A+ A-

Családban marad 1. rész

Előzmények:
Tavaly nyáron egy fantasztikus éjszakát töltöttem el feleségem unokahugával, előtte pedig az anyósommal. (lásd: "Jövök még eggyel" illetve "Drága anyósom").
Idén, június elején hivatalosak voltunk feleségem unokatestvérének, Pálmának az esküvőjére. Mivel anyósomék ugyanabban az alföldi városban élnek, elhatároztuk, hogy a kellemeset a hasznossal összekötve kiveszünk egy hét szabit és pihenünk egy kicsit a lagzi előtt, utána pedig szükségszerűen ki kell pihennünk magunkat.
Fel is cuccoltunk, bepakoltunk minden szükségest a kocsinkba és elutaztunk egy lagzival megspékelt, de egyébként átlagosnak ígérkező egyhetes szabadságra. Mekkorát tévedtem az átlagos jelzőben! Életem legsűrűbb eleddig felejthetetlen hete állt előttem...
Első történet
Megérkeztünk kedvenc anyósomék családi házához. Kipakoltunk, dumcsiztunk mindenféléről, kivel mi történt. Szokásos témák, ami ilyen távolság esetén elő szokott fordulni.
Feleségemnek éppen néhány nappal azelőtt ért véget a menzesze, de a munkánk miatt otthon nem tudtunk intim pillanatokat együtt tölteni.
Editék a beszélgetést követően készülődni kezdtek, mert megbeszéltek egy kocsmatúrát a baráti társaságukkal.
Mi is rendbe szedtük magunkat, lezuhanyoztunk és kihasználtuk az alkalmat, hogy nincs otthon senki, hiszen remény sem volt rá, hogy a következő pár napban lehetőségünk lenne szeretkezni egymással.
(Ennek sajnos gyakorlati okai vannak. Én horkolok, amit a feleségem nehezen tolerál. Így Editéknél úgy oldottuk meg az alvást, hogy feleségem a nappaliban alszik én pedig a vendégszobában. Nincs is ezzel semmi gond, csak a nappaliban elég cikis lenne összebújni, hiszen mindenki ott megy keresztül, ha dolga van. Meg egyáltalán feleségem eléggé elzárkózik minden közeledésem elől az anyukájáék házában, ha otthon van valaki.)
De most nem volt senki és várhatóan nem is jöhettek még egy darabig. Vágytam már rá nagyon, ezért el is kaptam a feleségem és bevonszoltam Editék szobájába. Egyrészt, mert ott van egy nagy franciaágy, másrészt izgató volt a helyzet, hogy pont az ő ágyukban szeretkezünk. Mivel nem ez a történet lényege, rögtön odaugranék, hogy már javában szerettük egymás és a szokásos, végső pozícióban voltunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 01. 27. hétfő 15:58
Egyre jobb.
#6 tiborg 2013. 02. 4. hétfő 07:27
Kituno folytatas az anyos es Palmi mult evi vizitaja utan!!
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 08:24
Tucat egy sztori.
#4 genius33 2013. 01. 7. hétfő 12:15
Jóóóó ez smile
#3 sihupapa 2008. 11. 9. vasárnap 20:55
köszi ez finom volt
#2 okostóni 2003. 07. 7. hétfő 08:43
Hát elég lökött egy feleséged van.
Először is, menstruáció alatt ugyanúgy lehet csinálni, az én feleségemet például egyáltalán nem zavarja, sőt.
Másrészt, hogy alusztok akkor otthon? Ha már bárhol külön alszik egy pár, annak a kapcsolatnak befellegzett.
Harmadrészt ha a feleség az anyucika házában ilyen szégyenlős akkor az nem feleség, hanem anyucika kislánya, tehát lehet hogy tényleg jobban jártál az anyóssal.
#1 Törté-Net 2003. 07. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?