A+ A-

Első nyári élményem 1. rész

Legtöbb tinikorú fiúk álmai netovábbja, szexelni egy idősebb hölggyel. Persze ez nem mindenkinek adatik meg.
Ez biztos.
15 éves voltam, amikor először kezdem el fantáziálni, hogy milyen is lehet egy idősebb hölggyel. Persze a fantáziálás sokáig fantáziálás maradt, ami persze azt jelentett, hogy önkielégítésem során azt képzelhettem el amit csak akarok és azzal akivel csak akarom. Fantázáltam a tanárnőimmel, osztálytársnőimmel, és persze akiket láttam az utcán. Míg egyszer csak...
Kiderült, hogy van egy fél - nővérem Ausztráliában apám egyik félreeső kapcsolatából. Rögtön megragadtam az alkalmat és elkezdtem vele levelezgetni. Persze ekkor még csak a kapcsolat felvételéről, meg kicsoda - micsoda ő, fotócsere, hogy került ki ésatöbbi - ésatöbbi, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Órák hosszat beszélgettünk telefonon is (apám legnagyobb örömére: magas telefon számla). Aztán egy kora májusi napon, az egyik hármasbani telefon beszélgetéskor felvetette apámnak, hogy a nyári szünetben kimehetnénk hozzá 1 hónapra nyaralni, ha apu is beleegyezik. Természetesen a repülőjegyet oda - vissza és az egyéb kinti költségeket Ő állja. Nekem csak a ruhámat kell vinnem. Apu bele is egyezett persze csak azzal a feltétellel, ha szinjeles leszek. Ami nem volt nehéz dolog, hiszen már most is szin jelesre álltam. Aztán felvetette még, hogy az Ő apja és az anyja cserébe mennének hozzánk. De apu mondta, hogy mivel csak ketten vagyunk, ezért csak Én mehetnék, de az Ő apja és anyja jöhet nyugodtan. Majd hármasban el lesznek. Telt - múlt az idő. Meglett a bizi, ami természetesen szin jeles volt.
Június közepére megjött a meghívólevél és a repülőjegy. Július 1 - től augusztus 8 - ig szólt a levél és a jegyek is ekkorra szóltak.
Aztán eljött a várva várt nap. Apu felrakott a gépre, majd pedig egy átszállással és 16 órai utazással Ausztráliában landolt a gép. Nővérem persze várt a reptéren. Amint megláttam leesett az állam. Egy bombázó 20 - éves nő várt rám. Szőke haj, feszülő póló, mini szoknya, gyönyörű lábak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 veteran 2016. 12. 5. hétfő 11:22
Kezdetnek jó.
#6 listike 2014. 08. 28. csütörtök 19:21
Nagyon tetszett.
#5 A57L 2013. 08. 7. szerda 05:43
Nem rossz.
#4 papi 2013. 06. 14. péntek 05:29
Van mit javitani
#3 Craig 2010. 03. 20. szombat 03:22
A zokni... Miért olyan fontos is?
#2 pisti47 2007. 06. 30. szombat 00:21
Haat eddig kozepes, kivancsi vagyok a folytatasra.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?