A+ A-

Bátyám házibulija

Hatodikos koromban nagyon furcsa dolog történt velem. Ekkor volt az első szexuális élményem.
Anyámék nem voltak otthon, ezért Andris a bátyám, aki már tizenkilenc éves volt, kicsit felbátorodva, meghívta elsőéves egyetemista csoporttársait egy házibulira. Nekem a házibuliról kicsit más fogalmam volt. Nem sokkal korábban láttam egy francia filmet Sophie Marcouval, amiben a nagy nyolcadikosok, lassú, romantikus zenére bután lassúztak, és el-el tünedeztek csókolózni egy-egy sötét sarokba. Hát én erre készültem és mikor egy kicsit koszosan, fáradttan hazaérkeztem este a foci edzésről, hát mást találtam. A nappaliban apám nagy tölgyfaasztal ereklyéje körül ült 4 fiú - köztük a bátyám - és hat lány. Az asztal tele piával, valamint chipsszekkel, kukoricával meg tudom is én mikkel. Mindegyik szájában cigi lógott, a lakásban vágni lehetett a füstöt, a magnóban Depeche Mode szólt, ami ekkor nagyon dívott - én is szerettem -. Hónom alatt a foci labdával - amit azért vittem edzésre, hogy útközben is rugdoshassak, mellesleg én voltam a csapat legjobbja, de inkább nem dicsekszem - izzadtan megálltam előttük.
- Szevasz Öcskös! - szólt a bátyám!
- Szia szöszifiú! - köszönt az egyik kedves arcú lány. - Milyen szép kis arca van az öcsédnek. - tette hozzá.
- Szerintem elég nyomi! - rombolta le önbecsülésemet egy feketére festett hajú, fekete ruhájú, tipikus módos csaj. Ő is nagyon szép volt, de akkor csak azt tudtam, hogy utálom őt és, hogy el innen. Szégyelltem magam, hogy nyomi vagyok. Bátyám nem védett meg, szerintem nem akarta nagy dobra verni, habár látszott rajta, hogy neki sem tetszett, ugyanakkor mosolygott. Ő figyelt rám, nem panaszkodom, mert jó testvér. Amolyan vezérféle volt a bratyó. Nem parancsolgatott, de a haverjai mindig úgy ugráltak ahogy ő fütyült.
Nagyon büszke voltam rá. A legjobb nője is neki volt közülük, aki most nem volt itt, ezért Andris nem igazán fogta vissza magát. Piált és ugratta a lányokat, akiknek ez nagyon tetszett.
- Dehogy nyomi, tök aranyos. - jegyezte meg egy harmadik.
Mielőtt nagyon rám terelődött volna a figyelem kínos mosollyal besurrantam a fürdőszobába, ahol ledobáltam az izzadt, koszos cuccaimat és beálltam a zuhany alá. Az ajtót bezártam, mivel kimenekültem volna a világból, ha meztelenül meglát valaki, aki figyelmetlenül benyit, függetlenül a nemétől. Nagyon szégyellős voltam.
Szerintem egy tizenkét éves fiú csak ritkán lehet megelégedve magával, főleg, ha látja, hogy vele egykorú srácok esetleg gyorsabban fejlődnek, és mondjuk látványosan "nagyobbnak" látszanak. Ezek egyébként nagyon el tudnak szállni maguktól és nem is nagyon találnak maguknak társaságban más témát. Hát eléggé a pubertás elején a nemi szőrzet talán egy perce kezdett csak el nőni a testemen, és minden egyes szálra kincsként vigyáztam. Már tisztán, felszáradva, pizsamában kiballagtam, szerencsére ügyet sem vetettek rám.
Bedöglöttem a szobámba és Sky-channel-t néztem. Egy Michael Jackson számot vártam, szinte csak ezért kapcsoltam be a tévét, meg persze a Rabszolgasorsért, de azért is csak keddenként. Valószínű elaludhattam, mert hangoskodásra riadtam. Ezek odakint már igencsak jól érezhették magukat. Félálomban néztem még egy ideig a tv-t, aztán lekapcsoltam. Ismét elaludtam. Most arra keltem, hogy ki kell mennem. Odakint csönd volt. Kinyitottam az ajtómat. A nappaliban még mindig hangulatvilágítás volt. A legtöbben eltűntek, csak hárman - köztük a bátyám - aludtak, párnákon, kanapén, ki hogy. Ott volt az a szép és kedves lány is. Bratyó keze a hátán pihent. Mázlista - gondoltam. Bementem a fürdőszobába, ahol a wc is volt. Ott volt az a gonosz depesches lány is. A wc mellet ülve, arra hajolva aludt. Na most mit csináljak. Hát pisilni kell, de ezt a lányt nem akarom felébreszteni. De akkor bajban leszek.
- Hé! Szóltam. Meg sem mozdult. - Hé! - szóltam ismét, és megböktem egy ujjal, viszonylag erősen. A feje balra billent, de ne volt öntudatánál. Láttam elég sok részeg embert, biztosra vettem, hogy ő is az. Ekkor meglepődve vettem észre, hogy a trikó, amit felül viselt, némileg betekintést enged. Kicsit föléhajoltam, hátha meglátom a mellbimbóját, de sajna annyira azért fedte nem túl nagy halmait. Hú, gondoltam magamban. A trikó szélétől nem lehet maximum egy centire.
Ekkor már kínosan vizelnem kellet, de gondoltam ha felébresztem, akkor vége ennek a nem mindennapi látványnak. Gondoltam egy ideig elnézegetem még, de előbb... A csap. Belevizeltem a csapba, vigyázva ne csapjak túl nagy zajt. Még a kezemet sem mostam meg, majd visszatértem a látványhoz. Kb. két percig vizslattam, - pizsamámban a fütykösöm meredezett, maszíroztam is egy kicsit - majd ismét megböktem, és szóltam, kelljen fel. Ha nem mozdult isten bizony segítek annak a trikónak a jobb belátás érdekében. Nem mozdult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 05. 3. kedd 15:39
Nagyon jó
#9 A57L 2014. 06. 15. vasárnap 08:59
Szuper kis történet.
#8 papi 2013. 05. 30. csütörtök 05:33
Nagyon jó
#7 Ildikó 2003. 05. 29. csütörtök 10:55
Ismét csak egyetérteni tudok Chronical, viszont nekem a "nyalás-rész" nagyon bejött! :)
#6 TheChronic 2003. 05. 28. szerda 13:27
Megint egy "12-évesen-kinyaltam-egy-csajt-és-megbaszott" típusú kis sztori.Néhány elírás volt benne,és kicsit túlzónak tűnik a tartalma,ja és zavartak a lekicsinylő megjegyzései is,hiszen mindenki tudja,hogy néz ki egy kissrác.A nyalási rész meg olyan volt mint egy oktatófilm a 80as évekből.
DE: összességében mégis nagyon hatásos,nagyon izgató,jól megírt történet! Mindannyian ilyesmi helyzetről álmodunk,szerencsés,akinek ez megadatik; és külön rendes tőle,hogy velünk is megosztja.Én is "elviseltem volna" egy ilyen tanárnőt!
#5 Adam 2003. 05. 28. szerda 09:42
Azt leszámítva, hogy egy 12 éves srác NEM csinál ilyet, egészen jó...
8
#4 Hidrox 2003. 05. 28. szerda 08:57
Ügyesen fokoztad a hangulatot. Amikor olvastam újra 12 évesnek éreztem magam. :)
#3 Chris 2003. 05. 27. kedd 13:35
Nagyon tuti. Én is szeretném egyszer egy kissráccal kipróbálni.
#2 xy 27 2003. 05. 27. kedd 10:34
ez rendben van...
9 pont
#1 Törté-Net 2003. 05. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?