A+ A-

Jól megérdemelt hétvége - Tükörtörténet

Ismét egy zaklatott nap után értem haza, délutánonként ezt a percet vártam minden nap. Gyors mozdulattal becsuktam magam mötött az ajtót és szinte repültem a szobám felé. Ledobtam a táskám, s szép lassan hullottak le rólam ruhadarabjaim is. Egy póló, egy nadrág, egy melltartó és egy aprócska tanga maradt rajtam mindössze. Végigmentem a lakáson és a fürdőbe érve megálltam a tükörrel szemben és hosszasan szemléletm a tükörképem. Hmm... a push-up melltartó mekkora találmány... mintha nem lenne már olyan szép a bőröm... semmi selmyes csillogás, de legalább barna és a fehér csipke mégiscsak jól muatat rajta. Megfordultam, hogy szemügyre vehessem magam oldalról... hmm jót tett a heti háromszori aerobic, egész jó bőrben vagyok... mélyen a türkörképem szemébe néztem és ezt mondtam:
-Katus, egész jó nő lettél! -aztán csak mosolyogtam egyet és ellibentem a hatalmas tükör elől. Egy gyakorlott mozdulattal kipattinttam a melltartóm kapcsát, hagynag mozudlattal ledobtam magamról, majd az aprócska tanga is a csipke-csoda sorára jutott.
Beálltam a zuhany alá és megnyitottam a melegvizet... imádooom ahogy a kristálycseppek a börömhöz érnek, majd végig simítják a tesetemet... mmm... Hosszasan álltam mozdulatlanul, kezemmel a falat támasztva és élveztem a záporhoz hasonló víz kényeztetését... majd kis idő elteltével kezembe vettem a mennyei illatú tusfürdőmet és bekentem vele az egész testem.
A tusfürdőtől síkossá vált testemen könnyedén siklott a kezem... a nyakamtól indulva végigsimítottam a vállaimat, a melleimet, melyek egészen megváltoztatták alakjukat a melegvíz simogatására. Itt egy kicsit elidőztem, alig érintettem meg a bőröm és lassan csúsztak az ujjaim jobbról balra, fentről lefelé és vissza. Bizseregni kezdett minden porcikám, a melegvíz, a gyengéd cirógatás - no és, hogy már nem voltam együt mostanában a barátommal- megtette a a hatását. A kezem mind lejjebb kalandozott a derekam vonalát követve, s elértem testem legérzékenyebb pontját. Éveztem ahogy egyre jobban elönt a forróság, amint egyre hevesebben simogatom magam... végig a rózsasziromként összeboruló ajkakat, majd egyre bentebb haladva a szirmok közé... Már- már teljesen átadtam magam a kényeztetésnek, mikor egy éles hang zavarta meg a nyugalmat és az vízcseppek monoton kopogását... a telefon csengett...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 18. szerda 06:16
Itt is sok az elütés, és a hibák elrontják az élvezetet.
#3 papi 2014. 03. 7. péntek 05:30
Nem rossz
#2 genius33 2013. 06. 20. csütörtök 04:56
Élvezetes nyes
#1 Törté-Net 2003. 06. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?