A+ A-

Osztálytalálkozó után

Tizennyolc éves gimnazista voltam, amikor ez az eset megtörtént velem.
Volt egy lány az általános iskolába, akibe mér ugye gyerek fejjel szerelmes voltam, de sosem mertem ezt megmondani neki. A lányt egyébként Szabinának hívták. Egy kicsi Nyugat-magyarországi kicsi faluban éltünk és jártunk suliba. Mígnem egyszer nyolcadik osztályban rávettem magam, hogy írok neki egy levelet - egyébként a legjobb barátom is bele volt esve! Szép gyönyörű rövid szőke hajú karcsú lány volt nagy mellekkel. Éppen akkor volt barátja így nem jött össze a dolog kettőnk között.
Elballagtunk és eltelt négy év. Én elutaztam egy távoli városba tanulni, ő pedig a faluban maradt. Négy év alatt csupán egyszer láttam a buszon, de akkor sem beszélgettünk, mert egy másik fiúval voltam, aki ugyancsak osztálytársam volt, és vele is akkor találkoztam. Egyébként régen úgy hallottam, hogy van barátja, de valami szakmunkásképzős idióta.
Elérkezett az osztálytalálkozó ideje. Megmondom őszintén nem volt sok kedvem elmenni, mert sok olyan osztálytársam van, aki alkoholista lett meg ilyenek... De aztán mégis rávetem magam, mert így mégiscsak találkozok néhány olyan emberrel, akikkel felnőttem. Mesélhetünk egymásnak majd, hogy mi történt a másikkal négy év alatt. Na és persze volt egy pár jó csaj is, akiket azért megnéztem volna, hogy mi lett belőlük, és a régi szerelmemből, akinek annak idején "udvaroltam".
Eljött értem egy régi haverom azon a napon, mellesleg vele sem tartottam a kapcsolatot. Együtt mentünk be. Mivel ő azért többet találkozott néhány emberrel, mint én ő vezetett. De nem volt szükség, hogy bemutatkozzunk. Mindenki megismert mindenkit! De ő nem volt ott! Szabina nem jött el. Ezért kissé letört voltam, de volt ott még két csaj, akivel beszélgettem, és ők sem voltak rosszak. Mindig is olyan csávó voltam, akit kedvelnek a lányok, már akit nem küldtem el egyszer a búsba! Elkezdtük mesélgetni a régi történeteket, amikor megjelent az ajtóba Szabina! Hát nem változott semmit: szőke rövid haj, kihívó öltözködés, és valami iszonyatos kisugárzás. Körbe köszönt mindenkinek és leült hozzánk:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.52 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2015. 09. 23. szerda 06:26
Egész jó!
#9 listike 2014. 02. 20. csütörtök 05:54
Nem rossz.
#8 papi 2014. 01. 27. hétfő 15:14
Nem rossz
#7 sztbali 2013. 10. 31. csütörtök 14:36
Jobb is lehetne.
#6 elmebeteg 2005. 04. 18. hétfő 00:22
nekem bejön a story ...
#5 Luc 2003. 07. 2. szerda 20:12
Nem tudom ki hogy van vele de én ha buliznék egy csajjal egész este és utána ágyba akarnék vele bújni csak lefürödnék elötte és persze a lánytól is elvárnám ezt(pláne ha van rá lehetőség(mert ugye a kéró üres)).
VAGY CSAK ÉN VAGYOK TULSÁGOSAN PRŰD?!
#4 Chris 2003. 06. 30. hétfő 15:01
"Hát te sem vagy egy rémisztő pasi?" "Cóla" "Gyönyörű melle volt abban a fehér topban, amit viselt. Deszkás cipő és hosszú nadrág volt rajta." Ez neked a "kihívó" öltözék?
"A kezem felfedezőútra indult a combjától végigsiklott a kezem ". "újam". Hadd ne idézgessek többet. Botrányosan rossz ez a történet.
Igazán bekapcsolhatnád a helyesírás-ellenőrzőt mielőtt elküldesz egy szöveget.

#3 TheChronic 2003. 06. 29. vasárnap 01:28
A legrosszabbak: "elküldtem a búsba" "mindig is olyan voltam,akit kedvelnek a lányok" "meg akarlak dugni" "Cóla" "rádiót hallgattunk".
Egy igazi rossz stílusú történet,és a helyesírási hibákat is ide sorolom.Nem tetszett a hozzáállása,felesleges részletekkel írta tele,és egyáltalán: hogy lehet rádióra dugni?!? Ja,és a csaj a segge után másnap reggel leszopta...pff
#2 xy 27 2003. 06. 28. szombat 11:44
Hááát barátom... ez gyenge
#1 Törté-Net 2003. 06. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?