A+ A-

Görögország

Az első. No nem első szeretkezés, de sok mindenben az első. Az első szex egy másik nővel..
az első anális szex...az első gruppen. És mindez egy idilli kis görög faluban, egy kellemes nyaraláson egy baráti párral. Krisztit és Petit a gimi után ismertem meg, egy házibulin, és nagyon jóban lettünk. Sokat jártunk el otthonról együtt, és ők kérdeztek meg engem, és az akkori barátomat, nem lenne e kedvünk leruccanni velük Görögországba, tudnak egy nagyon jó kis helyet, amit még nem leptek el a turisták.
Közben ilyen-olyan okokból szakítottam a sráccal, de Krisztiék rábeszéltek, menjek el velük mégis. Gondoltam, nekem is jót tesz egy kis napfény meg egyebek, kiheverendő a szakítást. Mikor a hosszú buszút után megérkeztünk, megkönnyebbülve vettem észre, hogy az apartmanház nagyon barátságos, kényelmes, közel a tengerparthoz. A szoba is tök rendben volt, még kényelmesebb is volt így, az exem nélkül, mert egyedül terülhettem el a nagy franciaágyon. Miután kipihentük az utazás fáradalmait, lementünk vacsorázni a közeli kis étterembe, ami egy apró, tengerre néző terasszal is büszkélkedhetett. A vacsora mellé finom bort kortyolgattunk, majd a bárban különféle-persze alkoholos- koktélokat, míg már mind a hárman nagyon jó hangulatba kerültünk.
Különösen mi ketten, lányok, nevetgéltünk, viháncoltunk, csak egymásba kapaszkodva tudtunk végül visszavergődni a szállásunkra, pontosabban Krisztiék szállására, ahol még előkerült egy üveg bor. Az üveg szintjének csökkenésével nőtt a hangulat, és terelődött mind intimebb területek felé a beszélgetés. Kitárgyaltuk mind az én, mind az ő szexuális szokásaikat, ki mit hol hányszor és kivel. Én már eléggé fáradt is voltam, meg éreztem, megártott a sok alkohol, úgyhogy mondtam is nekik, most már ideje lenne lefeküdni.
Erre mindketten mondani kezdték, nehogymár, korán van még, és különben is, azért jöttünk ide, hogy szórakozzunk, nem azért, hogy aludjunk. Peti rögtön kiszaladt a konyhába még egy üveg borért, riszti meg felajánlotta, megmasszírozza a vállamat, attól majd felfrissülök. Felkucorodtam törökülésben az ágyra, Kriszti meg mögémtérdelt, és masszírozni kezdett. Nagyon jól esett, már kezdtem ellazulni, amikor is Kriszti kicsit elfordított, előrehajolt, és nagy meglepetésemre szájon csókolt!! Úgy megdöbbentem, hogy pár másodpercig azt se tudtam mit csináljak...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 09. 9. szombat 08:04
Osztom Pityke véleményét, bár szerintem 3 pont is elég lesz.
#6 A57L 2016. 11. 12. szombat 04:36
Jó kis nyaralás.
#5 feherfabia 2016. 06. 5. vasárnap 06:54
Jó lehetett!
#4 papi 2014. 02. 3. hétfő 15:08
Egész jó
#3 eznemigaz 2008. 03. 9. vasárnap 08:18
Irigylem Petit,kár,hogy nekem nincs két ilyen barátNŐM!
#2 pityke 2003. 07. 16. szerda 19:51
Na,emberek! bár kevés a jó sztori, de azért ne veszítsük el a józwnságunkat: ez pédául nem több mint 4.5!
#1 Törté-Net 2003. 07. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?