini, ami alig takarta formás testét. Szinte felfaltam a szememmel. Levettem a pólómat, mondván, én is napozok. Fejemet megtámasztva mellé könyököltem. Már nem is hallottam, hogy mit mond. Csak a száját néztem. Valamit ő is észrevehetett, mert visszakérdezett:
– Figyelsz?
– Nem tudom, mit mondtál – válaszoltam – mert beléd vagyok merülve. A szeme huncutul mosolygott. Átkarolta a nyakamat és a szájára húzta a számat. Fantasztikus nyelve volt, én most már átkarolva simogattam. Körmömmel finoman végigkarcoltam a nyakát, a fülét, majd a karját. Magammal húzva közben a bikini pántját. Ő segített kibújni belőle, azt a vékony anyagot pedig lesimogattam a melléről.
Nem bírtam magammal, azonnal csókolgatni kezdtem formás melleit. Segítettem a másik pántot is leszedni, hogy mindkét mellét teljesen kibújtathassam a melltartó szorításából. Hátranyúlt, kikapcsolta a csatot, és a melltartó már repült is. Gyönyörű mellei közé fúrtam a fejemet, hol az egyik, hol a másik bimbót kezdtem élesztgetni és a forró csókok hatására már jelezték ébredésüket. A két kezemmel összeszorítottam a két gyönyörű keblet, így jobban hozzáfértem a nyelvemmel a két mellbimbóhoz, amelyeket szinte egyszerre tudtam izgatni. A lány végigkarcolta körmeivel a hátamat, amelytől kellemes borzongás futott végig rajtam. Ez a lány tud valamit, állapítottam meg magamban. Lejjebb csúsztam, és a hasát kezdtem csókolni, majd a köldökét. Kezével a hajamba túrt. Még lejjebb csúsztam és a bugyin keresztül megcsókoltam a szeméremdombját, majd tovább a jobb combját, és visszafelé a balt. Visszatértem a bugyijához. Nem vettem le róla, a bugyin keresztül finoman harapdálni kezdtem a punciját. Majd félrehúztam a bugyiját és belecsókoltam a vágatba. A lány kéjesen felnyögött. Nyelvemmel kerestem a csiklóját, éreztem, hogy mozgó nyelvem hatására duzzadni kezd. Nyelvem óvatosan táncot járt rajta. A lány kéjesen nyögdécselt.
Feneke alá nyúltam, és levettem róla a bugyit. Újra visszatértem a fejemmel az öléhez és most már a kezem is táncot járt a punciján. Széthúztam a nagyajkakat, és a nyelvemet nedves hüvelyébe dugtam. A lány kissé megemelte a fenekét, hogy ez minél jobban sikerüljön. Ittam azt az édes puncinedvet.
Majd a nyelvem visszatért a csiklójához és nyelvemet úgy mozgattam, mint a lepke szárnya, miközben ujjaim a nedves hüvelyébe dugtam. Lassan mozgatni kezdtem, de mást is terveztem a számára. Nedves ujjamat kihúztam a hüvelyéből, és végigsimítottam vele a segge vágatán. Azt hiszem, tudta, mit akarok, talpát a vállamra rakta, és
f
alf
el
alf
alf
alf
lta
magát a másik bejáratnál is. Végignyaltam a segglukát, benedvesítve azt, majd megpróbáltam nyelvemmel behatolni, de a záróizmok nem engedtek. Visszaértem a csiklójához, de az ujjaim mind a két lukat támadták. Mivel elég nedves volt, picit becsúsztattam az ujjamat, így egyik ujjam a hüvelyében volt, a másik a fenekében. Lassan elkezdtem simogatni mind a két nyílást. A nyelvem a csiklóján, a kezem egyre gyorsabban járt a két nyílásban. A lány ritmusosan kezdett mozogni, és én is felvettem a ritmust, mert éreztem, hogy ez a legjobb neki. Az ujjammal éreztem hüvelye lüktetését. Sikoly hagyta el az ajkait. Elélvezett? Remélem...

Kis idő múlva felhúztam magam az öléből. Csókolózni kezdtünk. Egyik lábamat a lába közé raktam, majd egy lendülettel fölé kerekedtem. Farkam kereste azt a finom szűk rést. A lány annyira nedves volt, hogy pillanatok alatt bent voltam a puncijában. Lassan akartam egyre mélyebbre hatolni, de szinte egy mozdulattal ráhúzta magát a farkamra. Nem volt megállás. Követelte a kéjes táncot. A tempó egyre gyorsult. Éreztem, ha nem történik valami rögtön beleélvezek, de még nem akartam.
Egy nagy lendülettel megfordultunk. A farkam szerencsére az édes helyén maradt. A lány felhúzta a térdeit lovagló ülésbe és lassan elkezdett mozogni rajtam. A szemeim is gyönyörködhettek végre csodaszép mellekben. Miközben mozgott rajtam, számba vettem a bimbóit. Már mondtam, hogy nagy kebelbarát vagyok. Nem tudtam betelni velük.
Éreztem, hogy most már tényleg nincs sok hátra. Fogtam a lány csípőjét és magam kezdtem el diktálni az iramot.
Ő másképp gondolta.
Feltérdelt. A farkam kicsusszant a hüvelyéből. A szemembe nézett és halkan kérte:
– Hadd vegyem a számba!
Szája elindult a hasamon lefelé. Nyelve a köldökömnél időzött egy kicsit, majd még lejjebb csúszott. A farkam tövéhez ért a nyelve. Lentről felfelé lassan végignyalta. Felkönyököltem, hogy jobban lássam azt a csodát amit művel velem.
Megfordult. Szája a farkamon, viszont én simogathatom a punciját.
Lassan körbezárta ajkaival a makkom és nyalogatni kezdte. Visszanézett, látta rajtam, hogy nagyon jó amit velem művel. Én simogattam a hüvelyét. A hajába túrtam. Próbáltam a fejét finoman egyre lejjebb tolni.
– Csináld a kezeddel is – kérleltem. Lassan végigsimította a kezét a farkamon, majd határozottabban folytatta. Fel-le, fel-le. A farkam csillog a nyáltól, újra kéjesen megfeszülök, ez előjele annak, hogy pillanataim vannak hátra. Abbahagyja a szopást, a golyóimat kényezteti. Megőrülök. Ez már
k
alf
ín
alf
alf
s
. Majd ismét a szájába vesz. Újra az őrült játék, fel-le, fel-le. Pillanatokon belül spriccelek. De még nem hagyja. Érzi, hogy ez a végső feszülés. Hirtelen abbahagyja és bele ül a farkamba. Mozog a farkamon. Hátulról a golyóimat simogatja, megfeszül a teste. A mellei gyönyörű táncot lejtenek. És én nem bírom tovább. A makkom megfeszül, majd az egész farkam gyors pulzálásba kezd. Érzem, hogy fröcsköl ki belőlem a sperma, elárasztva a hüvelyét. Ő sem maradat ki. Addig mozog, míg újra el nem élvez. Érzem hüvelye lüktetését.
Egy darabig így marad, hátravetett fejjel, majd előre bukik a mellkasomra. és csókban olvadunk össze...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.82 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. március 17. 03:31
#20
Nekem is tetszett a történet.
1
cscsu50
2022. március 16. 20:24
#19
Kellemes fantázia!
1
én55
2021. június 4. 13:18
#17
Szép munka, 8 pont.
1
z
zoltan611230
2019. május 21. 06:16
#16
Jo ez....
1
t
t.555
2017. október 17. 05:00
#15
Tetszik a történet!
1
feherkalman1
2016. február 3. 06:57
#14
Szívesen találnák egy ilyen lányt valahol.
1
zsuzsika
2014. augusztus 20. 12:07
#13
Nem rossz.
1
a
A57L
2014. február 9. 07:21
#12
Elég jó.
1
tutajos46
2013. december 15. 07:22
#11
Nagyon jó és ha fantázia akkor is nagyon tetszik, hogy nem kúrta azonnal seggbe.
1
p
papi
2013. szeptember 3. 10:17
#10
Tetszik.
1
v-ir-a
2013. április 15. 22:19
#9
nekem is tetszett...
1
tutajos46
2013. március 9. 06:34
#8
Nekem tetszik
1
sihupapa
2008. december 16. 03:50
#7
na ja, de azért jó.
1
Csaba21
2005. augusztus 4. 18:47
#6
bizony!
1
Salix
2004. július 12. 11:16
#5
Faszallito.
1
kobor
2003. július 22. 11:59
#4
Ha megnéznéd, honnan való a történet, akkor rájönnél, hogy fantázia. A többi írásom is. Bár van amelyiknek elég erős valóság alapja van:-)
1
okostóni
2003. július 20. 09:20
#3
Na, persze. Ez csak így megy az átlagembereknél...
1
he
2003. július 19. 01:40
#2
heh
1
T
Törté-Net
2003. július 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1