A+ A-

Edward

... A társaság bálványozta Őket, a királyi udvarban magas méltóságokat kaptak, nem volt már zsúr, nem volt coctail - party vagy tea, nem volt bál, ahol a két óriás meg ne jelent volna.
Edward és Allan valóságos óriások voltak, mosolygó kék szemekkel. Amikor elösször feltűntek a társaságban a főrangú asszonyok és lányok úgy ragadtak rájuk, mint a mézre. Sajnos ez a rajongás csakhamar alább hagyott, mert híre ment, hogy ez és ez a lady vagy miss., aki a két közül valamelyikkel szerelmi viszonyt kezdett csakhamar megbetegedett, nem bírva a kalibert. A két fiú, akit állandóan kínzott a vágy a szép nők után a londoni éjszakába vetették magukat.
Az eredmény még borzalmasabb volt, mert az éjszakai tündérek kórista lányok és egyéb könnyűvérű nőcskék elragadtatással fogadták a két bőkezű gavallért, de egy - két randevú után csakhamar ijedtség váltotta fel, mert kevés kivétellel mindenki megbetegedett. Egyedül Allannek volt szerencséje, aki a Coyent Garden első balett táncosnőjével kezdett viszonyt.
A fiatal alig 20 éves Cecillia Bresfordal. Szerencséje volt. A fiatal szép leány jóllehet szűzen került Allan karmai közé kibírta a rettenetes farkat, sőt idővel kevesellte is.
Sokkal szomorúbb volt az idősebb fiú Edward sorsa. A jó társaság hölgyei csak mulattak vele, de ágyba egyik sem követte. Az éjszakai világban még jobban féltek tőle, azon kívül megutálta a kurvák légióját. Egy idő óta azonban megnyugodott. A titkot egyedül Allan ismerte - mikor Edward Párizsban járt megismerkedett egy 25 éves asszonnyal, viszonyt kezdett vele.
Az asszony művész volt a testi vágyak más úton való kielégítésében. Azt, hogy milyen ügyességgel dolgozott azt majd a későbbiek folyamán megismerjük.
Edward nem sokat habozott az egyetlen nőt magával vitte London melletti Hollyheadi kastélyába. Igy ha egy - egy estély, bál után Edward nem bírt magával, akkor beült kocsijába és 20 perc alatt ott volt. Az este éjszaka bármely szakában érkezett Jeanna - mert így hívták - mindig szívesen, fogadta, és reggelre nemileg teljesen kielégített távozott vissza Londonba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 07. 23. szerda 06:47
Azért így átverni az olvasókat, ez botrány.
#7 genius33 2013. 02. 20. szerda 07:15
Félbehagyott történet? Ejj ejj...
#6 banurr 2003. 07. 14. hétfő 17:15
Mintha ezt már elkezdték volna fordítani a "Mese felnőtteknek" című kis füzetecskékben, de ott félbeszakadt ha jól csal a memoryám.
Egyébként yo a történet
#5 olvasó 2003. 07. 11. péntek 12:09
Kedves Kéj-enc! Remélem nem jutsz a mi kis farmunk fordítójának sorsára, mivel nem fordított tovább, már nincs többé :)
Szóval abba ne hagyd, igen jó történet!
#4 Dorenno 2003. 07. 10. csütörtök 11:02
Fenomenális kezdet! De ha abbahagyod... Folytatni kell!
#3 Feri 2003. 07. 9. szerda 13:24
Csatlakozom Tamáshoz.
#2 Tamás 2003. 07. 9. szerda 11:47
Hogy lehet valaki ilyen "dög" a legizgalmasabb résznél abbahagyni? Folytatást azonnal.
#1 Törté-Net 2003. 07. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?