Hármas

Szavazás átlaga: 5.56 pont (71 szavazat)
Megjelenés: 2003. május 31.
Hossz: 11 541 karakter
Elolvasva: 24 541 alkalommal
Eredeti: Index-Erotikus fantáziáink
Amikor először mondta nekem, hogy ő egyáltalán nem egy féltékeny típus, hanem akár szívesen osztozik velem valamely szeretkezés során, akkor azt hittem, úgy érti, hogy nem bánja azt se, hogyha én az ő pasijánál bepróbálkozom egy-egy kóbor numerára.
Nem kérdeztem rá jobban is, hogy mit is értett ezen az osztozós dolgon, merthogy amíg akad tettrekész partnerem magamnak, addig nem fanyalodom rá az övére. B-))) – gondoltam.

Aztán hónapokkal később, egész más szövegkörnyezetben ismét említette nekem, de csak inkább úgy futólag érintve, hogy ő nem úgy értette az osztozást, hogy mi ketten megosztozunk az ő pasiján, hanem éppen fordítva, azaz ő akarna megosztozni valamely férfival énrajtam.

Ja? Aham. Hm, szóval rajtam.

Korábban sosem gondoltam efféle kalandra, meg aztán a hármas szex szokatlansága sem vonzott, inkább tartózkodóvá tett, szóval nem mondanám, hogy kapva kaptam az ötleten.

De a visszahátrálásom ellenére mégiscsak benne maradt a gondolataim között a javaslata. Még ha tudatosan nem is akartam elővenni az indítványát, már többé nem tudtam ugyanúgy nézni őrá, mint korábban, hanem elő-előbukkant a kezdeményezése, miszerint hogy egyszer szívesen beszállna közénk harmadikként.

Valamennyi idő múltán, egyszer aztán – a magam számára is egészen meglepő fordulatként – egy hétfői reggelen indítványoztam a barátomnak, hogy próbaképpen hozzunk össze egy hármas kalandot ezzel a lánnyal, aki forszírozza az ügyet.
Várakozón pillantottam rá, vajon miként fogadja? Meghökken? Zavarba jön és elutasítja az ötletet???

Azt hittem, hogy majd elképed, vagy helyből elutasít. De nem úgy volt.
Aztán ahogy telt az idő, csak tovább jártatta rajta a gondolatait, s kiderült, hogy egyre inkább izgalomba hozta ez a szokatlan lehetőség.

Csak aztán amikor már ráállt, akkor tűnődtem el rajta igazán, hogy vajon én magam hogyan fogom megélni azt a látványt, amikor az én pasim egy másik lányt is ölel, meg amikor azt kell látnom, hogy nem az én szeretgetésem által lesz elrévülten, átszellemülten boldog az arca.
Egy idegennel készülök megosztani őt?
Vagymi. Ez komoly dolog.




Amikor aztán ezügyben összejöttünk mindhárman, zavartan tébláboltunk a kis szobában, nem nagyon tudtuk, hogy miként is fogjunk hozzá a dolgokhoz.

A konyhából behűtött medoque-t hozott be a lány, reszkető kézzel
c
alf
alf
alf
mp
alf
ölt
az üvegpoharakkal, ropit
k
alf
ín
alf
ál
alf
t
, és nem merte egyikünk sem elkezdeni az estét.

Később aztán azzal oldódott föl a kezdeti görcs, hogy betett egy CD-t, és a zenére aztán én táncolási szándékkal magamhoz öleltem a srácot.
Ez volt a legjobb indítása a későbbieknek.

Amikor aztán már egymás karjába bújva ringatóztunk a muzsikára, sokkal könnyebben feloldódott a kezdeti idegességem. Már egyáltalán nem zavart, amikor a másik lány is fölállt, és a másik oldalról körülölelte a fiút. Gyakorlatilag szendvicsbe fogtuk őt. Úgy tűnt, hogy tetszik neki ez a közelség, szívesen ringatózott közöttünk.

Kisvártatva megfordult, s akkor én simultam hozzá a lapockájához. Az arcomat a tarkójához szorítottam, és a kezeimmel bekúsztam a melléig. A kézfejemhez hozzálapult a másik lány puha ringatózó melle.
Érdekes volt érezni az övét. Az enyém másféle tapintású, mint ez. Az övé olyan lágy volt, mint a kelt kalács, a bimbója sem kemény, hanem inkább még puhább, mint a domb maga. Egyidejűleg azt is éreztem, amint a fiú mellbimbója keményen ágaskodik, belefúrja magát a tenyerembe.
Jó volt érezni.
Ahogy a zenére ütemesen himbálózott a testünk, úgy simogathattam mindkettejük mellét.

Kis idő múltán aztán készültem behatolni az ing gombjai közé. Előbb csak az ujjaim hegyével próbáltam kitapintani, hogy vajon mit találok? Lesz-e valamiféle trikó is az inge alatt, vagy máris a bőrét érinthetem? Nem fértem be könnyen a gombok közé, hisz szorosan egymáshoz voltunk simulva. Inkább a nadrág korcánál próbálkoztam, és kis szakaszokban húzogatva kiszabadítottam az inget, hogy máris alája szalajthassam a tenyeremet.
Jóleső örömmel töltött el, hogy egyenesen a bőréhez fértem, nem kellett még újabb T-shirt-tel, vagy atlétatrikóval bajlódni.
A bőre sima volt, hűvös tapintású, és éreztem, ahogy a bőr alatt az izmok megfeszültek az érintésemtől. Boldogan barangoltam a testén, élveztem, hogy milyen jólesik tapogatni őt, élvezem, ha simogathatom.

Kíváncsiságomban továbbreppentem a szembeni derékra is, és a vékony blúzát kirántottam a szoknyaderékból. Valami síkos-selymes tapintású kombiné félét találtam, s amint fölfelé megindultam dús mellei máris belekucorodtak az érdeklődő markomba.

Mielőtt további markolgatással alkalmam lett volna tüzetesebben megvizsgálni a kombiné alá való bejárás lehetőségét, a pasi ismét megfordult a tengelye körül, és egyidejűleg ráhajolt a nyakamra, vagy inkább a fültövemre.
Beleszuszogott a nyakhajlatba.

Mélyről felszakadó súlyos lélegzését magában is izgató hallgatni, de amint a cimpám nyalogatásába fogott, teljesen elgyöngült a térdem.
Tudja rólam, hogy a gyönge pontom az a környék, ha csak hallgathatom is elragadtatott, örömteli nyögéseit, sóhajait, már az is képes szárnyaló magasságokba emelni engem is, de ha ráadásul még a fülemet is bevonja a dédelgetés körébe – - huuhhh – - az elpuhult térdemtől máris megindul a remegés egyre följebb, végig a combjaimon, az ágyékomon, hogy aztán a gerincemen is végigszaladjon a bizsergető vágyakozás, egészen a tarkómig futva.

Még szorosabban hozzászorítottam a testemet, és pontosan éreztem az ágyékommal, hogy teljes készültségbe merevedett a szerszáma. Kicsit megringattam a csípőmet, mintegy a hasamat hozzásimogatva az övéhez. Jólesett érezni, hogy máris milyen felkészült holmi várakozik/vágyakozik közöttünk.

Izgatott rákészülésem ellenére mégis észrevettem a szemem sarkából, hogy a másik lány lebontotta a blúzát, és lendületesen a fotel támlájára dobta. A kombinéja fényesen csillogva követte a teste ívelődését, a mellén a csipkék besüppedtek a két domb közötti árokba.
Aztán a srác válláról is lehámlott az inge, hogy a támlán landoljon a női blúzra ráborulva.

Következő lépésként kutató kezét a csípőnk közé préselte. Így nadrágon keresztül megsimogatta a pasi közepét, mint aki meg akarna bizonyosodni az állapotváltozás fokáról. Miközben simogatta az előredudorodást, azonközben a kézfejével valamiféle simogatást kapott az én hasamalja is, ami arra késztetett engem, hogy finom kis terpeszbe nyílva határozottabban odaszorítsam az ölemet a kezéhez.

Utóbb kifordította a csuklóját, és az ujjainak minden érdeklődése az én ágazatomat kutatta, s kézháttal csak másodsorban simogatta a fiú készségességét.

Ez a körülmény jelentősen felkeltette a közénk szorult férfi érdeklődését. Nyújtogatta a nyakát, hogy odalásson, hogy tulajdonképpen mit művelünk egymással. De nem nagyon volt lehetősége az események pontos helyére látni, mert addigra a másik lány teljes tenyerével rásimult a dombomra, és úgy tűnt, hogy nem is kíván egyhamar eltávozni onnét.

A fiú kéjesen felnyögött:
- – Lányok, lányok! Megőrülök tőletek! Akármerre mozdulok, mindenhol csak ringó cicik között, simuló hasak között, kemény combok között érzem magam. Minden porcikámmal hozzátok simulok! Szenzációsak vagytok!

Nagyon jólesett az elragadtatott bókja. Fölvillanyozott, megborzongatott.
Ezúttal én toltam be a srác nyakhajlatába az arcom. Apró puszikkal indítottam ott, és a melleimmel hozzádörzsölődtem az ő pucér bőrén kunkorodó mellszőreihez. Izgatónak éreztem azt a finom csiklandást.

A lány levált a fiú hátáról, s inkább mögém penderült, ezáltal én kerültem középre. S akkor a markába emelte a melleimet, és határozottan dörzsölgetni kezdte a bimbóimat, miközben a tarkómba csókolt.
A forróság felkúszott a nyakamon, és elöntötte az arcomat. Megremegtem a felcsapó izgalomtól.

Mindhárman lerogytunk a szőnyegre, s úgy omlottunk egymásra, hogy igazából nem is lehetett látni, hogy kinek a lába, kinek a válla került a karom közelébe. Valahogy nem is törődtem ezzel az azonosítási lehetőséggel.
Ki lehetett rekeszteni a partner személyét, és intenzívebben éreztem azt, amit kapni lehetett valaki mástól. Nem volt fontos, hogy pontosan kitől.

- – Lányok!
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlenül
klasszak vagytok! Ennyi puha női idom! Ehhhh... maga a mennyország! –
lihegte bele a nyakamba.

Úgy tűnt, hogy mindenhová csókok hullnak, a nyakam érzékeny bőre már lángolt a rászuszogott párás lehelettől érintéstől, és egyidejűleg a melleim is boldogan
k
alf
ín
alf
ál
alf
alf
k
magukat oda egy puha ajakpár szorításának.
Minden porcikám részt vett az izgatottság sodró fokozódásában. Nem lehetett leállni – nem is akartam volna már.

Érezni akartam, ahogy egy meleg tenyér könnyű érintése siklik a gerincem árkában, hogy azután a farpofák völgyébe elmerülhessen. Finom volt ez az érintés, mintha nem is jutna el a bőrömig a bőre, hanem csak a közelségtől az átSUGÁRzott melegséget érezném, vagy mintha egy puha tollpihével cirógatná a hátamat.

Nem tudtam tartósan egy helyre koncentrálni a figyelmemet, mert amint szárnyaira kapott az elrévedett izgalom, és szívesen belemélyedtem volna egyre inkább az élménybe, máris valami egészen más helyszínen éreztem meg valami finom borzongást, ami magára vonta a figyelmemet.

A helyzet kifejezetten izgató volt, és az egyre fokozódó izgalomtól kiszáradt a szám, s alig vártam, hogy csókolózhassam végre, hogy belélegezhessem valaki bőrének a szerelemszagát.

Ennek ellenére szinte képtelen voltam tényleg megmozdulni, hogy a jelenlegi szerepemhez képest aktívabbá váljak.
Hanem inkább vibrálósan fölforrt a testem, és habzsoltam az élményt, amiben részesülhettem.

Vibrált a mellem, amint valaki a szájába szívta a bimbómat, és remegve vártam, hogy a másik is sorra kerülhessen már. Az ujjaival finoman dörzsölgette a várakozót.
Egyidejűleg megemelkedett a csípőm és a bugyim végigszaladt a combjaimon, hogy leszökkenhessen a bokámról, s megszűnjék az utolsó gát is, amelyik a hozzámférés útjában állt. Eleinte csak egy tenyér, meg a kutató ujjak táncát érezhettem, de azután már egy lélegzetvétel melegsége kúszott az ágyékomra.

Egyre szélesebbre nyitottam a terpeszt, hogy minél inkább fogadhassam a forró lélegzetvételhez tartozó ember további érdeklődését is. Teli voltam várakozással.
A testem minden pontján ott éreztem a csókokat, meg a simogatásokat. Átizzott minden felület, ahová kaptam.

Halványan éreztem talán, hogy viszonoznom kellene, de úgyszólván lezsibbadtam, és nem jött ki belőlem több aktivitás. Csak fogadni tudtam, amit kaphattam. Egyre magasabbra emelkedtem a ritkának érzett közegben.
Hihetetlen érzés, hogy minden felületemen valami kis vibrálás zsibbaszt, mindenütt kezek simogatnak, ajkak érintgetnek, s ettől a dédelgetés-tömegtől egyre inkább a lebegés, a súlytalan repülés érzetét kaphatom.

Az emésztő lángnak érzett forróság váratlanul ömlött végig rajtam, összerándult előbb az ágyékom, a hasamnál átívelt, és széjjelspriccelt a combjaim irányába is, megmarkolta a gyomorszájamat, remegősen rázta a lábszáraimat, ráterült a melleimre, a feljebb folyva a torkomnál feltört a hírtelen vágy, hogy hangosan kikiálthassam a feszültségemet, s továbbömölve ráolvadt a tarkómra, és a fejbőrömön körbeszaladt a kéj perzselése.

Nem is tudnám meghatározni, hogy kinek a csókja égetett végig, de a parázs még ott izzott az ölemben percekig.

Amikor aztán csitulni kezdett kissé, bágyadtan néztem végig mindkettőjükön, a gyönyör-adás öröme csillogott a szemükben.
Átszellemült az arcuk az adás örömétől – az enyém pedig a kapásétól.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.56 pont (71 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2023. május 21. 11:41
#20
Nagyon kellemes történet. Jó volna újra átélni még párszor...
1
én55
2021. május 11. 14:18
#19
2x volt ilyen szerencsém az életben, a mai napi felizgulok ha vissza gondolok rá.
1
z
zoltan611230
2020. szeptember 28. 05:49
#18
Ez is jó...
1
cscsu50
2019. január 11. 08:21
#17
Hármasban jó
1
t
t.555
2017. október 3. 02:14
#16
Hármasban nem rossz!
1
barbi81
2016. június 23. 08:29
#15
Egész jó
1
C
Clown85
2014. július 24. 10:42
#13
🙂
1
tutajos46
2013. december 7. 06:50
#12
Nagyon nagy élmény egy ilyen hármasban részt venni.
1
a
A57L
2013. november 10. 05:46
#11
Nem rossz.
1
p
papi
2013. július 12. 09:54
#9
Egész jó
1
p
papi
2013. április 27. 08:58
#8
Egy folytatást megérne
1
varga lászló
2007. június 22. 23:23
#7
szőrös punci van
1
biharos
2007. június 22. 17:00
#6
tovább?
1
avoid me
2006. november 28. 19:01
#5
egy kis tárgyilagosság nem ártana azért...
1
Mûvész
2003. július 10. 14:45
#4
Szerintem is befejezetlen a story! Kellene hozzá még vmi.
1
Ildikó
2003. június 5. 16:26
#3
Kezdetnek isteni!
1
Gyula
2003. június 2. 21:47
#2
Eddig csodás, a már megszokott színvonal. De hol a a befejezés ? Remélem
az is lesz.....
1
T
Törté-Net
2003. május 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1