A+ A-

Újságíró-kaland 1. rész

Csak a jóég tudja, miért választotta a fél szerkesztőség ezt a lepukkant kávézót esti züllése helyszínéül. A pincérek akárha egy angol regény komornyikjai lennének, mindahány. Osztódik is a társaság rendesen. Zolika néha a nyakamba hajol, harmadszorra fel is fogom, mit suttog arról az erőteljes felépítésű, összenőtt szemöldökű pasasról, aki két bombázóval és két díjbirkózóval van körülvéve: két csaj és két testőr. "Ennek a pasasnak MINDENT lehet" - leheli a cinikus, mindent magasról letojó újságíró. Ilyen mondat egyszerűen nincs, röhögök vissza, lehet, hogy holnap őt rángatja ki valaki a mercijéből. A holnap messze van, tamáskodik, és belekezd valami mesébe cégekről, az ismerettségi köréről, a lekötelezettjeiről - leintem. De azért érdekelni kezd a téma, szeretem az ilyen alkalom szüli a cikket típusú eseteket.
Nem kell strapálnom magamat, ő hív oda magához. Üljek le. Mondjak valamit az újságról. Melyik is az? Jókislány vagyok, leülök, mondom, néha megeresztek egy tüskés megjegyzést. Egyszercsak stílust vált.
- Mondj egy összeget. Amennyiért szívesen ittmaradnál ma este.
Basszus, ez összetéveszti magát Robert Redforddal. Engem meg Demi Moore-ral, ami szintén nem egy semmi asszociáció. Vagy csak szimplán kurvának lettem nézve.
- Egészen pontosan miért is kellene itt maradnom?
- Hallottad már azt a szót, hogy szex?
Vihognék, ha nem hatna olyan furcsán, ahogy az egyik kretén megvakarja a derekát. Vagy inkább a csípőjét, ahol valami fegyvernek látszó tárgy rontja az összbenyomást.
- Várja meg, amíg elmennek a munkatársaim... - lehelem.
Egyre kevesebben vagyunk. Elhúzok a mosdóba, szerencsére nem tűnik fel senkinek, nekem meg úgyis kell pár perc, talán elmúlik a lábam remegése. Tévedtem, de a hideg víz ettől függetlenül jót tesz.
Mire visszamegyek, csak a három férfit találom ott. Kettő áll, fegyelmezetten, semmitmondó arccal. Néha-néha hozzáérnek a csípőjükhöz. Semmi szükség rá, járni alig bírok.
- Térdelj le.
Máris szopással kezdünk? Na persze. Kedvesnek, többéves szerelmemnek se szívesen, egy vadidegennek mért is ne. Elé térdelek. Magához rántja a fejem, csókol és várja a viszonzást. Jó, ez tényleg csók és nem is a rosszabbik fajtából, de azért tudom, hol a helyem, a hajamba markol, irányít, fáj.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Squito 2003. 06. 23. hétfő 17:10
Isteni!!
#6 Apuci 2003. 06. 10. kedd 14:49
Izgató és jól felépített story, végig nem lankad a feszültség, csattanos a befejezése. És annyira átéltnek hat!Gratulálok, 9-es.
p.s.: És ha rászánod magad, szívesen elvállalnám, hogy bevezesselek álmaid világába.
#5 Ildikó 2003. 06. 5. csütörtök 16:35
Csatlakozom TC.-hez!!! Klassz! Csak így tovább!
#4 Hajnal-lány 2003. 06. 3. kedd 16:49
szallo: Köszönöm, és igyekszem, igyekszem :))
TheChronic: Bárcsak minden ígéretemet így be tudnám tartani... ámbár olyat nem is ígértem, hogy "kifogástalan s/m történettel" foglak titkeket elkápráztatni... :)
#3 TheChronic 2003. 06. 3. kedd 14:14
Fantasztikus! Beváltottad az ígéreted,Hajnal-lány,és ezúttal kifogástalan s/m-el kápráztattál el.Egyetlen baki: amikor elengednek a kötözésből,az nem kikötözés,hanem eloldozás.A többi viszont nagyon jó,tetszett a gátlástalanság,a könyörtelenség,és jól leírtad az érzelmeket is.Tovább,tovább!Mikor jön a következő? :)
És üzenem a többieknek,feledkezzünk már el a büntetőjogról,nehogy vki megint az erőszakkal jöjjön...köszi :)
#2 szallo 2003. 06. 2. hétfő 13:56
Nagyon jó! Érződik, hogy Benned élnek a történeteid, írd ki Magadból őket!
#1 Törté-Net 2003. 06. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?