A+ A-

A beteljesült szerelem

A történet két főszereplője Judit, és Lili. Judit férjezett 20 éves széptestü nő. Hatalmas keblei, csodás popója, hosszú izmos combjai vannak.Haja görög istennöket igéző göndör bronzvörös haajkorona.
Lili 45 - 50 éves lehetett, de nem nézett ki többnek történetünk kezdetekor mint harmincöt. Hajadon egyedül élő érett szépség. Teste még mindig tartja fiatal formáját, apró pecsenyés mellei becézgetésre méltó, dereka karcsú, hosszúkás.Feneke gömbölyű izmos, nagyon kemény. Combjai finoman kaarcsuak, husosak. AArca ugyancsak fiaatalos, de szeme sarkában már látszanak a szarkalábak. Koromfekete haja harmonizál sötét kreol börével.
Szokványos volt az ismerkedésük is, a frissen elkészült lakopark egyazon épületében laktak. A fiatalasszonykának már akkor megakadt a szeme a dekorativ, már nem fiatal, de kellemes külsejü nőn.
Az első nyáron vette észre Jutka magán az első furcsa jeleket. Lili az alaattuk lévő lakásban lakott, és az első meleg napsugarak az erkélyre csaalták a Nőt napozni. Mivel az erkélyekre csak fentröl lehetett belátni, Lilinek eszébe sem jutott, hogy fürdőruhát vegyen. Meztelenül adta át magának a napozás élvezetének. Jutka véletlenul ment ki akkor délelött a saját erkélyükre és meglátta öt. Tekintete végigpásztázta a hibátlan testet, és megállapodott az enyhén széttárt combok tövénél látható vékony csikra borotvált ritkás szörzettel keretezett puncinál.Megdöbbenésére kéjes feszítést érzett állandóan lucskos puncijánál, csiklójánál. Legszivesebben aazonnal a combok közé furakodott volna és forró követelödző nyelvével kényeztette volna a harmatos pinácskát.
Mielött még teljesen eluralkodott volna rajta ez a merőben új, és riasztó érzés beszaladt aa lakásba. Férje elég sokat volt távol tőlle, igy az új érzések miatt keletkezett feszült lelkiállapotát az nem vette észre de az sem tünt fel neki, hogy felesége az utobbi időben egyre ritkábban engedi maagához.
Aaztán a gondolatok odáig jutottak Jutkánál, hogy leste kereste Lilivel a találkozások lehetőségét, jó barátnökké váltak, és szépen csendben beleszeretett a nöbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2017. 03. 28. kedd 04:01
Érzéki történet.
#4 listike 2014. 11. 28. péntek 12:52
Nem tetszett.
#3 nicky 2003. 07. 18. péntek 16:32
Íme, egy macsó elképzelései a leszbikus kapcsolatról.
Szánalmas...
#2 TheChronic 2003. 07. 1. kedd 23:23
A sztori olyan jó lenne,de nagyon gyenge az írástechnika,nehezíti az olvasást.De végre egy kerek egész leszbi történet!
Ami nagyon nem tetszett: hógolyónyi mellek,homlokos szeméremdomb.
Viszont maga a történet nagyon jó,bátorítom az írót további munkára!!
#1 Törté-Net 2003. 06. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?