A+ A-

Anita bűnhődése 3. rész

A következő néhány napon a folyosón fogva tartott hat lány az udvaron kapott munkát. Tíz, 2-szer 2-es, három méter mély aknát kellett a földbe ásni és kibetonozni, ahogy a felügyelők elmondták a gödrökre rács kerül és a fogdára ítéltek egy része itt tölti majd büntetését. Munka közben két felügyelőnő vigyázott rájuk, akik néha korbácsütésekkel igyekeztek gyorsítani a munka menetét. Az ebédet a munkahelyen kapták és csak este kerültek vissza a celláikba. A munka nehéz volt, de minden este megfürdették őket egy slaggal, ami a heti egy zuhanyzáshoz képest kedvezménynek számított és az esti büntetésosztás se volt annyira veszélyes mint egyébként. Anitát minden nap megvesszőzték, ám egyszer sem kapott 30-nál több csapást a mogyorófa vesszővel. Munka közben az őrök gyakran eltávolodtak és ilyenkor a foglyok beszélgethettek egymással. Ahogy a többiektől megtudta, a nehéz fizikai munka idején soha senkit nem szoktak este megkorbácsolni és a vacsorát is rendesen megkapja mindenki mert nem akarják legyengíteni a munkaerőt. A negyedik napon a szokásosnál korábban fejezték be a munkát és sorakoztatták fel a hat foglyot a folyosón. Zsuzsa felügyelőnő rövidesen megjelent és meglepő kérdést intézett a lányokhoz:
- Ki vállalja, hogy a mai estét a börtönök főfelügyelőjével tölti és minden kívánságát teljesíti? Az önként jelentkező három napra mentesül az esti büntetés alól.
Rövid csend után Kornélia előrelépett.
- Kiváló, akkor a többiek büntetés után mehetnek a cellájukba - mondta Zsuzsa és elvezette Kornéliát.
Anita ezen az estén 28 vesszőcsapást kapott és mikor visszavitték a cellájába nehezen bírta az ébrenlétet takarodóig, villanyoltás után rögtön elaludt.
Arra ébredt, hogy ég a villany és a hangszóróból az ébresztő parancs harsog. Felkelt és még félálomban letérdelt az ágy mellé. Rövidesen kivezették a folyosóra a többiekkel együtt ahol Zsuzsa és Laura várták őket. Kornélia hiányzott.
- Mit tudtok Kornélia szökéséről? Ki tud bármit is a terveiről? - kérdezte vészt jósló hangon Zsuzsa. Ha öt percen belül nem kapok választ, akkor az egész banda kegyetlenül megbánja.
Senki nem szólalt meg. Anita próbált lopva rápillantani a mellette álló Csillára, de annak arca is tanácstalanságot tükrözött.
- Rendben, akkor most mindenkit a falhoz bilincselünk, mondta Zsuzsa és a szemben levő falhoz taszította Anitát, majd kezeit a valamivel a feje felett a falba épített karikához kötözte, miközben Laura ugyanezt tette Csillával aztán a többiek következtek.
- Rendben, ha nem beszéltek akkor most Laura ötvenet vág az ötágúval Anitára, aztán Csillára és így tovább, mindenki megkapja a magáét. Utána megint Anita következik és addig ismételjük míg eszetekbe nem jut valami, vagy elő nem kerül az a szökevény ribanc.
Anita már az első ütések után felsikított. Ezzel a korbáccsal csak egyszer verték meg, akkor sem ilyen kíméletlenül. Az öt szíj mélyen a bőrébe mart, felszántva hátát, fenekét és combját, de vonaglása következtében hasa és combjának elsőfele sem maradt ki. Úgyérezte nem bírja ki, sírt, jajveszékelt és könyörgött, de mind az ötven ütést megkapta. Ezt követően Csilla következett, majd sorban a többiek. Anita közben azon imádkozott, hogy valaki mondjon már valamit, vagy kerüljön kézre a szökevény, mert úgy érezte még egyszer nem élné túl. Azonban túlélte. Közben egyszer elájult, de akkor fellocsolták és folytatták ott ahol abbahagyták. Már épp harmadszor került volna rá a sor, mikor belépett egy őr és mondott valamit Zsuzsának.
- Megvan a kis szemét! Szerencsétek van. Anita kivételével valamennyien visszamehettek a cellátokba. Anitának más elfoglaltsága akad, a következő néhány napot a mi szeretett Kornéliánkkal tölti.
Zsuzsa most nem a szokásos pórázt használta, hanem egy szíjbilincset tett csuklójára, a szokásos bilincs fölé, amit átvezetett a lábai között, ügyelve arra, hogy a szíj belevágjon a pinájába és maga előtt taszigálva a lányt elvezette a két emelettel mélyebben fekvő központi kínzókamrába, ahol térdenállva a falhoz láncolta
- Azért hoztunk le, hogy lássd mi történik azzal aki szökni próbál és ezt majd elmesélhesd a többieknek. És ha már itt vagy segíthetsz is nekünk néhány dologban.
Rövidesen bevezették Kornéliát, akin a szokásos bilincsek, helyett csak egy olyan szíjbilincs volt mint amivel Anitát is vezették. A lány ijedtnek tűnt. Nyomában belépett az igazgatónő és néhány őr. Kornéliát széles terpeszben a helyiség közepére állították szemben Anitával.
- Meséld el nekünk és a kis barátnődnek, hogy mit tettél éjszaka!-utasította az igazgatónő - közben a kezében tartott lovaglópálcával rácsapott a lány fenekére.
- Azért vállaltam a főfelügyelő úr kiszolgálását, mert reméltem hogy így lehetőségem lesz megszökni - kezdte Kornélia. - Három éve vagyok itt és még másfél év van vissza a büntetésemből, de már nagyon szerettem volna kijutni innen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2017. 12. 28. csütörtök 01:07
kemény
#8 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:04
Ez sem rossz.
#7 genius33 2013. 02. 16. szombat 07:51
Jóóóóó.
#6 Anyád 2005. 05. 29. vasárnap 20:19
Ez a rész egy kicsit rövidre sikeredett.
#5 Géjza 2004. 05. 21. péntek 14:35
Ha ezt valójában megcsinálják valakivel, az hamar megbetegszik, tán meg is hal.
#4 Squito 2003. 12. 8. hétfő 13:57
Király! Csak így tovább! Folytatást!
#3 Ismeretlen 2003. 06. 16. hétfő 19:06
Smmaster, nem csalódtam,iszonyú izgató!
#2 TheChronic 2003. 06. 16. hétfő 00:35
Huh,ez már félelmetes.De nagyon izgató,bár a kínzások még mindig elég elnagyoltak.
Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2003. 06. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?