A+ A-

Krisz: Egy nyaralás - Avagy így nyaralunk mi

Ez a történet kb. 4 éve történt. A Balatonnál nyaraltunk a családommal. A nővérem akkor volt 19 éves, és valami hihetetlenül jól nézett ki (most is). Én 16 éves voltam. Na de nézzük a lényeget.
A ház, amit két hétre kaptunk meg egy rokonunktól nagyon bizalomgerjesztően nézett ki. Az alsó szinten két szoba volt. Itt rendezkedtek be a szüleim és a nővérem. Én a padlásszobába hurcolkodtam fel. A napok kellemesen teltek, minden nap lent voltunk a parton és egész nap fürödtünk.
Aztán egyik nap megérkezett a nővérem barátnője is, aki három napra jött el vendégségbe. Mikor megláttam majdnem elájultam. Ha lehet, még szebb volt a nővéremnél és olyan mellekkel áldotta meg az ég, hogy alig bírtam magammal.
Mivel a padlástérben volt két ágy, ezért szobát cseréltünk és a két nő ment fel, én pedig a lenti szobába. Nem telt el tíz perc, Zsuzsi /a barátnő/ már fürdőruhában volt. Ahogy jött le a lépcsőn teljesen felizgatott, mellei kecsesen himbálóztak minden egyes lépésnél. Nem csoda, ha ettől a perctől fogva mindig ott voltam a közelükben. Délután elmentem anyáékkal boltba, a lányok pedig azt mondták kifekszenek a napra kicsit barnulni. Én valamilyen megérzés folytán hamar visszajöttem három jégkrémmel a házhoz, de hiába kerestem őket a parton. Utolsó helyként felmentem a padlásszobába, hátha ott lesznek. Üres volt. A jégkrém pedig már olvadozott a kezemben. Gondoltam, a tetőablakon keresztül megnézem őket, hátha bementek a vízbe és a nádastól nem látom csak őket. És mit láttam.
A szomszéd telekhez tartozó nádasban volt egy horgászstég, ott feküdtek kiterülve. Meztelenül. A jégkrém kihullott a kezemből, a lélegzetem elállt, szívem hevesen kezdett el dobogni. Azt se tudtam hírtelen, hogy hogyan használhatnám ki a helyzetet. Azonnal lerohantam a távcsőért és hosszútávra elhelyezkedtem az ablaknál. A távcsőnek köszönhetően az orrom előtt láttam két csodálatos testet.
Éreztem, hogy pillanatok alatt megmerevedik a farkam, majd szétszakítja a fürdőnadrágomat. Minden egyes porcikájukat végignéztem és gondolatban végigsimogattam. Egyre jobban felizgultam a látványtól. A fürdőnadrágom zsinorját kilazítottam, hogy a pöcsömnek legyen elég hely. Nővéremnek és Zsuzskának is gyönyörűen borotvált puncija volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 10. 28. szombat 23:39
Ez az írás semlessz már folytatva soha.
#6 A57L 2014. 08. 30. szombat 08:53
Tetszett,jó kis történet.
#5 Ati 2007. 10. 28. vasárnap 13:28
4-év eltelt ?nemlesz folytatás.
#4 david 2007. 10. 28. vasárnap 10:13
Menjünk igy kell irni és nem úgy mennyünk. Más: két borotvált puncit láttál, az egyik barna a másik szőke szőrrel. Ha borotvált, hogy láttad a szőrt. egyébként jó.
#3 jani 2003. 06. 24. kedd 18:58
megb@ßhatná a nővérét is.
#2 aaa 2003. 06. 24. kedd 00:25
tűrhető, de nem az igazi még
#1 Törté-Net 2003. 06. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?