A+ A-

A Holdfényben

Tavaly nyáron bekövetkezett az amiben csak titkon reménykedtem, de túl sok valóságalapot nem tulajdonítottam az elképzeléseimnek. Azt a nyarat soha nem fogom elfelejteni amíg csak élek.
Nem vagyunk túl gazdagok ezért nyaranta csak én szoktam eljárni valahova a haverokkal. De ez a nyár másképp alakult. Unokatesóm rákérdezett, hogy nem lenne-e kedvem náluk tölteni a nyarat. Én persze egyből beleegyeztem, több okból is. Ugyanis ott élt egy lány akivel én már egy éve tartottam a kapcsolatot mobilon de még egyszer sem találkoztunk. Sokat leveleztünk, smseztünk, meg beszélgettünk (telefonon). A kapcsolatunk elég furcsa volt és talán egy kicsit zavaros, de ugyanakkor nagyon mély is. Már el sem tudtuk képzelni a napunkat egymás nélkül. Én nem vagyok egy Don Juan és kicsit bénán viselkedek a csajokkal így nem igazán voltak kapcsolataim, ezért minden időm Csillának szenteltem. Bár nem tudtam, hogy néz ki, de sokáig nem is igazán érdekelt, mert úgy éreztem, benne egy igaz barátra találtam. Mint említettem nem találkoztunk addig a nyárig, de ez a köztünk lévő távolságnak is köszönhető volt, ugyanis 200 km-re lakunk egymástól. Na de nem is ez a lényeg.
Szóval elindultam unokatesómékhoz nyaralni. A vonaton végig azon gondolkodtam, hogy mi lesz ha majd először találkozom Csillával. Nem szóltam neki arról, hogy az ő falujukban töltöm a nyaram. Reméltem, hogy majd meglepetést okozok neki azzal ha bejelentem, hogy kint állok az ajtójuk előtt. De mint később kiderült, tévedtem.
Miután megérkeztem Geriékhez (ő az unokatesóm) lepakoltam, elhelyeztem a cuccaimat és megkértem rögtön Gerit, hogy kicsit vezessen körbe a faluban. Aztán végül is sok vacilálás után megkérdeztem tőle, hogy mégis merre laknak Csilláék. Geri egyből rákérdezett, hogy honnan ismerem Csillát. Miután elmeséltem neki, rákérdeztem, hogy mégis hogy néz ki a csaj. Ő elég dicsérően beszélt róla. Azt mondta ott formás ahol kell. Na nekem se kellett több. Ez egy kis bátorságot öntött belém és persze egyre kíváncsibb is voltam, hogy is nézhet ki a "barátnőm". Elmentem a házukhoz és hogy megbizonyosodjak róla, hogy otthon van felhívtam és megkérdeztem, hogy otthon van-e. ő igenlő választ adott nekem. Ekkor bejelentettem, hogy ott állok a kapujuk előtt és kijöhetne üdvözölni engem. De a várt hatás elmaradt. Csak annyit láttam belőle, hogy a függöny mögül egy szempár vizsgál engem, majd hirtelen behúzta a függönyt én meg hiába vártam, hogy kijöjjön. Ezek után egy nagy adag csalódottsággal tértem vissza Geriékhez. A következő napokban hiába küldtem sms-t vagy hívtam Csillát, semmi választ nem kaptam tőle. Biztosra vettem, hogy undorodik tőlem és látni sem bír. Igazából már értelmét sem láttam hogy egy egész hetet ott töltsek. Gondoltam 2-3 nap után megyek majd haza, de a sors még tartogatott számomra meglepetéseket.
Péntek este lévén Gerivel és haverjaival elmentünk egy kocsmába. Asszem három sör megivása után észrevettem, hogy ,,1 üzenet érkezett". Nagy meglepetésemre Csilla írt. Azt kérte, hogy menjek az iskola mellett lévő parkba. Furcsálltam a dolgot és el sem tudtam képzelni mit akarhat. Mivel addigra már ismertem a falut, elindultam egyedül, nem szólva senkinek. Út közben gondolatok kavarogtak a fejemben. Meg aztán mivel elég meleg volt, kezdtem megérezni a három sör kissé bódító hatását. Bekaptam egy rágót, hogy elvegye szám sörszagát.
Megérkeztem a parkba. Abban a pillanatban megláttam Csillát. Az egyik padon ücsörgött árván. Megdöbbentem. Nagyon szép éjszaka volt. A telihold megvilágította a lány arcát és alakját. Gyönyörű volt. Terepszínű póló és sötétzöld feszes nadrág volt rajta. Egy darabig csak álltam ott csendben és figyeltem. Észrevettem, hogy mellbimbói meredeznek előre. Gondoltam izgatott a találkozás miatt. Geri nem hazudott. Tényleg szép teste volt. Odaléptem hozzá és köszöntem. Ő kissé meglepődve köszönt vissza. Ezek után kínos csend ereszkedett ránk. Zavartan ültem le mellé a padra. Pár perc hallgatás után én törtem meg a csendet. -Mért nem jöttél ki mikor annyira vártalak?- kérdeztem. Kérdésemre felém fordult és átölelt. Elvörösödtem. Nem tudtam mire véljem ezt a dolgot, de én is átkaroltam őt. Jó érzés volt, hogy mégiscsak fontos vagyok a számára. Abban a pillanatban visszahajolt és mélyen a szemembe nézett. Csodálatos szemei voltak és érdekes csillogást véltem bennük felfedezni. Éreztem, hogy valaminek most történnie kell. Erre a gondolatomra Csilla hirtelen megcsókolt. Mire feleszméltem a nyelve a számban kavart. Puha nyelvével gyengéden simogatta, maszírozta nyelvem. Majd tempót váltott és vad smárolásba kezdtünk. Tudtam, hogy innentől már nincs, nem lehet megállás. Benyúltam finoman a pólója alá. Bőre nagyon puha és selymes volt. Ahogy hozzáértem, éreztem hogy végigfut rajta a hideg. Simogattam a hátát. Ahogy haladtam egyre följebb, észrevettem, hogy nincs rajta melltartó. Ezek szerint eltervezte előre az egészet,gondoltam. Éreztem, hogy Csilla kezei a combomon szánkáznak ágyékom felé. Egyből merevedésem lett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 12. 4. vasárnap 11:31
mindenesetre érdekes egy történet volt számomra...
#5 papi 2015. 07. 17. péntek 15:32
Egész jó
#4 Pöpec 2004. 03. 22. hétfő 13:26
Pöpec
#3 A szerző 2003. 11. 15. szombat 20:16
Hát lehet hogy kicsit gyenge de ez volt az első próbálkozásom. azért köszi hogy elovastátok!
#2 csak én 2003. 06. 7. szombat 00:59
Ez ám a nem semmi....:-))
Szép bevezető, egy darabig lóg az esemény (ami igazán érdeklődővé teszi az olvasót), aztán meg "megbasztam mint 40-ben a lovat" stílusú kefélés 2 sorban leírva....
Talán annyi kimaradt, hogy "miután hazament, én összegömbölyödtem a fűben és nyalogattam a tökömet...mint a kutyám otthon".
Azért egy 6-ost megérdemel!
#1 Törté-Net 2003. 06. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?