A+ A-

A pincérfiú 2. rész

A magát csak Tomnak hívó félindiai srác a rövidnadrágjában és kigombolt halványkék ingjében még izgatóbbnak tűnt, mint amire emlékeztem. Már szinte láttam a kezeiben az újabb akcióra invitáló borospoharakat, ahogy követtem a szobájába, amikor majdnem földbe gyökerezett a lábam.
- Igértem neked egy meglepetést! - mondta, azzal kinyújtotta a karját a kanapén ülő srác felé. Bódultan néztem, ahogy az ott ülő fiú kíváncsian rámnéz, majd mosolyogva feláll és üdvözlésre nyújtja a karját...
...A következő találkozást egy héttel későbbre beszéltük meg. Kíváncsian vártam, vajon mit tud kitalálni, amivel felül tudja múlni az átélt élményeket.
Az eltelt napokban állandóan a buszon való megismerkedésünk járt az eszemben, középpontban a nadrágjában merevedő farkának képével. Sokszor lejátszottam magamban az egész estét és újabbnál újabb fantáziaképekkel egészítettem ki, miközben magammal játszottam.
Kicsit izgatottan léptem a házba, ahol lakik, és erőtlenül kopogtam az ajtaján. Bentről valamilyen hangfoszlányok szűrődtek ki, ezért kissé erősebben újra kopogtattam nála. Aztán meghallottam a kulcs fordulását az ajtóban és a nyílásban megjelent a mosolygó feje. Minden bátortalanságom eltűnt, meglátva a fekete szemeit. Belépve az ajtón, a halvány sárga falak már ismerős terepet jelentettek, de ennél fontosabb és érdekesebb dolgot próbáltak gyorsan feltérképezni a szemeim. A magát csak Tomnak hívó félindiai srác a rövidnadrágjában és kigombolt halványkék ingjében még izgatóbbnak tűnt, mint amire emlékeztem. Már szinte láttam a kezeiben az újabb akcióra invitáló borospoharakat, ahogy követtem a szobájába, amikor majdnem földbe gyökerezett a lábam.
- Igértem neked egy meglepetést! - mondta, azzal kinyújtotta a karját a kanapén ülő srác felé. Bódultan néztem, ahogy az ott ülő fiú kíváncsian rámnéz, majd mosolyogva feláll és üdvözlésre nyújtja a karját.
- Szia! Zoli vagyok. Örülök a találkozásnak.
- Én pedig Attila. Én is örülök. - mondtam udvariasan, miközben hirtelen azt sem tudtam, hogy mit gondoljak erről az egész helyzetről. Azzal, hogy Tom meglepetésként mutatta be a srácot, szinte biztosra vettem, hogy mesélt neki a múltkori kalandunkról, de valahogy váratlanul ért az új jövevény és nem tudtam először mit kezdeni magammal. Amíg előkészítettek nekem is egy poharat és halványabbra állították a világítást, volt időm alaposabban megnézni őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 10. 15. csütörtök 07:16
Nem rossz
#4 AlexHun 2014. 07. 2. szerda 11:34
Felvillanyozott.
#3 ttL10LsG7YA1 2011. 11. 13. vasárnap 23:41
Az elso resz talan jobb volt, mert tobb volt benne a parbeszedes ill. a belso hangos resz mint ebben . De mindent osszevetve nekem bejon nyes - grat es folytatast kivan meg a dolog.
#2 bistván 2010. 08. 22. vasárnap 15:18
Fantasztikus élmény lehetett. Én is szeretném.
#1 Törté-Net 2006. 07. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?