A+ A-

Anita bűnhődése 3. rész

A következő néhány napon a folyosón fogva tartott hat lány az udvaron kapott munkát. Tíz, 2-szer 2-es, három méter mély aknát kellett a földbe ásni és kibetonozni, ahogy a felügyelők elmondták a gödrökre rács kerül és a fogdára ítéltek egy része itt tölti majd büntetését. Munka közben két felügyelőnő vigyázott rájuk, akik néha korbácsütésekkel igyekeztek gyorsítani a munka menetét. Az ebédet a munkahelyen kapták és csak este kerültek vissza a celláikba. A munka nehéz volt, de minden este megfürdették őket egy slaggal, ami a heti egy zuhanyzáshoz képest kedvezménynek számított és az esti büntetésosztás se volt annyira veszélyes mint egyébként. Anitát minden nap megvesszőzték, ám egyszer sem kapott 30-nál több csapást a mogyorófa vesszővel. Munka közben az őrök gyakran eltávolodtak és ilyenkor a foglyok beszélgethettek egymással. Ahogy a többiektől megtudta, a nehéz fizikai munka idején soha senkit nem szoktak este megkorbácsolni és a vacsorát is rendesen megkapja mindenki mert nem akarják legyengíteni a munkaerőt. A negyedik napon a szokásosnál korábban fejezték be a munkát és sorakoztatták fel a hat foglyot a folyosón. Zsuzsa felügyelőnő rövidesen megjelent és meglepő kérdést intézett a lányokhoz:
- Ki vállalja, hogy a mai estét a börtönök főfelügyelőjével tölti és minden kívánságát teljesíti? Az önként jelentkező három napra mentesül az esti büntetés alól.
Rövid csend után Kornélia előrelépett.
- Kiváló, akkor a többiek büntetés után mehetnek a cellájukba - mondta Zsuzsa és elvezette Kornéliát.
Anita ezen az estén 28 vesszőcsapást kapott és mikor visszavitték a cellájába nehezen bírta az ébrenlétet takarodóig, villanyoltás után rögtön elaludt.
Arra ébredt, hogy ég a villany és a hangszóróból az ébresztő parancs harsog. Felkelt és még félálomban letérdelt az ágy mellé. Rövidesen kivezették a folyosóra a többiekkel együtt ahol Zsuzsa és Laura várták őket. Kornélia hiányzott.
- Mit tudtok Kornélia szökéséről? Ki tud bármit is a terveiről? - kérdezte vészt jósló hangon Zsuzsa. Ha öt percen belül nem kapok választ, akkor az egész banda kegyetlenül megbánja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.33 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:04
Ez sem rossz.
#7 genius33 2013. 02. 16. szombat 07:51
Jóóóóó.
#6 Anyád 2005. 05. 29. vasárnap 20:19
Ez a rész egy kicsit rövidre sikeredett.
#5 Géjza 2004. 05. 21. péntek 14:35
Ha ezt valójában megcsinálják valakivel, az hamar megbetegszik, tán meg is hal.
#4 Squito 2003. 12. 8. hétfő 13:57
Király! Csak így tovább! Folytatást!
#3 Ismeretlen 2003. 06. 16. hétfő 19:06
Smmaster, nem csalódtam,iszonyú izgató!
#2 TheChronic 2003. 06. 16. hétfő 00:35
Huh,ez már félelmetes.De nagyon izgató,bár a kínzások még mindig elég elnagyoltak.
Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2003. 06. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?