A+ A-

Egy kellemes kaland a Strandról

Prológus
Eljött a szombati nap mindenki már alig várta, hogy hétvége legyen. Orsi egész héten azon izgult, hogy ne okozzon csalódást a barátnőjének. Detty abban reménykedett, hogy végre talált egy normális barátnőt, akivel sok mindent megbeszélhet, és végre kimozdul otthonról.
Orsi 22 életévével teljesen meg van elégedve az alakjával igaz nem nőt nagyra, mivel 160cm-vel is büszke volt a szép testére igaz mindig volt valami felesleg de soha nem figyelt oda rá, de hát a pasik bomlottak érte. És ezt ki is használta ő minden olyan pasit megkapott, akit csak kiszemelt. Nem volt félénk és nem volt szégyenlős sem mindig kimondta, amit akart. De hogy lánnyal próbáljon kellemesen eltölteni, hát igen csak izgult. Reggel a tükör előtt a haját simogatva gondolkozott el ezen és teljesen valami kellemes borzongás fogta el, ahogy a az új barátnőjére gondolt. Megbeszélték, hogy ma mivel kellemes meleg időt jósoltak strandra mennem randizni. Orsi még nem tudja, mit vesz fel. Nem akart túl kihívó lenni, de szolid sem. Biztos, hogy bikinit vesz fel. Finoman kinyitja a köntösét, amitől a szép mellei előbukkannak a ruha neműje alól. Mivel kellemes szobahőmérséklet volt a szobában, így nem volt hideg és nem kellett félnie attól, fázni fog. Simogatni kezdte a szép mellbimbóit, amik rögtön reagáltak az érintésre. Ez annak is köszönhető, hogy az új barátnője járt az ágyában. Teljesen meglepődött azon, hogy egy lányról fantáziál és arra fog most magához nyúlni. Nem bírta ki ezért gyorsan felállt és ledobta a köntösét, és az ágyra feküdve simogatni kezdte újra most már a merev melleit. Nem akart lejjebb menni, mert tudta nem akart gyorsan csúcsra jutni. Álmodozni akart. Lassan haladt a combjai közé. Finoman simogatta a hasát és a köldöke környékét. Lassan vette a levegőt, de már érezte közel jár ahhoz, hogy a kezét még lejjebb vigye és magához nyúljon.
A keze már halad is tovább lassan szétnyitja a lábát és benyúl a csiklójához, és máris felnyög az érzéstől. Nem bírja tovább és azonnal maszirozni kezdi a csiklóját és hangosan nyögdécselni, és nem akart már mást csak elszállni. Érezni akarta a testét elöntő orgazmust. Negyedórás simogatás után félhangosan felnyög megfeszül a teste és érzi a kéjt, ami az idegszálai közvetítenek. Érezte, hogy most ez elég volt egy időre. Felkelt meztelenül és oda lépet a ruhásszekrényhez. Oldalra fordítva a fejét megnézte a testét a tükörben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2014. 01. 1. szerda 12:33
Elmegy
#9 A57L 2013. 10. 15. kedd 04:56
Nem rossz.
#8 Profet 2004. 03. 22. hétfő 13:31
Jo hülyének lenni?
#7 Aztek 2004. 03. 8. hétfő 13:40
gagyi,szánalmas
#6 TheChronic 2003. 06. 14. szombat 19:15
Olivér: nem,a történet nem rossz.A megvalósítás viszont merénylet ez ellen a jónak mondott történet ellen.Nem akartam így leírni,de ez van.Nagyon komoly hiányosságok vannak az írásban.Ha ezeket kijavítod,tényleg jó lesz a sztori.
#5 Krisz 2003. 06. 14. szombat 15:37
Nem rossz, de hol jelenidő, hol múltidő, tényleg zavaros.
#4 Dodd 2003. 06. 13. péntek 17:02
Most akkor ki mikor és éppen kivel...? Kicsit zavaros!
#3 Olivér 2003. 06. 13. péntek 15:45
annyira rossz nem lehet a történet ha egy lány felizgult rá :) szerintem
#2 TheChronic 2003. 06. 13. péntek 14:59
A történet nem lenne rossz,de az írásmód...ez valami vicc,ugye? :))
Ilyet mindenesetre még nem láttam...hihetetlen...
#1 Törté-Net 2003. 06. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?