A+ A-

Első szopásom

A szüzességemet elég korán elvesztettem, de eleinte nem tanultam meg élvezni a szexet. Izgatott a dolog, de inkább csak azért, amiért a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Gyakran váltogattam a barátaimat, szinte mindegyikkel lefeküdtem, de egyszer sem volt orgazmusom. Általában korombeli fiúkkal jöttem össze, esetleg egy - két évvel idősebbekkel. Nekik elég volt annyi, hogy a hagyományos pózban dugtunk, és utána komoly férfinek képzelték magukat. Pedig ha tudták volna, hogy mennyire önzö kisgyerekes viselkedés volt ez, akkor nem lettek volna annyira büszkék magukra. Egyéb dolog, hogy esetleg engem is örömhöz juttassanak, mégcsak meg sem fordult a fejükben. Ez így ment, egészen addig, mígnem egyszer egy idősebb fiú szemet vetett rám. 17 éves voltam akkoriban, Gábor viszont már 24. Nagyon helyes srác volt, magas, izmos, amilyennek a mesebeli királyfit képzelik a naiv kislányok.
Sokáig kerülgettük egymást, amíg végül összejöttünk. Eleinte csak csókolóztunk, és simogattuk egymást. Érdekes volt, hogy ő a simogatásával is jobban fel tudott izgatni, mint az addigi fiúim a farkukkal. Amikor a cicimet masszírozta, teljesen benedvesedett a puncim. Nem is nagyon volt ilyen korábban. Úgy éreztem, összerogyok, nem tart a térdem tovább. Az volt az érzésem, amikor vele fekeszem le majd, az merőben más lesz, mint az eddigiek. Úgy is készültem az első alkalomra Gabival, mintha ez lenne az első az egész életemben.
Akkor történt, amikor szüleim nyaralni mentek a Balatonra. Egyedül voltam, a lakásban. Gábort elhívtam estére, akartam őt.
Eljött az este, a belső izgalmam tetőfokára hágott. Csöngettek. Gabi volt az. Bejött és rögtön a tárgyra tértünk. Szenvedélyesen csókolóztunk és szinte szaggattuk le egymás ruháit, amíg egyszercsak ott álltunk meztelenül egymással szemben. Gábor farkára nézve láttam, hogy bevetésre készen áll. A melleim simogatásától a puncimból szinte patakzott a nedvem, éreztem, hogy én is készenállok.
Gabi az ölébe kapott, és a szüleim hálószobája felé vette az irányt. Óvatosan az ágyra fektetett és középső ujjával a puncim vágatában vándorolt. Nedveim megállíthatatlanul csorogtak lefelé, végigfolyva a popsilyukamon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 sikamika 2013. 11. 23. szombat 20:28
nagyon jo.
#2 david70 2006. 05. 19. péntek 20:13
Mit imádsz még?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?