A+ A-

Újságíró-kaland 3. rész

A várva várt telefont két perccel megelőzte az, amelyikre már nem is számítottam: a pornófilm-rendező végre kegyeskedett beleegyezni, hogy egy, állítólag enyhe s/m rész filmezésén jelen legyek, és írjak róla a magazinnak. Ahogy helyére tettem a kagylót, újra megcsörrent: a Gazdám volt, pár szóban közölte, mikorra vár legközelebb. Érezhetett valamit a hangomon, mert visszakérdezett, kivel beszéltem az előbb. Elmondtam, mi lesz a következő témám, és a csütörtöki programom.
- Az új farmernadrágodat vegyed fel, ne legyen rajtad bugyi, ne nyúlj magadhoz és ne élvezz el semmilyen módon vagy eszközzel - zárta le a beszélgetést. Így meg sem kérdezhettem, milyen új farmerra gondol... utoljára fél éve vettem nadrágot, és egyébként is, honnan tudhat róla?
Persze gondolhattam volna... csütörtök reggel futár hozta a csomagot, benne egy vadiúj, szexi, szűk sötétkék farmer. Ha egy nappal előbb érkezik, és be tudom vágni a mosógépbe... vagy ha legalább felvehetek egy bugyit... akkor nem hasít bele a puncim vágásába minden pillanatban, ha ülök, állok, a legkisebb mértékben is megmozdulok. A lépegetés, mint a közlekedés feltétlenül szükséges módszere, vagy a villamos zötykölődése már a pokoli kínok kategóriába tartoztak. Így érkeztem meg ahhoz az ócska, egyemeletes házhoz, ahol a tervek szerint a forgatást bonyolították. Belépve kicsit jobb volt a helyzet, két szobát átalakítottak a felvételhez, volt helye az operatőrnek, a rendezőnek, és még néhány hátramozdítónak. Köztük nekem is.
A Rendező - miután végigstírölt, és eszébe juttattam, hogy a magazintól vagyok - kutyába se vett, a megbeszélt interjút igyekezett mind későbbre halasztani. Az Operatőr rám bírt úgy nézni, mintha meztelen lennék, de nem érdekelné a látvány. Ezt a tekintetet óránként többször is produkálta, úgyhogy egyre lealázottabbnak és feleslegesebbnek éreztem magam, ahogy telt-múlt az idő.
A Rendező végre megkönyörült rajtam, elmondott néhány "fontosat": most az éles jeleneteket vesszük, a kerettörténet felvétele holnapután lesz, ha akar, jöjjön el arra is, nagyon fogja unni. Most viszont nagyon finom lesz, elfenekelik a lányt és megdugják. A sztori szerint a lány nem tudja, hogy mibe keveredik, először nagyon tiltakozik, de aztán megtetszik neki a dolog.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Peter Hun 2013. 10. 23. szerda 09:04
Abszolúte nem vagyok s/m kedvelő, de szívesen elolvasnám ennek az érzékletesen leírt történetnek a következő részeit is. Nagyon jó munka.
#7 Hella 2008. 03. 21. péntek 23:30
a 3 történet közül a második a legjobb, de azért mindegyik nagyon tetszett
#6 T 2006. 12. 16. szombat 23:21
hááát..........naggyon
#5 Squito 2003. 06. 23. hétfő 16:58
Nagyon jó történet, 10 pont!
#4 TheChronic 2003. 06. 22. vasárnap 22:07
Hidd el,kedves Hajnal-lány,nem hízelegni akarok(legalábbis nem elsősorban:),de akárhogy nézegetem,nem találok hibát néhány apróságon kívül(a "szíjjat" 1 j,és nem "vegyed",hanem vedd)...ha ragaszkodsz hozzá,én újraolvasom mindhárom részt,és szétszedem neked(ha majd lesz időm),de semmi értelme.Semmiképp sem a gyakorlati tapasztalat hiánya lenne gond; azon egyébként könnyen segíthetsz néhány jobb s/m-sztori elolvasásával innen a siteról.
Nekem leginkább az tetszik,hogy teljesen hiteles a szereplő amatőrsége,hétköznapisága,és az érzelmek,a lelki kötődés kialakulása annyira realisztikus és részletes...na ez volt,amit mostanában hiányoltam,és te most megvalósítottad,ezért a dícséret.
Voltál Te már ilyen helyzetben,csak az nem volt ilyen nyilvánvaló...:))
De mert ilyen szépen kérted,legközelebb nagyon komolyat fogok írni,csak kerüljön elém a sztorid ;)
#3 Hajnal-lány 2003. 06. 21. szombat 16:27
TC, egy kis kritikát is kérek szépen!!! :)) "szinte teljes mértékben": halljuk, mi hiányzik? (két dolgot persze én is fel tudok sorolni: a gyakorlati tapasztalat egyfelől, másfelől - az ebből következő - precízebb technikai tudás...) Ez utóbbit persze "rendkívül csalafintán", és nyilván khm, senki számára fel nem fedezhető módon úgy leplezek, hogy a főszereplő is bizonytalan az elnevezésekben stb. helyenként :)
#2 TheChronic 2003. 06. 21. szombat 13:48
Fantasztikus,egyszerűen hihetetlen,hogy mindegyik rész csak egyre jobb és jobb...lehet,hogy túlzásnak tűnik,de már szinte teljes mértékben megfelel az elképzeléseimnek.Kevés híján eléri a legjobb s/m történetek színvonalát!
Nincs mit kritizálnom rajta :)

Fogadd újabb gratulációmat,Hajnal-lány!
csak így tovább...:))
#1 Törté-Net 2003. 06. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?